Rekrutteringsbureau til rekruttering af talenter, specialister, ledere og sælgere m.fl. i Aarhus og hele Jylland

JEMAC ApS er et certificeret rekrutteringsbureau, med fokus på at finde de helt rigtige talenter på det personlige-, adfærds-og kvalifikationsmæssige plan.

En af vores metoder til at sikre høj kvalitet og relevans blandt talenterne er at teste samtlige ansøgere i processen.

Er der f.eks. 100 ansøgere til stillingen, bliver alle testet i screeningsfasen, uden det koster jer yderligere. Det gør vi bl.a. for at sikre os, at de talenter vi præsenterer for jer, matcher de naturlige adfærdstræk der skal til, for at lykkes i jobbet og passe ind i jeres virksomhed; en helt essentiel del i at talentet trives hos jer og i stillingen i lang tid. Dette er også en helt afgørende faktor for at undgå en fejlrekruttering, der kan koste nogle virksomheder helt op til 300.000 kr.

Styrk virksomhedens fremtid med hjælp til rekruttering af personale fra vores dygtige rekrutteringskonsulent

Når talentet skal matche jobbet, skal I tage fat i vores rekrutteringsekspert Jesper Dalhus.
Jespers profil er et essentielt redskab i vores høje hitrate.

Med 12 års erfaring og et stort landsdækkende netværk med hele 14.000 forbindelser på LinkedIn, er han meget værdifuld i vores rekrutteringsfirma med kunder i bl.a. Århus.

Det gør, at han kan komme længere ud end mange andre i søgningen efter det helt rette talent til jeres virksomhed. Dette suppleres selvfølgelig af relevant annoncering og direkte headhunting.

En af de meget vigtige kompetencer Jesper besidder, er foruden at have en uddannelse som erhvervscoach også at have en unik evne til at afkode kropssprog og adfærdstræk hos talenterne. Det er en vigtig faktor i at udvælge de rette talenter, der også trives i jeres virksomhedskultur.

Denne reference fra vores kunde SER Hegn taler for sig selv:

”Jeg har med succes benyttet Jesper Dalhus og Jemac til rekruttering af flere stærke profiler. Jesper har en unik tilgang til at tage udgangspunkt i mennesket bag talentet. Uden at gå på kompromis med profilens faglighed, går Jesper dybt efter at sikre at der er et perfekt match menneske til menneske. Allerede ved søgning får ansøger mulighed for at vise HVEM man er, via en hurtig og præcis person profil analyse. Dette betød at jeg altid havde et rigtig godt udgangspunkt for succes i alle samtaler. Det var ofte svært at vælge – da mange profiler var meget stærke. Hvor jeg tidligere selv havde opgivet at finde profiler – fandt Jesper hele to til den seneste ansættelse. Det er stærkt i et presset marked.

For os var det en rigtig god investering – jeg kunne holde fokus på forretningen, imens Jesper sikrede at alle ansøgere fik den bedste indgang til vores virksomhed. Jeg vil helt sikkert anbefale Jesper Dalhus og Jemac – uanset hvor i organisationen man måtte have behov for stærke talenter.”

Vil du ringes op?

Rekruttering af medarbejdere fra rekrutteringsbureau med kunder i Aarhus og resten af Jylland – vi hjælper jer i mål med kvalificerede talenter

Jesper har tidligere bevæget sig indenfor salg og ledelse i industri og byggebranchen. Men det betyder ikke, at han ikke er kompetent og dygtig til at rekruttere i andre brancher. Vi hjælper f.eks. også kunder i:

 • VVS-branchen
 • Fagforeninger
 • Produktionsvirksomheder
 • Tekniske virksomheder
 • Clean air branchen
 • Handelsvirksomheder
 • Entreprenørvirksomheder
 • Rejsebranchen
 • Offentlige virksomheder
 • M.fl.


Vi har erfaring med mange forskellige stillinger og kan bl.a. hjælpe vores kunder i mål med rekruttering inden for:

 • HR
 • Salg
 • Ledelse
 • Specialister
 • Funktionærer
 • Regnskab
 • Finans
 • Med flere

Hvorfor skal du vælge os som din samarbejdspartner

Gennemarbejdet rekruttering af kandidater til ledelse, sælgere, funktionærer, specialister og mange flere områder

Vores konsulenter er certificerede i følgende personanalyser:

Vi er stolte af at adskille os fra andre rekrutteringsbureauer ved at være et certificeret bureau.

Vi har valgt Thomas International som vores samarbejdspartner ift. vores testværktøjer, som vi er certificerede i. Igennem dem har vi adgang til topprofessionelle værktøjer, der er ekstremt værdifulde i processen i at udvælge det helt rette match.

Drejer det sig om en rekruttering af bogholder, leder eller en helt anden profil, benytter vi os af tests i screeningen af kandidater. Dette gøres uanset hvor mange ansøgere der er til stillingen. Selvfølgelig uden ekstra omkostninger for jer.

Allerede helt i starten tester og evaluerer vi hver enkelt ansøger. Det giver nemlig et meget konkret og specifikt billede for jer, når I skal træffe beslutninger om de kandidater, der passer bedst til jeres organisation.

En af de tests vi altid bruger er adfærdstesten, som giver en uvurderlig indsigt i ansøgernes adfærdstræk og kulturelle tilpasningsevne.

Det hjælper os nemlig i mål med, at I ikke kun ansætter kvalificerede kandidater, men kandidater der vil trives i jeres virksomhed på den lange bane.

Lad vores rekrutteringsbureau hjælpe jer med rekruttering i Aarhus og resten af Jylland – kontakt os i dag!

Er I klar til at begynde rekrutteringsprocessen sammen med os? Eller ønsker I at høre lidt mere om, hvordan vi kan hjælpe jer?

Udfyld gerne formularen på denne side eller ring til os på telefonnummer 21 28 34 09.
Vi vender tilbage på jeres henvendelse så hurtigt det er muligt, så vi sammen kan drøfte jeres rekrutteringsbehov.

Vi er også tilgængelige for en indledende samtale om jeres kommende match. Vi ser frem til at hjælpe jer med at identificere den helt rette medarbejder i Aarhus eller et andet sted i Jylland.

rekrutterringsbureau

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Sammen kan vi finde dit næste talent.
Med venlig hilsen

Erhvervscoach & Talentspejder

Jesper Dalhus

Kort sagt..JEMAC, hvis talentet skal matche jobbet

Hvad koster en rekruttering ?

Der er stor forskel på priserne, når det kommer til rekruttering. På samme måde er der også stor forskel på kvaliteten. Det er en god ide, at spørge ind til konsulentens uddannelsesmæssige niveau.

Hvad er en vellykket rekruttering ?

En vellykket rekruttering er, når det er lykkes at tiltrække et talent, som er et perfekt match til det ledige job, rent adfærdsmæssigt.

Anbefalinger