Om JEMAC kommunikations- & rekrutteringsbureau

Personlighedstest der udvikler dit talent

JEMAC kommunikations- & rekrutteringsbureau med stor erfaring i at hjælpe virksomhedsledere og sælgere med at tage de rigtige beslutninger indenfor rekruttering, salg, ledelsesudvikling og kommunikation.

JEMAC kommunikations- & rekrutteringsbureau. Vi har fokus på, at løse menneskers helt konkrete udfordringer.

Vores løsninger gør, at der skabes de nødvendige forandringer. Forandringer som gør det muligt for vores kunder at nå deres mål.

Et afgørende aspekt i denne sammenhæng er den enkelte persons overbevisning, værdier – og ikke mindst adfærd.

Bag JEMAC ApS står Erhvervscoach og Talentspejder Jesper Dalhus. Gennem mere end 20 år har han været beskæftiget med rekruttering, salg og salgsledelse i henholdsvis byggebranchen og industrien. Det har givet ham et stort netværk blandt beslutningstagere.

Endelig er han uddannet indenfor kommunikation som erhvervscoach og certificeret NLP træner. Jesper Dalhus har arbejdet med  erhvervscoaching siden 2006, hvor han har hjulpet mange mennesker i det danske erhvervsliv.

Rekrutteringsbureau

Som professionelt rekrutteringsbureau har vi stor fokus på at afdække kandidaternes adfærd i forhold til de opslåede stillinger, sådan at virksomhederne får ansat det rigtige talent, som er et perfekt match til det ledige job.

Når vi laver en rekrutteringsopgave for jer, har vi valgt, at lave en adfærdsanalyse af samtlige talenter, allerede i screeningsfasen. (Dette er naturligvis med i prisen)

Det gør det væsentligt nemmere for lederne, at træffe den rigtige beslutning – og samtidig er det tidsbesparende i forhold til traditionelle rekrutteringsprocesser.

For kandidaterne betyder det, at de kommer ind i et job, de passer super godt til, rent adfærdsmæssigt. På denne måde er det faktisk muligt, at tænke trivsel ind i rekrutteringsprocessen, på et meget tidligt tidspunkt.

Du kan læse mere JEMAC som rekrutteringsbureau her

Lederudvikling

JEMAC kommunikations- & rekrutteringsbureau – kurser, workshops og foredrag

Hos JEMAC holder vi løbende kurser i kommunikation, salgstræning, ledelsesudvikling og teamudvikling.

Kurserne lægger ofte vægt på det mentale aspekt, både hvad salgstræning og lederudvikling angår. Formålet med vores kurser er,  at give deltagerne nogle vigtige værktøjer, som de kan bruge i deres dagligdag hjemme i virksomhederne.

Hvis ikke den rette kommunikation og formidling er til stede, så er vejen længere til den gode ledelse – og i sidste ende, også længere til et godt salg.

Salg via LinkedIn er et andet af vores specialer. LinkedIn er nemlig et effektivt salgs- og mødebookingværktøj. Vi tilbyder således workshops, kurser og foredrag om Social Selling via LinkedIn.

Gennem de senere år har vi hjulpet mange forskellige typer virksomheder landet over.

Med venlig hilsen

Erhvervscoach & Talentspejder Jesper Dalhus

Du kan læse mere om JEMAC som rekrutteringsbureau her 

Læs mere om salgstræning her

Brug salgspsykologi til, at lukke flere ordrer

Du kan følge JEMAC på LinkedIn her

JEMAC hvis talentet skal matche jobbet