Rekrutteringsfirma

med speciale i rekruttering af talenter

Rekrutteringsfirma som arbejder med rekruttering af sælgere ledere, funktionærer og specialister.

Vi benytter os af personanalyser, allerede i screeningsfasen, for at spotte det talent som kan være et perfekt match til jobbet hos jer.

Jemac er et certificeret rekrutteringsfirma med en høj hitrate. Det sikrer din virksomhed de bedste talenter – hver gang.

Vi har igennem 20 års erfaring med salg og ledelse i byggebranchen og industrien opbygget stor ekspertise indenfor rekruttering.

Den enkelte organisations kultur, værdier og normer stiller forskellige krav til talenterne.

Derfor foretager vi altid en grundig organisationsanalyse, inden vi påbegynder rekrutteringsprocessen, så vi har et helt klart billede af forventninger og krav til talenterne – både de faglige og adfærdsmæssige.

Som certificeret rekrutteringsfirma har vi specialiseret os i rekruttering af talenter inden for salg, som kan skabe resultater for virksomhederne.

Vi finder også det perfekte match, når der kommer til ledere som forstår sig på mennesker og funktionærer og specialister som er et godt match til din virksomhed.

Vores velafprøvede screeningsmetoder sikrer din virksomhed de bedste forudsætninger for en vellykket rekrutteringsproces – lige fra den første afklaringssamtale til underskrivelse af kontrakt.

rekruttering og talenter

Rekrutteringsfirma, som sikrer det perfekte match

Når din virksomhed kigger efter nye medarbejdere, er det naturligvis afgørende, at talenterne har de rigtige faglige kompetencer.

Derfor beror vores metoder blandt andet på GIA-analyser, som tester, om ansøgeren har det forventede fagmæssige potentiale.

Det adfærdsmæssige aspekt har dog om muligt endnu større indflydelse på, om et potential talent kan fungere tilfredsstillende under din virksomheds kultur og værdier, og derfor lægger vi stor vægt på personanalyser i forbindelse med en rekrutteringsproces.

Når du vælger Jemac som samarbejdspartner, tager vi i høj grad udgangspunkt i, om talenterne rent personlighedsmæssigt passer ind i organisationens rammer.

Det sikrer, at din kommende medarbejder altid lever op til alle forventninger til mentalitet, følelsesmæssig intelligens, evne til at socialisere og andre vigtige personlighedsfaktorer.

Vil du ringes op?

Rekrutteringsfirma og personanalyser

I forbindelse med en rekrutteringsproces benytter vi os af følgende personanalyser:

Rekrutteringsfirma med fokus på resultater

Vi er et rekrutteringsfirma som tilstræber at skabe det perfekte match mellem det rigtige talent og din virksomhed.

Vi garanterer, at forløbet er omkostningsfrit, hvis du ikke ender med at ansætte et af de talenter som vi har udvalgt – dog med undtagelse af udgifter til personanalyser og annoncering.

Kontakt, hvis du ønsker et samarbejde med et resultatorienteret rekrutteringsfirma, der tager din rekrutteringsproces alvorligt.

Følg Jemac Kommunikation på Linkedin 

Vi hjælper med at finde og rekruttere det rigtige talent til din virksomhed. Hvis du ikke har set vores reklamefilm endnu, så har du muligheden nedenfor.

JEMAC hvis talentet skal matche jobbet

Hvorfor skal man bruge et rekrutteringsfirma ?

Når mange virksomheder vælger, at bruge et rekrutteringsfirma, hænger det sammen med, at man som leder ofte har en travl hverdag. Det kan være svært at afse tiden til selve processen. En anden grund er, at mange ledere ikke er uddannet til at varetage processen selv.

Hvad koster en rekruttering ?

Der kan være mange forskellige priser på rekruttering. Dels hænger det sammen med det niveau, der skal rekrutteres til, og dels hænger det sammen med antallet af rekrutteringer der skal foretages.