Lederudvikling

Når vi arbejder med lederudviklling hjælper vi dig med at udvikle dine ledere til talenter

Lederudvikling med stor værdi for din virksomhed

Et kursus i lederudvikling hos Jemac er skræddersyet til at klæde deltageren på til at blive bedre til at håndtere ledelsesmæssige udforinger, brænde igennem som leder og blive mere effektiv som leder.

Kurset er målrettet til at skabe en stor merværdi for din virksomhed, da lederne er dem som kommer i berøring med hele organisationen og derfor kan sætte en positiv, udviklende og resultatskabende dagsorden.

Vores kursus giver dig, som deltager, konkrete ledelsesværktøjer med hjem. Værktøjer som du kan bruge i din virksomhed med det samme og som gør en relevant og positiv forskel i den daglige ledelse uanset niveau.

Lederudvikling tilpasset personligt til dig som deltager

Når du deltager på det kursus i lederudvikling Hos JEMAC,  hjælper vi dig med at skabe de forandringer, der skal til, for at du kan nå dine mål som leder.

Vi giver dig værktøjer med i rygsækken, som styrker kommunikationen mellem dig og dine medarbejdere, og som kan inspirere – til gavn for hele virksomheden.

I vores lederudvikling, kombinerer vi gerne ledertræning i kursusform, med 1 til 1 coaching, da vi ved det kan skabe meget flotte resultater, når vi samler de to elementer.

Vores kursus i personlig lederudvikling tager som oftest udgangspunkt i en adfærdstest, som viser dine styrker og udviklingsområder, som leder.

Lederudvikling

Du får konkrete værktøjer med dig hjem - når vi arbejder med lederudvikling

I din lederudvikling bliver du trænet i de værktøjer, som er nødvendige for dig, så du kan lykkes endnu bedre i rollen som leder.

Efterfølgende bliver du coachet, sådan at du formår at bringe værktøjerne i spil i din hverdag.

Forløbet bliver skræddersyet til hver eneste deltager, så vi maksimerer udbyttet af vores tid sammen.

Vi tilpasser desuden altid vores træning til deltagernes og virksomhedens behov og ønsker.

Efterfølgende er det vigtigt at komme hjem i virksomheden og anvende de nye værktøjer, så de kan gøre nytte, mens de stadig sidder friske i erindringen og inspiration og motivation er på sit højeste. 

Lederudvikling kan afholde som et længere udviklingsforløb eller en kort workshop, afhængig af jeres behov. 

Hvem er vores lederudvikling for?

Ledere på alle niveauer i virksomheden kan deltage. Især ledere, som har behov for effektive værktøjer for at blive skarpere i den daglige kommunikation og blive bedre til at håndtere udfordringer i dagligdagen, vil kunne få stort udbytte af vores kursus.

Når vi arbejder med lederudvikling og kommunikationstræning, tilbyder vi det indenfor:
Headhunting

Vi kombinerer gerne kurset i lederudvikling med 1:1 coaching af alle de relevante ledere i virksomheden, så hele ledelsesteamet løftes maksimalt.

Vil du have bedre ledelse og bedre resultater i din virksomhed - så kan det være en ide at overveje lederudvikling for dit team.

 Kontakt os, hvis du vil høre mere om muligheden for at udvikle dine lederkompetencer eller skærpe lederkompetencerne i din virksomhed.

Vores kurser i lederudvikling afholdes i hele landet, I jeres virksomhed eller lokaler efter jeres ønske.

JEMAC hvis talentet skal matche jobbet

Vil du ringes op?

JEMAC hvis talentet skal matche jobbet

Vi tilpasser altid vores ledertræning til din virksomhed – og til den enkelte leders behov. Som udgangspunkt kan en aftale om lederudvikling indeholde følgende elementer:

 • En personanalyse. Analysen viser, hvor dine styrker – og eventuelle svagheder – ligger som leder. Analysen følges op af en personlig feedback.

 • Din målsætning som leder.

 • En workshop for ledergruppen eller en personlig træning, som lægger vægt på at styrke dine kommunikative evner, med henblik på at skabe to vindere.

 • Erhvervscoaching – 1:1 – hvor vi arbejder med at implementere de nye værktøjer i din hverdag.

 • Personlig handlingsplan – hvordan kommer jeg – som leder – videre herfra?
 •  
 • Du bliver opmærksom på såvel egne, som andres styrker og begrænsninger i den daglige kommunikation.

 • Du bliver trænet i at styrke dine medarbejderes motivation.

 • Du får mulighed for at styrke kommunikationen – og dermed samarbejdet i ledergruppen.

 • Du får værktøjer, som skaber det bedste mulige match mellem job og medarbejdere – til fordel for din virksomheds resultater.

 • Du får skærpet dine evner inden for kommunikation – og den styrkede kommunikation gør dig i stand til at målrette dine budskaber. Sådan at dine budskaber når ud til alle medarbejdere.

 • Du opnår det optimale udbytte af dine medarbejderes færdigheder og talenter – og det giver dig mulighed for at skabe et inspirerende arbejdsmiljø.

 • Du bliver bevidst om, at kommunikation er en oplagt udviklingsmulighed for både dig og dine medarbejdere.

Vi holder lederudvikling i hele landet. Tid og sted aftales nærmere.

Vi har et samarbejde med Thomas International, som er en af verdens største udbydere indenfor personanalyser, ledelsesværktøjer og lederudvikling.

Følg Jemac Kommunikation på LinkedIn

Mere om emnet her:

Den bedste lederudvikling er, når der sker forskelsbehandling

Sådan tager du ansvar for din kommunikation

 

Hvad er lederudvikling?

Lederudvikling handler om at udvikle dine evner som leder. Du bliver i stand til at skabe forandringer og nå dine mål.

Hvordan udvikler jeg mig som leder?

Din personlige udvikling er afgørende for, at du Din personlige udvikling er afgørende for, at du udvikler dig som leder. En ting er, at være faglig dygtig, det er dog ikke altid nok. Det handler i stigende grad om, at du formår at skabe følgeskab, indgå i relationer, gå forrest, være kreativ og være i stand til at træffe svære beslutninger.

Hvorfor i det hele taget lederudvikling?

Lederudvikling er til gavn for alle i virksomheden. Du bliver målt på dine evner som leder. Er du i stand til at udvikle dig, og sætte en retning for virksomheden. Det handler om at skabe et godt employerbrand. Som leder har du en vigtig opgave med hensyn til at tiltrække og fastholde de rigtige talenter, for at sikrer virksomhedens vækst.

Hvad er gode lederegenskaber

Gode lederegenskaber, handler om at se styrkene hos den enkelte medarbejder. Du skal kunne motiver dine medarbejdere og vide at dine medarbejdere har vidt forskellige adfærd. Det kræver at du er i stand til at tilpasse din lederstil. Du skal også kunne sætte klare mål – så medarbejderne ved, hvad der forventes. Endelig er det vigtigt, at du er klar i din kommunikation, og du tror på dig selv.

Anbefalinger