Teamanalysen

Et effektivt team, består af dygtige talenter
Hvem kan have gavn af at deltage i Teamanalysen..?

Teamanalysen kan være til glæde for salgsteam, ledelsesteam ja faktisk alle virksomhedens teams kan få et stort udbytte af at deltage i teamudvikling. Dette kursus giver alle deltagere en række effektive værktøjer.

Værktøjer som giver hver enkelt kursist en stærkere selvindsigt samt en større forståelse for både egen og kollegernes adfærd på arbejdspladsen.

På denne måde opnås en styrkelse af det sociale samspil – og dermed etableres der en styrket holdånd. Alt sammen fordi den gensidige forståelse forstærkes, hvilket er med til at forebygge konflikter eller eskalering af samme.

Ledercoaching og dit udbytte

Vil du ringes op?

Kursets indhold

Udbytte

Pris og tilmelding

Kontakt os for nærmere info om Teamanalysen.

Kurset bliver afholdt af erhvervscoach Jesper Dalhus, som har over 10 års erfaring som erhvervscoach samt 20 års erfaring med salg og salgsledelse i byggebranchen og industrien.

Det bliver sjovt, udfordrende og lærerigt.

JEMAC hvis talentet skal matche jobbet

Hvorfor er det godt, at arbejde i teams ?

I kan nå væsentligt bedre resultater som team, end I kan som enkelt individer. Det kræver dog, at I spiller hinanden gode, og arbejder mod et fælles mål.

Hvad er teamudvikling

Teamudvikling handler om at få teamet til at spille sammen. Når man sammensætter et team, er det bedst at sammensætte det med forskellige adfærdstyper, som kan understøtte hinanden.