Headhunting - hvis talentet skal matche jobbet

Headhunting er en disciplin, som vi har gjort til vores speciale. Vi har arbejdet med headhunting i over 10 år.

Vi hjælper virksomheder over hele landet med at finde de rigtige talenter for at skabe det perfekte match til det ledige job. Den bedste metode hertil er utvivlsomt headhunting.

JEMAC Aps‘s lange erfaring med headhunting og rekruttering af talenter betyder, at vi har en af landets bedste hitrater. Vi er overbeviste om, at vi også kan hjælpe dig med at finde din næste stjernemedarbejder

Headhunting og vores speciale

Vores speciale er headhunting og rekruttering af sælgere, ledere, funktionærer og specialister på alle niveauer.

Vi laver i øvrigt headhunting på alle typer af opgaver – uanset om de kommer ind som en rekrutteringsopgave eller en headhunting-opgave.

Vi gør dette for at finde så mange kvalificerede kandidater som muligt til vores kunder, når vi kører en proces.

Undersøgelser viser, at de dygtigste talenter ofte ikke er aktivt jobsøgende; dog kan de meget vel være åbne for attraktive forslag, når vi henvender os direkte til dem

Derfor skal du bruge os

Vil du ringes op?

Headhunting og landsdækkende netværk

Når vi arbejder med headhunting og rekruttering, hjælper vi virksomheder over hele landet med at finde de rigtige talenter.

At vi ofte lykkes med at finde egnede kandidater skyldes vores store, landsdækkende netværk af spændende talenter.

Vi formår tit at finde virksomhedens nye medarbejder, hvor andre må give op.

Dette skyldes bl.a. vores omfattende netværk.

Erhvervscoach og talentspejder, Jesper Dalhus, som ejer JEMAC, kan b.la. byde ind med et netværk på over 14.000 forbindelser på LinkedIn

Headhunting

Headhunting er en nødvendighed for at finde den helt rigtige!

Når vi løser opgaver inden for headhunting og rekruttering, er det altid en kombination af et jobopslag og direkte kontakt til relevante talenter.

Vi gør dette for at skabe et så stort udvalg af talenter som muligt, så I som virksomhed har flest mulige gode kandidater at vælge imellem

Det er klart en fordel for jer som virksomhed, at det er os som konsulenter, der tager fat i de mulige kandidater. På denne måde kan I som virksomhed bevare jeres integritet.

De systemer, som vi benytter os af

Vores konsulenter er certificerede i både jobkravanalyser, adfærdsanalyser og IQ-analyser. Dette er et kvalitetssignal til dig som kunde, og vi går ikke på kompromis med vores kvalitet. Når vi giver feedback på de forskellige analyser, er vi altid objektive.

Jobkravanalysen:

Bruges til at opstille en ønskekandidat til jer rent adfærdsmæssigt. Det er super vigtigt, at jeres nye medarbejder passer ind i både jeres virksomheds adfærd og kultur.

I den forbindelse stiller vi 24 spørgsmål, så vi er sikre på, hvad vi skal søge efter til jer

Adfærdsanalysen:

Samtlige talenter, der søger job igennem JEMAC ApS, får lavet en kort adfærdsanalyse allerede i screeningfasen; dette er naturligvis med i prisen.

For virksomhedens ledere er det en stor fordel, da de bliver i stand til at træffe deres beslutning på et helt andet grundlag. Samtidig er det meget tidsbesparende i forhold til den traditionelle proces

.

IQ-analysen:

Vi benytter os også af IQ-analyser ved særlige lejligheder.

Disse beskriver kandidaternes mentale kapacitet – eller sagt på en anden måde: hvor hurtigt en kandidat kan udføre forskellige typer af opgaver

Headhunting og information

Du bliver naturligvis holdt løbende orienteret, når vi hjælper dig med at finde det helt rigtige match til det ledige job. Vi går langt for at finde det perfekte talent, som kan hjælpe jeres virksomhed med at skabe flotte resultater.

Når vi benytter os af headhunting, skyldes det, at det er en særdeles effektiv metode til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige talenter, der passer både til jobbet og til jeres virksomhed

Headhunting er super effektivt

Det er utroligt effektivt, når vi arbejder med headhunting. Dels er det tidsbesparende, og dels er det muligt at komme i dialog med talenter, som ikke er aktivt jobsøgende.

Det er i øvrigt ofte på den måde, vi lykkes med at skaffe kandidater af den bedste kvalitet.

Headhunting er også tidsbesparende – og vi løser af og til også opgaver, der ønskes behandlet anonymt.

Vi kan dog opnå langt det bedste resultat, når vi nævner jeres spændende virksomhed i opslaget, som vi sender til relevante talenter.

Manden bag det hele

Jesper Dalhus: Erhvervscoach og Talentspejder. Jesper har arbejdet professionelt med rekruttering og headhunting i mere end 10 år.

Det er en klar fordel, at Jesper har en fortid inden for salg. Han lykkes, som nævnt, ofte med at pege på en kandidat til en stilling, hvor andre må give op.

Jesper har et stort netværk både inden for industrien og byggebranchen. Hans uddannelse som erhvervscoach gør, at han kan spotte de små signaler, som kandidaterne udsender via deres kropssprog.

Hvis der ikke er overensstemmelse mellem kropssproget og det, der bliver sagt, bliver der spurgt ind til emnet.

Dette giver en ekstra dimension, og udover at tiltrække de bedste talenter, sikrer Jesper også, at han kan præsentere det helt rigtige match til det ledige job.

Erhvervscoach Jesper Dalhus hjælper virksomheder i hele landet. Da Jesper selv kommer fra byggebranchen og industrien, kommer mange af kunderne derfra. Når det er sagt, løser Jesper opgaver i mange forskellige brancher.

Connect gerne på LinkedIn.

Du har muligheden for at følge JEMAC rekruttering på LinkedIn her

Du kan læse mere om rekruttering her

Hent min e-bog om rekruttering her

Anbefalinger