Headhunter i København og på hele Sjælland – rekruttering af dygtige talenter, sælgere, ledere og specialister gennem ekspertise og stort netværk

Ofte er et jobopslag ikke nok, når man leder efter det næste talent til virksomheden.

Faktisk oplever vi hos Jemac ApS ofte, at der skal en ekstra strategisk tilgang til rekruttering i form af headhunting, hvis talentet skal matche jobbet. Det er en af de faktorer, der gør, at vi opnår en særdeles god hitrate for vores kunder.

Uanset hvilken type opgave I står med, tager vi gerne vores speciale som headhunter i brug. Vores rekrutteringsbureau har udført rigtig mange opgaver i København og mange andre steder på Sjælland.

Her søger vi i vores netværk og andre relevante steder efter kvalificerede kandidater, der matcher jeres ønsker til virksomheden.

Headhunter med 14.000 forbindelser på LinkedIn, og kunder i København og på hele Sjælland

Vores store netværk betyder, at vi typisk kombinerer jobannoncer med headhunting, hvor vi opsøger relevante talenter.

Når vi går til opgaven på denne måde, er det for at samle en stor og relevant pulje, der kommer igennem vores screening. Dette er helt afgørende for at koge udvalget ned til noget, der giver mening for jer at vælge imellem.

Vi tager altid kontakten til de mulige talenter, så I ikke skal bruge jeres dyrebare tid på det. Vi ved også hvilke spørgsmål vi skal stille kandidaten for at vurdere, om denne er en relevant mulighed for jer. Ligesom vi skal vurdere, om jeres virksomhed er en relevant mulighed for kandidaten.

Denne kombination og vores kompetencer gør, at vi faktisk ofte er succesfulde med at finde jeres nye medarbejder, hvor vores konkurrenter må give op.

Vil du ringes op?

Vi kan hjælpe jer med:

  • Adgang til de ”skjulte” talenter.
  • Talenter der matcher jeres behov på flere plan både kvalifikationsmæssig og kulturelt i virksomheden.
  • En effektiv rekrutteringsprocess – vi går direkte til de kandidater der er et perfekt match til jeres virksomhed og til jobbet
  • I undgår fejlrekrutteringer og når vi finder det perfekte match til det ledige job, er det også nemmere for jer at fastholde jeres nye medarbejdere i lang tid.
  • Øger jeres konkurrencefordele – de bedste talenter vil altid give jer en fordel overfor jeres konkurrenter; noget der også vil kunne ses på bundlinjen.
  • Fortrolighed – nogle kunder ønsker at gennemføre processen anonymt overfor kandidaterne og være diskrete omkring virksomhedens identitet, dette kan vi naturligvis også håndterer
  • Nok markedets bedste metoder til screening af potentielle medarbejdere – en vigtig faktor i at reducere ressource- og tidsforbruget for jer og os.

 

Vores erfaring siger os, at for at skaffe de bedste kandidater skal vi nogle gange lede blandt de talenter, der ikke er aktivt jobsøgende.

Når vi fortæller om mulighederne i jeres virksomhed, opstår interessen hurtigt og de kan se sig selv i et job hos jer.

Hvorfor skal du vælge os som din samarbejdspartner

Headhunterfirma med kunder i København og mere end 10 års erfaring i at udvælge de rigtige talenter til jer

Vores konsulenter er certificerede i følgende personanalyser:

Vores rekrutteringsbureau har kunder på hele Sjælland. Hos os vil I blive mødt af ejer, talentspejder og erhvervscoach Jesper Dalhus.

Et vigtigt element af Jespers professionelle virke er løbende uddannelse, der holder ham opdateret, så han kan levere de bedste resultater til jer.

Jesper kommer med mange års erfaring inden for salgsområdet, herunder inden for byggebranchen og industri. Det betyder dog ikke at mulighederne for at assistere jer, er begrænset til disse brancher.

Jesper går til opgaven med headhunting målrettet, med fokus på grundighed og effektivitet. Det betyder at I, i sidste ende vil opleve hurtig proces uden der gås på kompromis med kvaliteten.

Det store netværk vi besidder, er også altid en aktiv del af processen. På den måde sporer vi os præcist ind på det perfekte match til jeres virksomhed.

Headhunter til professionel rekruttering – vi hjælper med headhunting til jobs inden for forskellige specialområdet

En ting er at være headhunter til ledige stillinger. En anden er at sikre, at I får de helt rigtige talenter at vælge imellem.

Her benytter vi os af nogle bestemte systemer, fra en af verdens største udbyder af testredskaber Thomas International. Årsagen til at valget er faldet på dem er, at de er meget professionelle. Deres redskaber og personlighedstests er uvurderlige i processen, ligesom der også er mulighed for at lave analyserne på 32 sprog. En oplagt løsning til de virksomheder der også ønsker at headhunte og rekruttere andre nationaliteter.

Vi er certificerede i de analyser vi benytter, som sikrer jer en høj kvalitet.

Når vi headhunter på vegne af vores kunder, indleder vi med en jobkravanalyse. Den er med til at kortlægge jeres ønsker til talentet, når det gælder adfærd og kultur i jeres virksomhed.
Den består bl.a. af 24 spørgsmål, hvor vi pejler os ind på jeres konkrete søgning.

Alle kandidater vil få udført en adfærdsanalyse. Denne er uden ekstraberegning, uanset hvor mange ansøgere det drejer sig om. Den udføres i den indledende screening og er et vigtigt værktøj, da resultaterne giver jer et helt andet velfunderet grundlag at træffe beslutninger om relevante talenter på.

I nogle tilfælde benytter vi også IQ-analyse. Denne lægger nogle af vores kunder stor vægt på, for at vurdere kandidatens evne til at udføre opgaverne.

Kontakt os for rekruttering via headhunting i København og på resten af Sjælland

Skal vi hjælpe jer med at finde de bedste talenter? Tag fat i os i dag for at starte processen med headhunting. Vi er klar til at hjælpe jer i København og på resten af Sjælland – men hjælper tilfredse kunder med headhunting i hele Danmark.

Ring til os på tlf. 21 28 34 09 og lad os tage en indledende og uforpligtende samtale om jeres mål og behov. I er ligeledes altid velkomne til at tage fat i os igennem kontaktformularen her, hvorefter vi hurtigt vender tilbage til jer.

Lad os matche talentet til jobbet sammen med jer.

rekrutterringsbureau

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Sammen kan vi finde dit næste talent.
Med venlig hilsen

Erhvervscoach & Talentspejder

Jesper Dalhus

Kort sagt..JEMAC, hvis talentet skal matche jobbet

Hvad koster en rekruttering ?

Der er stor forskel på priserne, når det kommer til rekruttering. På samme måde er der også stor forskel på kvaliteten. Det er en god ide, at spørge ind til konsulentens uddannelsesmæssige niveau.

Hvad er en vellykket rekruttering ?

En vellykket rekruttering er, når det er lykkes at tiltrække et talent, som er et perfekt match til det ledige job, rent adfærdsmæssigt.

Anbefalinger