Læs min blog

Rekruttering af talenter

7 Uundværlige Metoder Til Succesfuld Rekruttering

Rekruttering…Efter 12 år i rekrutteringsbranchen har jeg lært en ting: Rekruttering handler om meget mere end bare kvalifikationer….. Når man dykker ned i dette, kan det måske forklare mange af de fejlrekrutteringer, der bliver lavet rundt omkring i virksomhederne. Især hvis man som leder, der holder en rekrutteringsamtale, udelukkende fokuserer på kandidatens blændende CV.

Læs mere
Kulturmatch er vigtig, når man arbejder med rekruttering

Kulturen spiller kraftigt ind – hvis man skal skabe et perfekt match

Kulturen spiller ind, når mange virksomheder i disse tider har udfordringer med at få besat deres ledige job. I dag er det ikke længere nok, at man har det rigtige CV, den rigtige uddannelse og en adfærd, der passer til jobbet….. For at det skal være et perfekt match – hvor man som kandidat har mulighed for at udvikle sit talent – er det mindst lige så vigtigt, at man får lavet et kultur-match.

Læs mere
Kropssprog

Kropssprog og 17 lette metoder til at læse andre mennesker…

Kropssprog og kalibrering er utrolig spændende koncepter. Jeg blev først introduceret for dem, da jeg startede på min coachuddannelse. Nu bruger jeg dem dagligt i mit arbejde som erhvervscoach. Faktisk vil jeg sige, at for at blive en succesfuld leder kan det være en rigtig god ide at mestre kropssprog…

Læs mere
Kropssprog

Kropssprog i Rekruttering og 5 unikke metoder til dig.

kropssprog i rekruttering. Forestil dig, at du er ansat til at finde den rette kandidat til en nøgleposition i din virksomhed. Foran dig ligger et væld af CV’er, ansøgninger og anbefalinger. Alle nøje udvalgte og præsenteret med det formål at vise kandidatens styrker og kvalifikationer. Så kunne man med fordel stille sig selv følgende spørgsmål: Når man kører en rekrutteringsproces, hvor finder vi så de bedste talenter? Svaret findes ofte i kropssproget, da man har fundet ud af, at kropssproget afslører det usagte mere end de mest velformulerede sætninger.

Læs mere
Work life balance

Work life balance: Sådan tiltrækker og fastholder du talenter med balance og fleksibilitet

Work life balance…I dette blogindlæg skal vi snakke om et emne, der er utrolig vigtigt for både virksomheder og ansatte – nemlig work life balance. Balance mellem arbejde og fritid er ikke kun afgørende for vores personlige trivsel, men det spiller også en kritisk rolle, når vi taler om at tiltrække og fastholde de bedste talenter. Så, lad os dykke ned i denne lækre cocktail af talent, match og job, og se, hvordan balance og fleksibilitet spiller sammen som en perfekt blanding.

Læs mere