Styrk dit talent Lær effektiv præsentationsteknik og sørg for at lytterne husker dine budskaber

Præsentationsteknik

– Brænd igennem på “scenen”

Præsentationsteknik workshop målrettet hele din virksomhed

Jemac tilbyder et kursus i form af en workshop i præsentationsteknik, målrettet især sælgere, ledere, ejere og deciderede foredragsholdere. Workshoppen henvender sig dog til alle i virksomheden, der har behov for konkrete værktøjer, der gør dem bedre til at brænde igennem foran en gruppe af mennesker.

Alle kan blive bedre til at præsentere og “være på”

Det kræver ingen specielle forudsætninger for at deltage i vores kursus i præsentationsteknik – foruden et ønske om at kunne stå foran et publikum og at brænde igennem på “scenen”. Deltageren skal forvente, at de selv kommer til at lave flere korte præsentationer, og løbende får feedback fra de andre deltagere. Dermed arbejder vi aktivt med deltagerens præsentationsteknik.

Forberedelse til kurset

Deltageren skal have forberedt 2-3 emner på forhånd, som bruges som udgangspunkt for træningen. Emnemæssigt kan præsentationerne handle om alt mellem himmel og jord.

Indholdet er ikke så vigtigt i sig selv. Derimod har kurset fokus på at lære deltageren at besidde en række universelle metoder og gøre brug af effektive redskaber, som kan omsættes til at løfte en hvilken som helst præsentation.

OBS: Dette er ikke en workshop i, hvordan du laver en PowerPoint-præsentation. Derimod er formålet med workshoppen at lære dig, hvordan du brænder igennem overfor publikum – uanset formen du benytter dig af.

Til deltageren på kurset i præsentationsteknik

Vi tager udgangspunkt i dine behov omkring præsentationsteknik. Måske er du vant til at være på – måske er det at stå foran en større forsamling helt nyt for dig.

Under alle omstændigheder vil du få stor glæde af værktøjerne, som vil kunne hjælpe dig til at brænde igennem foran et publikum.

Du vil blive undervist i, hvordan du skaber god kemi med dine tilhørere, og hvordan dit kropssprog har indflydelse på præsentationen – og dermed den endelige påvirkning på dine modtagere.

Ikke mindst lærer du at forstå vigtigheden i en grundig forberedelse, der sikrer, at du får dit budskab igennem.

Du lærer mange af de præsentationsteknikker, som de dygtige skuespillere benytter sig af, når de står på scenen – og du bliver i stand til at inddrage dit publikum på en helt ny måde.

Tilmelding

Kontakt os allerede i dag, hvis du eller dine medarbejdere vil være mere trygge ved at stå foran et publikum. Kurset kan afholdes over hele landet – såvel i din virksomhed som på hotel eller konferencecenter.

Vores præsentationsteknik kursus afholdes af Jesper Dalhus, som har over 20 års erfaring med salg og salgsledelse – og selv anvender præsentationsteknikker i sit daglige virke som erhvervscoach og foredragsholder.

Mere info

 • Forberedelsen – hvordan sikrer du dig allerede i forberedelsesfasen af din præsentation, at deltagerne får det med hjem, som de ønsker sig.
 • Hvordan får du publikum til at acceptere dine budskaber

   

 • Hvordan skaber du god kemi til dit publikum
 • De 4 læringsstile – hvordan får du dit publikum med dig

   

 • Strategi i din præsentation
 • Storytelling – hvordan fortæller du en fantastisk historie i forbindelse med din undervisning – som fanger og fastholder deltagernes interesse

   

 • Brug dit kropssprog aktivt i din præsentation
 • Modstand – og hvordan du håndterer den
 • Opfattelsespositioner – du bliver trænet i at kunne skifte synsvinkel
 • Aflæs dit publikum – så du ved, hvornår de er med dig.

  Workshoppen i præsentationsteknik afholdes af erhvervscoach og formidler Jesper Dalhus som har mere end 20 års erfaring inden for salg og salgsledelse. Han bruger dagligt værktøjerne selv når han underviser.
 • Du lærer at stå foran publikum og være tryg ved det.

 • Du får værktøjerne, som gør dig i stand til at brænde igennem over for dit publikum.

 • Du bliver trænet, så du får mulighed for at blive en dygtig formidler.

 • Du får masser af personlig udvikling – undervisningen er tilrettelagt sådan, at du løbende kommer til at lave præsentationer – og du får oplevelsesbaseret feedback fra deltagerne.

Workshoppen varer 1 eller 2 dage fra kl. 09.00-16.00 afhængig af behov. Max 10 deltagere pr. gang

Workshoppen kan holdes i din virksomhed, eller på hotel/konferencecenter (over hele landet) efter aftale.

Vil du ringes op?

Anbefalinger