Rekrutteringsbureau i Odense – vi har mange års erfaring i rekruttering af talenter, specialister, ledere m.m. på Fyn

Skal talentet matche jobbet? Så kan I trygt tage fat i rekrutteringskonsulent Jesper Dalhus hos Jemac ApS.

Det kan være en svær kunst at finde den helt rigtige medarbejder. Derfor kan det også være en rigtig god idé at få hjælp af et professionelt rekrutteringsbureau.

Hos Jemac ApS møder I vores rekrutteringsekspert Jesper Dalhus, som er specialist i at finde medarbejdere til virksomheder. Han finder med sikkerhed de personer der matcher jeres virksomhed på alle plan og gør altid en stor forskel for kunderne.

Jesper er passioneret og engageret. Ligeledes holder han sig hele tiden ajour med den seneste viden på området, så I som kunde altid får de bedste resultater.

Jesper er uddannet erhvervscoach og er ekspert i at afkode talenternes kropssprog. Det er en vigtig del af rekrutteringsprocessen og afgørende når man skal spotte de helt rigtige talenter til jeres virksomhed.

I vores rekrutteringsbureau er det at finde det perfekte match lig med at observere talentets naturlige adfærdstræk. Det har stor betydning for, om talentet passer ind i virksomheden, trives på sigt og dermed også succesfuldt kan udføre det job han eller hun ansættes til.

Vi lægger stor vægt på at vurdere mennesket fremfor kvalifikationerne.

Som eksempel kan vi bl.a. fremhæve vores rekruttering for SER Hegn.

Thomas Lindevang Regional manager hos SER Hegn udtaler:

”Jeg har med succes benyttet Jesper Dalhus og Jemac til rekruttering af flere stærke profiler. Jesper har en unik tilgang til at tage udgangspunkt i mennesket bag talentet. Uden at gå på kompromis med profilens faglighed, går Jesper dybt efter at sikre at der er et perfekt match menneske til menneske. Allerede ved søgning får ansøger mulighed for at vise HVEM man er, via en hurtig og præcis person profil analyse. Dette betød at jeg altid havde et rigtig godt udgangspunkt for succes i alle samtaler. Det var ofte svært at vælge – da mange profiler var meget stærke. Hvor jeg tidligere selv havde opgivet at finde profiler – fandt Jesper hele to til den seneste ansættelse. Det er stærkt i et presset marked. For os var det en rigtig god investering – jeg kunne holde fokus på forretningen, imens Jesper sikrede at alle ansøgere fik den bedste indgang til vores virksomhed. Jeg vil helt sikkert anbefale Jesper Dalhus og Jemac – uanset hvor i organisationen man måtte have behov for stærke talenter.”

Vil du ringes op?

Rekrutteringskonsulent med høj hitrate – vores rekrutteringsfirma hjælper jer med rekruttering af det rette personale

Når vi indleder processen sammen med jer, håndterer vi trin, som annoncering, udvælgelse af ansøgere, headhunting m.m. Ligeledes gennemgår vi screeninger i form af forskellige personlighedstests.

I sidste ende er det selvfølgelig jer, der vælger den endelige kandidat. Vi er med jer hele vejen, med den viden vi har, så I træffer jeres endelige valg på et velfunderet grundlag.

Når vi udfører headhunting, er vi ikke blege for at benytte os af vores store netværk i hele landet samt vores 14.000 forbindelser på LinkedIn. Med disse metoder når vi meget langt ud og opretter lettere kontakt til de talenter, der kan gøre en forskel hos jer.

Det er også en væsentlig faktor i, at vi ofte lykkes med at finde den rette medarbejder, hvor andre giver op. Derfor benytter mange af vores kunder os til alle deres fremtidige rekrutteringer, hvor rekruttering af talentet skal matche jobbet.

Hvorfor skal du vælge os som din samarbejdspartner

Effektiv rekruttering af medarbejdere til jeres organisation – Resultatorienteret rekrutteringsbureau i Odense på Fyn (også for jobsøgende specialister)

Vores konsulenter er certificerede i følgende personanalyser:

Hos Jemac ApS er vi stolte af at differentiere os fra andre ved, at være et certificeret rekrutteringsbureau.

Vi er certificeret hos, og samarbejder med, Thomas International på grund af deres professionelle og værdifulde redskaber.

Deres udvalg af analyser er tilgængelige på hele 32 sprog. Det gør, at I stadig kan benytte os, selvom I måske er interesseret i kandidater med en anden sproglig baggrund.

Uanset antallet af ansøgere, er en afgørende del af screeningfasen at teste og evaluere dem. Selv hvis I står over for f.eks. 100 ansøgere, er det altid inkluderet i prisen, at vi gennemfører screeningen. Denne del er vigtig, da det bliver nemmere for jer at vælge de rette kandidater til jobbet.

Screening og adfærdstests giver uvurderlig indsigt i ansøgerens personlighed, adfærd og kultur. Noget der er helt afgørende for at undgå en fejlrekruttering som kan blive en dyr affære. For nogle virksomheder kan det koste 300.000 kr., eller mere, at lave en fejlrekruttering.

I sidste ende er vores mål at sikre, at du ikke kun ansætter de mest kvalificerede talenter, men også dem der trives i virksomhedens kultur og miljø.

Få professionel hjælp til rekruttering af talenter til ledelse, sælgere, specialister, funktionærer med flere

Vi har igennem årene hjulpet mange virksomheder med at finde deres nye talenter.
Vi tilbyder vores ydelser i hele Danmark og til alle former for virksomheder.

Typisk er det virksomheder med 20-150 ansatte. Uanset hvilken størrelse virksomhed det drejer sig om, er vi altid klar til at hjælpe jer i hus med at finde det rette talent.

Vi er behjælpelige med rekruttering af mange forskellige kandidater. Det kan bl.a. være inden for:

 • Bogholderi og regnskab
 • Finans
 • HR
 • Salg
 • Regnskab
 • Ledelse
 • Salg
 • Osv.

 

Vi er åben for at arbejde indenfor alle brancher, men arbejder ofte inden for:

 • Industrien
 • Fagforeninger
 • Byggebranchen
 • Rejsebranchen
 • Entreprenørvirksomheder
 • Handelsvirksomheder
 • Tekniske virksomheder
 • Anlægsbranchen
 • Clean air branchen
 • VVS-branchen

Skal vi tage en snak om hvordan vores rekrutteringsbureau i Odense på Fyn kan hjælpe jer i mål med at ansætte det rette talent?

Skal vi i fællesskab finde jeres næste talent? Så er I velkomne til at tage fat i os, f.eks. ved at udfylde formularen her på siden. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til jer.

I har også altid mulighed for at ringe til os på tlf. 21 28 34 09, så vi kan tale nærmere om jeres ønsker og behov.

rekrutterringsbureau

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Sammen kan vi finde dit næste talent.
Med venlig hilsen

Erhvervscoach & Talentspejder

Jesper Dalhus

Kort sagt..JEMAC, hvis talentet skal matche jobbet

Hvad koster en rekruttering ?

Der er stor forskel på priserne, når det kommer til rekruttering. På samme måde er der også stor forskel på kvaliteten. Det er en god ide, at spørge ind til konsulentens uddannelsesmæssige niveau.

Hvad er en vellykket rekruttering ?

En vellykket rekruttering er, når det er lykkes at tiltrække et talent, som er et perfekt match til det ledige job, rent adfærdsmæssigt.

Anbefalinger