Ledige stillinger

Ledige stillinger, som kan matche dit talent
Alle vores ledige stillinger bliver slået op på Jobindex og på LinkedIn

Når du søger job hos igennem JEMAC ApS, beder vi dig udelukkende om at indsende de nødvendige data.

Vi får løbende mange spændende stillinger ind, som kan være et perfekt match i forhold til dit talent.

Ledige stillinger hos jer..?

Er du leder i en virksomhed som skal I, i gang med at ansætte – så kontakt os, så vi kan få en dialog om dine behov for rekruttering og headhuntning.
Vi laver naturligvis altid både rekruttering og search på alle vores opgaver, for at spotte de talenter, som passer bedst ind i jeres virksomhed.
Vi kan b.la. byde ind med:

Vil du ringes op?

Læs mere om rekruttering her

Vi tester samtlige kandidater (uden meromkostning for jer som virksomhed naturligvis)

Når vi kører en rekrutteringsproces for en virksomhed, starter vi selve processen op, med at lave en optimalprofil sammen.

På denne måde kan vi blive helt skarpe på, hvordan jeres kommende talent ser ud.

Dette arbejde er vigtigt og indeholder naturligvis både en faglig profil på kandidaten, og en adfærdsmæssig profil (kaldet optimal-profilen). Det gør, at vi kan lave det perfekte match til jer.

Vi kender den ønskede adfærd, før vi slår jobbet op

Det vil altså sige, at allerede inden vi slår jobbet op, kender vi den adfærd man skal have som kandidat, for at passe ind til jobbet hos jer, rent adfærdsmæssigt.

Når ansøgningsprocessen går i gang – og lad os sige, at der kommer 100 ansøgninger til en stilling, får samtlige kandidater lavet en kort adfærdsanalyse, allerede i screeningsfasen., som sagt uden ekstra omkostninger for jer som virksomhed.

På denne måde ved vi om personen er et match til jeres virksomhed, rent adfærdsmæssigt, på et meget tidligt tidspunkt i processen.

For kandidaten kan det betyde en verden til forskel, at de kommer ind i et job, der passer til deres naturlige adfærd. Dette kan have direkte indvirkning på trivslen på sigt.

Det er naturligvis en ny tanke, at man tænker trivsel ind i selve rekrutteringsprocessen, og det viser sig. gang på gang, at være en rigtig god investering, både for virksomheden og for medarbejderen.

Følg Jemac Kommunikation på Linkedin 

Jesper Dalhus som ejer virksomheden, er uddannet erhvervscoach, og trænet i at spotte de små signaler hos kandidateren.

Jesper´s håndværk, er at hjælpe dig som leder, med at træffe de rigtige beslutninger, så I får ansat de rigtige talenter i jeres virksomhed.

De sidste jobs vi har besat med succes: