Lær at bruge LinkedIn som et professionelt salgs- og mødebookingsværktøj

LinkedIn kursus med fokus på at løfte din profil og brug af alle de stærke værktøjer der findes

Lær at bruge LinkedIn som et effektivt salgs- og mødebookingsværktøj på et kursus fra Jemac Kommunikation. Vi er certificerede af LinkedIn.

Vores kursus er sammensat med fokus på at give deltagerne en bedre forståelse af LinkedIn’s fordele, muligheder og værktøjer. Kursets omdrejningspunkt er at løfte medarbejderens profil, forbedre kommunikation & salg og samtidigt øge virksomhedens synlighed. Undervejs vil deltageren få hjælp til at få meget mere potentiale ud af LinkedIn-profilen.

Det kræver ikke nogle specielle forudsætninger at deltage på vores LinkedIn kursus – udover at du selvfølgelig skal have en LinkedIn-profil. Hvis du ikke allerede har en, opretter vi en profil på kurset.

Vil du blive bedre til at gøre aktivt brug af LinkedIn?

Hvis du gerne vil kunne bruge LinkedIn’s unikke platform, til at øge omsætningen og kendskabsgraden til din virksomhed, vil du få et kæmpe udbytte af at have dig selv og dine medarbejdere, til at deltage på vores kursus.

Jemac viser hvordan I bruger LinkedIn aktivt, til at skabe (endnu) mere succes i jeres virksomhed.

Detaljer om LinkedIn kurset

Kurset varer 4 timer og kan afholdes over hele landet – også i din virksomhed. Vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov omkring LinkedIn. Det er en fordel, hvis deltagerne på forhånd har lavet en profil med billede på.

Kurset kører som en Workshop – hvor du i løbet af kurset forbedrer din profil og ser nærmere på alle mulighederne, bl.a. for at skabe salg og booke møder. Dvs. at deltageren selv arbejder hands-on med værktøjerne undervejs, og at der løbende kommer oplæg, indspark og inspiration – som danner grundlag for de efterfølgende praktiske dele af kurset.

Maksimér udbyttet med videreuddannelse og inspiration

Kurset er både spændende og lærerigt og fokuserer på at få alle deltagerne i gang med at bruge LinkedIn aktivt – og vi viser jer hvordan. Samtidigt inddrages deltagerne aktivt i hele forløbet, så der kan skabes at maksimalt udbytte.

Kurset afholdes af erhvervscoach Jesper Dalhus, som har mere end 20 års erfaring inden for salg og salgsledelse. Derudover bruger han selv LinkedIn aktivt i salg, og ca. halvdelen af Jespers kunder kommer i dag igennem det erhvervsmålrettede sociale medie. De virksomheder som ikke bruger LinkedIn aktivt, går glip af mange salg, møder med kunder og muligheder for at profilere sig selv og sine ansatte.

Jesper kan selv stå inde for LinkedIn’s gavnlige effekt, og undervejs i kurset vil han dele ud af sin erfaring, demonstrere værktøjer, tilgange og ikke mindst de små justeringer, som gør hele forskellen.

Deltageren arbejder direkte på sin egen profil under kurset og skal alle medbringe egen computer med trådløst internet (IKKE kun en iPad/Tablet).

Tilmeld din virksomhed til Jemac’s LinkedIn kursus her

Du er altid velkommen til at kontakte os her for at høre nærmere om, hvordan vi kan tilpasse kurset til din virksomheds behov og muligheder for brug.

Hvis du har interesse i at deltage i vores LinkedIn kursus, så bare ring og lad os tale sammen.

Hos Jemac Kommunikation har vi stor erfaring med kommunikation, salg og ikke mindst salg og mødebooking via LinkedIn, og vi ser frem til at hjælpe dig og din virksomhed fremad med LinkedIn.

Mere info

 • Indhold

  • Gennemgang og opstilling af profil – hvad skal du være opmærksom på?
  • Søgeordsoptimering af din profil, så andre finder dig hurtigere
  • Sælgerens hverdag på LinkedIn
  • Mødebooking med LinkedIn
  • Firmaprofilen, hvor adskiller den sig, og hvad kan du bruge den til
  • Søgemuligheder på LinkedIn – Hvordan kan du søge efter nye kunder?
  • Grupper – både dine egne og andres
  • Benyt det rigtige sprogbrug på de sociale medier
 • Formål med kurset

  • Give dig en forståelse for hvordan du med fordel kan anvende LinkedIn strategisk i dit salg.
  • Du forstår, hvordan du kan anvende LinkedIn til at skabe flere kunder, samt vedligeholde dine nuværende kunder.
  • Du opnår forståelse for hvordan du med fordel kan anvende LinkedIn som et effektivt mødebookingsværktøj, og det vil være med til at gøre dit salgsarbejde lettere.
  • Give dig forståelse for, at hvor vigtigt din kommunikation er på LinkedIn.
 • Tid og sted

  Alle hverdage og weekender efter aftale. Datoen aftales pr. gang, kontakt os venligst, så vi kan finde en dato som kan passe dig.

  Kurset kan holdes i dit firma, eller på hotel efter aftale over hele landet.

Anbefalinger

 • “Til iværksættermøde i Krifa Erhverv i uge 47 oplevede jeg Jesper på scenen, hvor han underviste i salg via LinkedIn. Jeg oplevede, at Jesper var god til at formidle stoffet med engagement og højt humør.

  For mig er det tydeligt, at Jesper har reelle positive erfaringer med LinkedIn, og at det også har betydet nye ordrer i hans virksomhed.”

  Hasse Hagsteen, Erhvervschef, Krifa Erhverv

 • “Hej Jesper, Jeg sender lige en anbefaling din vej! Du skal have stor tak for en super lærerig og inspirerende dag med LinkedIn kursus i Vejle. Jeg ved at vores andre afdelinger, som du også har undervist i LinkedIn, er gået fra kurset med stor begejstring og har sidenhen arbejdet ihærdigt med brugen af LinkedIn aktivt i salget.

  Flere af vores sælgere har sågar allerede fået ordre ind af døren via LinkedIn, så det har vist sig at være den helt rigtige beslutning!

  Jeg vil klart anbefale dig/Jesper til andre, som går og leger med tanken om at bruge LinkedIn på en mere professionel måde.”

  Henrik Vestergaard Nielsen, Salgsdirektør, Mogens Daarbaak A/S

 • “Jesper trænede os i brug af Linkedin og med fokus på det værdiskabende for virksomheden og den enkle
  leder. Jesper er yderest kompetent og god til at formidle budskabet så alle kan være med og derigennem skabe
  det optimale udbytte. Jeg vil varmt anbefale Jesper til andre og bruger ham meget gerne igen til en opfølgning og fremtidige opgaver. Hilsen Michael Hald. Direktør Scandic Bygholm Park”

  Michael Hald. Direktør Scandic Bygholm Park

 • “Jesper underviste nogle kolleger og jeg i salg på LinkedIn. Personligt fik jeg rigtig meget ud af det, både business-mæssigt og personligt. Når der skal arbejdes professionelt på LinkedIn, er det først og fremmest vigtigt, at ens egen LinkedIn profil er god – og på dette kursus fik jeg rigtig mange gode inputs til, hvordan jeg kunne forbedre min profil.”

  Katrine Kristoffersen, Projektassistent at SOF IT, Koncernservice, Københavns Kommune

 • “Jeg har lige haft fornøjelsen i at have Jesper til at undervise mig i brugen af Linkedin. Han super god til at lære fra sig, på en helt “nede på jorden” måde.

  Det var ikke bare teori, men hele tiden praktiske eksempler på hvad der virker og hvordan det kan bruges i hverdagen. Ud over det havde vi en rigtig god og givende dialog. Han får min bedste anbefaling!”

  Finn Boysen, Owner, IngeniørTeam

 • “Jeg har som medlem af Danske Kloakmestres bestyrelse dettaget i et af Jemac´s Jesper Dalhus. Formålet med kurset var at vi skulle have større og bedre kendskab til LinkedIn, til gavn for vores 480 medlemmer.

  Kurset blev af Jesper gennemført på højeste professionelle niveau, og vi vil i bestyrelsen fremadrettet arbejde på at vores medlemmer bliver bedre kendte hos Jemac Kommunikation.

  Jesper forstår at få alle med i kurstes forløb, og underviser i et højt fagligt niveau, godt krydret af en stor gejst, og mægtigt humør. Jesper kan på alle plan anbefales af Danske Kloakmestre.”

  Tom Ewers, Aut.kloakmester, Syn & Skøns forretning., Sydkystens Brolægning & Kloak

 • “Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Jesper i forbindelse med en række LinkedIn-seminarer, vi har
  afholdt i JFM Academy. Jesper har inspireret og underholdt vores deltagere, der alle har givet udtryk for stor tilfredshed med hans undervisning. Vi ser frem til de næste LinkedIn-seminarer i rækken, hvor vi også har Jesper ved roret:)”

  Kathrine Thyrri Jørgensen, Web & Social Media Manager, Jysk Fynske Medier P/S

 • “Jeg var fornylig på en inspirerende kursusaften om brug af LinkedIn med Jesper Dalhus fra Jemac Kommunikation. Jesper gav mig en helt ny opfattelse af hvordan man – og jeg – kan bruge LinkedIn. Jespers tilgang er helt lige til og ud af busken – og langt ud af comfort zonen.

  Jesper gav mig sådan et venligt skub, som jeg tror man skal have en gang imellem når man skal ændre på sine vaner. Tak for inspirationen!”

  Linda Kaul, Souschef at Holstebro Musikskole

 • “Med henblik på at få et større udbytte og nogle bedre rutiner i brugen af LinkedIn afholdte Jesper Dalhus et internt LinkedIn seminar for AGENDA advokater. Seminaret blev tilpasset vores konkrete ønsker – krydret
  med input og gode råd fra Jesper Dalhus, der tydeligvis er en meget erfaren og dygtig bruger af værktøjet.

  Vi kan varmt anbefale at tage fat i Jesper Dalhus, JEMAC Kommunikation, hvis ønsket er at få et større udbytte og bedre adfærd i brugen af LinkedIn.”

  Morten Søndergaard Olsen, Advokat / partner, AGENDA Advokater

 • “Jeg havde længe haft en profil på linkedin, men uden egentligt at bruge den til noget særligt, og uden at vide hvad jeg rent faktisk ville (eller kunne) med den. En dag hørte jeg Jesper Dalhus holde et oplæg om at bruge linkedin som et salgsværktøj i en af de netværksgrupper jeg sidder i, og meldte mig til hans kursus. Og jeg må sige at det var noget der rykkede mig, samt min forretning!

  I dag bruger jeg linkedin på daglig basis (er så godt som eneste salgsværktøj jeg bruger), jeg er gået fra 174 forbindelser til næsten 1.000, jeg bliver flere gange om ugen tagget i opslag på linked, og jeg er pludselig begyndt at få lov til at sende tilbud 4-6 gange om ugen, til kunder jeg ellers aldrig var kommet i forbindelse med. Blot i 2015 har jeg nok omsat for et 6 cifret beløb kun via linkedin, og jeg kan se tendensen forsætter her i 2016.

  Så hvis du også har lyst til at booste både dit personlige og faglige netværk, og ønsker mere omsætning i butikken, så har Jesper Dalhus mine varmeste anbefalinger! P.S. Og så er han altså også bare en super hyggelig fyr, som altid gerne hjælper når han kan med det han kan.”

  Thomas Witthoff Voss, Udlejningschef for PS Biludlejning i Danmark

 • “Bo Michelsen A/S har brugt Jesper Dalhus i forbindelse med udarbejdelse og forbedringer af vores LindkedIn-profiler samt hvordan vi aktivt kan bruge LinkedIn i opsøgende salg og profilering af virksomheden via sociale medier.

  Derudover fik vi en spændende undervisning i effektive salgsværktøjer og effektiv kommunikation. Workshoppen var utrolig udbytterig, ikke mindst på grund af Jespers positive tilgangsvinkel og gode formidlingsevne, og jeg kan kun give Jesper Dalhus de bedste anbefalinger.”

  Jeppe Markmann Olesen, Afdelingschef, Bo Michelsen A/S

Kontakt

Jemac Kommunikation ApS
Virkensbjerget 64
5250 Odense SV

+45 21283409
jemac@jemac.dk

CVR: 35664106
Salgs- og leveringsbetingelser
Privatlivspolitik

Find os

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og hold dig opdateret.

Tilmeld mig nu

×

Skriv

Ring

Menu