Salgskurser der løfter dine sælgeres talent til næste niveau

Salgskursus der rykker dine sælgere

Salgskursus online og offline

Dette salgskursus, til dig der har brug for at få slebet salgsværktøjerne? Eller skal I som virksomhed bare op på det næste niveau?

JEMAC udfører kurser og forløb med salgstræning, som virkelig kan rykke din virksomhed!

Vi skræddersyer dit salgskursus 100% efter din virksomheds behov og branche – og løfter sælgere på alle niveauer.

Et forløb med salgstræning fra JEMAC tager udgangspunkt i de aktuelle behov, som din virksomhed og dine sælgerne har.

Vi samarbejder direkte med dig og dit team, om at løse jeres udfordringer, udnytte jeres muligheder og opfylde jeres kunders behov.

 

Vil du ringes op?

Hvem kan få gavn af salgstræning hos JEMAC?

JEMAC hjælper virksomheder til at nå det næste niveau, og vi fokuserer på at løfte hele salgsorganisation.

Vi har erfaring fra alle brancher og har bl.a. trænet professionelle salgsafdelinger, håndværkere, tekniske virksomheder, butikssælgere og store virksomheder med en store organisationer bag sig.

Vi kombinerer gerne salgskurserne med et decideret salgstræningsforløb, hvor vi arbejder både med psykologi, salgsteknik, salgscoaching og personlig udvikling blandt medarbejderne. Alt sammen fokuseret på at løfte jeres organisation og salgsevner.

Kort sagt: vil I som virksomhed være dygtigere til salg, så hjælper JEMAC gerne. Med et salgskursus hos JEMAC får din virksomhed salgstræning skræddersyet direkte til jeres behov.

Virksomhedstilpasset salgskursus

Vores salgstræning er altid virksomhedstilpasset, så vi kan sikre, at I bliver trænet der, hvor I har behov for det.

Samtidig er et salgskursus hos os altid tilpasset lige netop jeres branche. Når I bestiller et salgskursus hos JEMAC vil I opleve et kursus, der er sammensat specifikt til jeres branche, virksomhed og markedsbehov.

Det betyder, at vi tilbyder ét kursus til professionelle sælgere, et andet til medarbejdere i detailhandlen og et tredje til håndværkere, som ønsker at kombinere deres faglige kompetencer med salgsteknik og en generelt bedre forståelse af kundekontakt.

Hvordan er vores træning opbygget?

Ofte følger vi et forløb i 3 trin, for at give maksimalt udbytte til dig og dit salgsteam:

Trin 1

SALGSTRÆNING

Første trin er et kursus for hele salgsafdelingen med salgsteknik, arbejde med indvendinger, argumentation, spørgeteknik mv.

Her lærer deltagerne salgets fine kunst og får nye værktøjer at arbejde med.

Trin 2

SALGSPSYKOLOGI

Andet trin er et udvidet kursus, der bygger ovenpå første trin og styrker forståelsen for kunden og ens egne styrker og svagheder i forhold til salg.

Vi arbejder med at bedre forstå kundens adfærd, kropssprog og hvordan man tilpasser sin egen adfærd og spejler kunden. Samtidigt lærer du som leder hvordan du bedre kan lede og motivere hver af dine ansatte, ved bedre at forstå deres psykologi og motivationsform.

Trin 3

SALGSCOACHING

Sidste trin er decideret træning i marken hvor Jemac tager med sælgerne ud og besøger kunder, og arbejder 1:1 med hver sælger. Dette trin kan også udføres som 1:1 coaching i jeres virksomhed, uden sambesøg hos kunderne, hvis det passer jer bedre.

Her arbejdes med overbevisninger, adfærd, værdier og vi udfordrer alt der holder sælgeren tilbage. for at nå sit maksimale udbytte.

Baggrund for vores salgskursus

Hele konceptet bygger på mere end 20 års erfaring med salg og salgsledelse. Værktøjerne er løbende forfinet og tilpasset, så de passer til moderne business. De effektive modeller og værktøjer, som vi benytter os af, er afprøvet med succes gennem mange år.

Hvis du vil høre mere om, hvad din virksomhed kan få ud af et salgskursus hos JEMAC

Jeg ser frem til at høre fra dig

Med venlig hilsen

Erhvervscoach Jesper Dalhus

JEMAC hvis talentet skal matche jobbet

Du kan læse mere specifikt om salgskursus for professionelle sælgere her eller finde uddybende information om vores træning for håndværkere her.

Følg Jemac Kommunikation på LinkedIn

Hvorfor salgskursus ?

Uanset hvilket kompetenceniveau dine sælgere er på, skal jeres kommende salgskursus bidrag til at løfte kompetencerne og ikke mindst sælgernes bevidsthed. Et salgskursus hjælper sælgeren til at kunne gennemfører en professionel salgssamtale, så kunderne føler sig godt mødt.

Hvad får man ud af et salgskursus ?

Det er muligt at træne en øget kundeforståelse med et kursus i salg. Salg handler realt om psykologi og i de fleste salgskurser indgår der elementer fra psykologien.

Den professionelle sælger

Dette forløb er til dig, som har behov for konkrete værktøjer til at få succes med dit salg.

Vi gennemgår alle salgets faser og du får værktøjer som kan hjælpe dig. Du får salgstræning i de nødvendige salgsmodeller som sikrer dig succes i dit salg.

Anbefalinger