TILMELD DIG JEMAC’S REKRUTTERINGSKURSUS

– og lær hvordan du spotter det rigtige talent

JEMAC’s rekrutteringskursus

JEMAC´s ’Sådan rekrutterer du et talent’ er et minikursus, der er bygget op som en mailserie.

Kurset er sammensat af gode råd til den gode rekruttering, som gør dig i stand til at skabe et perfekt match.Vi har sammensat mailserien ud fra de utallige rekrutteringer, vi har gennemført siden 2007, og det er den erfaring, vi her viderebringer, så du også kan få talentet til at matche jobbet.

Når du delstager på JEMAC´s rekrutteringskursus får du..:

Da arbejdet med anvisningerne kræver tid til fordybelse og forberedelse, og vi ved du har travlt, er der en dag mellem hver mail, som du vil modtage løbende over en periode på 14 dage.Vær opmærksom på, at du i mailforløbet vil modtage informationer og opgaver væsentligt tidligere, end du skal bruge dem. I disse mails opfordrer vi dig til at gemme eller stjernemarkere disse, da du får brug for dem, efterhånden som ansøgningerne ankommer, og samtaler skal gennemføres. Mere om det senere.Rigtig god fornøjelse

Med venlig hilsen

Erhvervscoach og Talentspejder Jesper Dalhus

Vil du ringes op?

Du kan tilmelde dig nedenfor

JEMAC hvis talentet skal matche jobbet

Hvorfor skal man tage et rekrutteringskursus ?

Hvis man som virksomhed selv ønsker at stå for rekrutteringen, er det en god ide at tage et rekrutteringskursus. Her får du en række afprøvede redskaber, som gør det nemmere for dig, at lykkes med din rekruttering.