Rekrutteringsbureau med speciale i talenter, specialister m.m. - rekruttering fra rekrutteringskonsulent med +20 års erfaring

Rekrutteringsbureau som har speciale i rekruttering af talenter

Vi arbejder med rekruttering af funktionærer og specialister på alle niveauer

I langt de fleste virksomheder er der ikke blot brug for medarbejdere. Der er brug for talenter med konkrete kompetencer, og det rigtige mindset. Lige så vigtigt er det dog også, at der er et match i virksomhedens kultur.

Det er derfor, det er så vigtigt ikke at gå på kompromis med rekrutteringen. For så risikerer I at ansætte den forkerte person, som kan gå hen og blive en rigtig stor omkostning for virksomheden, og samtidig være en stor tidsrøver.

Hos JEMAC ApS får du en rekrutteringskonsulent som har specialiseret sig i de processer, der hører til en god rekruttering. Den består bl.a. af en grundig screening, et massivt og stort netværk og en evne til at læse menneskers adfærd og karaktertræk.

Det er blot nogle af grundene til, at vores kunder tager fat i os gentagne gange, når de står overfor at skulle ansætte nyt personale.

Vil du ringes op?

Rekruttering af personale ud fra jeres behov – Vores rekrutteringskonsulent skaber det perfekte match

Har I brug for et talent, der er det helt rette match? Så lad os varetage rekrutteringen. Det er det vi er allerbedst til. Det er også derfor vi siger:
JEMAC – hvis talentet skal matche jobbet.

Hos os bliver I mødt af vores dygtige rekrutteringskonsulent Jesper Dalhus.

Jesper har mange års erfaring med rekruttering og headhunting. Det der gør Jesper rigtig succesfuld inden for området, er hans evne til at læse menneskers adfærdstræk ift. virksomhedens kultur. Ligesom han er et naturtalent i at udvælge de kandidater, der matcher jeres behov; både igennem sit store netværk men også via den grundige screening han udfører på alle ansøgere.

Jesper har en uddannelse som erhvervscoach og en stor pose erfaring med i rygsækken – faktisk mere end 20 års erfaring.

Han brænder for faget og uddanner sig derfor løbende, så han altid kan komme med den nyeste og mest relevante viden til jer. Han har desuden en baggrund inden for salg og ledelse, primært i byggebranchen og industri. Det gør ham særlig hjemmevant i disse brancher.

Rekrutteringsbureau – typisk proces i forbindelse med rekruttering

Vi kan altid skræddersy et rekrutteringsforløb efter dit ønske eller behov. Nedenfor kan du se, hvordan processen typisk ser ud, når du vælger os som dit foretrukne rekrutteringsbureau.

Hvorfor skal du vælge os som din samarbejdspartner

Rekrutteringsbureau hvor jobsøgende funktionærer og specialister også kan henvende sig

Vores dør står også åben for jobsøgende funktionærer og specialister, som er på jagt efter drømmejobbet. Vi ved, at det ikke kun er virksomheder, der aktivt søger talenter. Derfor er du også velkommen til at henvende dig til os for at undersøge muligheden for at finde dit match blandt vores gode kunder.

Rekrutteringsbureau dedikeret til at finde de bedste ledere, sælgere, direktører, ledere, specialister, m.fl.

Vi er stolte af at have en høj hitrate i vores rekruttering af ledere, sælgere, direktører, talenter til ledelse og andre profiler. Vi skaber altid en skræddersyet proces, der er tilpasset den enkelte kundes behov.

Vi starter med en indledende samtale, hvor vi konkretiserer jeres behov og krav til den ledige stilling.

Herefter påbegynder vi søgningen efter kandidater, som bl.a. foregår igennem vores store personlige netværk, jobopslag, headhunting mv.

Herefter vil vi typisk screene ansøgerne, så de på bedste vis matcher jer, ikke bare på kompetencer men også på adfærdstrækkene hos den enkelte.

Vi deltager i de personlige samtaler, hvor vi bruger meget energi på at læse kropssprog og adfærdstræk ved talentet for derefter at kunne vejlede jer i valget af talenter.

Valget er altid jeres, men vi ønsker blot at det træffes på så omhyggeligt et grundlag som muligt.

Specialiseret rekruttering af medarbejdere inden for finans, HR, salg, regnskab, funktionærer – Vores rekrutteringsbureau hjælper jer i mål

Vi er, hvad vi kalder et certificeret rekrutteringsbureau. Det betyder, at vi som en stor del af rekrutteringsprocessen benytter personligheds- og adfærdstest fra den velrenommerede virksomhed Thomas International.

Dette samarbejde giver os mulighed for at tilbyde vores kunder og kandidater en præcis og effektiv matchning.

Samtidig giver det os et tydeligt billede af talentets adfærd og personlighedstræk samt færdigheder, på et meget tidligt tidspunkt i processen.

Det gør, at vi hurtigere kan identificere de mest relevante og egnede talenter til jer og derved skabe et perfekt match til det ledige job.
Det har også en stor effekt på at effektivisere processen samt omkostningerne; og i sidste ende er det mere sandsynligt, at det helt rette talent bliver matchet til jeres virksomhed.

Endnu en fordel ved vores samarbejde med Thomas international er, at deres tests findes på hele 32 sprog. Det var f.eks. en stor hjælp i denne rekrutteringssag, hvor vi også var behjælpelige med at ansætte en ny sælger i Sverige.

Rekruttering af sælger i Bevo:

”Jemac rekruttering har netop hjulpet Bevo med at ansætte en ny sælger i DK samt bistået i ansættelsen af en ny sælger i Sverige. Det har været en virkelig god oplevelse og Jespers forståelse for hvad der ligger bag mennesket – skinner absolut igennem. Den absolut bedste rekrutteringsproces vi nogensinde har været igennem. Det gør vi helt sikkert igen (vi er faktisk allerede i gang).”

Lad vores rekrutteringsbureau hjælpe med de bedste kandidater - Kontakt os for en indledende samtale om rekruttering nu

Skal vi starte rekrutteringsprocessen med en samtale? Ring til os på 21 28 34 09 for en snak om jeres kommende match. Vi er også tilgængelige via kontaktformularen i bunden af siden, hvor I kan sende os en besked. Så vil vi hurtigt vende tilbage til jer.

Lad os sammen finde det perfekte match mellem talentet og jobbet. Vi ser frem til at hjælpe jer med at finde de helt rigtige talenter.

rekrutterringsbureau

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Sammen kan vi finde dit næste talent.
Med venlig hilsen

Erhvervscoach & Talentspejder

Jesper Dalhus

Kort sagt..JEMAC, hvis talentet skal matche jobbet

Hvad koster en rekruttering ?

Der er stor forskel på priserne, når det kommer til rekruttering. På samme måde er der også stor forskel på kvaliteten. Det er en god ide, at spørge ind til konsulentens uddannelsesmæssige niveau.

Hvad er en vellykket rekruttering ?

En vellykket rekruttering er, når det er lykkes at tiltrække et talent, som er et perfekt match til det ledige job, rent adfærdsmæssigt.

Anbefalinger