Rekrutteringsbureau til rekruttering af talenter, sælgere m.m. i København og på hele Sjælland

En succesfuld rekruttering er helt essentiel for jeres virksomheds daglige drift og vækstmuligheder.

Derfor vælger rigtig mange virksomheder at konsultere et professionelt rekrutteringsbureau til disse processer. Vi hjælper rigtig mange kunder i Nordsjælland og København samt resten af Sjælland – men også i resten af Danmark.

Hos JEMAC ApS er vi stolte af at kunne kalde os et certificeret rekrutteringsbureau. Vi lever og ånder for at hjælpe jer med talentet, der kan gøre den ønskede forskel i jeres virksomhed.

Målrettet rekruttering af personale med skræddersyede processer fra specialiseret rekrutteringskonsulent – Undgå dyre fejlrekrutteringer

Søger I det rette match, når det gælder jeres næste talent? Så kan I trygt tage fat i os til jeres rekruttering.

En stor del af vores tilgang er at benytte os af screening og adfærdstest. Denne del er i vores optik en fundamental del af rekrutteringen.

Dette er med til at sikre at den kommende medarbejder også trives i virksomhedens kultur; en helt væsentlig del for at holde på talentet og undgå fejlrekruttering. Fejlrekrutteringer kan føre til tab på helt op til 300.000 kr, så det kan godt betale sig at være grundig her.

I screeningsprocessen benytter vi selvfølgelig vores mange års erfaring, men også resultaterne vi får fra ansøgerne under screeningen. Her går vi helt ind på personniveau og ser på adfærd og kulturmatch ift. virksomheden. Det er medvirkende til, at vi minimerer risikoen for situationer, hvor talentet ikke passer til virksomheden.

Alle talenterne får udført personlighedstests allerede i screeningsfasen uanset antallet af ansøgere. Det er altid inkluderet i prisen hos os. Allerede til den første samtale spørger vi dybere ind til kandidaten, så vi får et grundigt billede af personen.

Denne grundighed gør også, at vi er særdeles succesfulde i at finde de rigtige kandidater, hvor andre rekrutteringskonsulenter ofte giver op. Noget der også betyder, at vi har gentagne bestillinger fra vores mange tilfredse kunder.

Skulle det i det sjældne tilfælde ske at vi ikke hjælper jer i mål med det rette match, arbejder vi efter ”No cure – No pay konceptet”.

Vil du ringes op?

Kvalificeret rekruttering af medarbejdere fra vores rekrutteringsbureau med kunder i København og på resten af Sjælland

Vi hjælper alle former for virksomheder i alle brancher. Vores typiske kunder er som oftest af størrelsen 20-150 ansatte. Vores rekrutteringsbureau hjælper kunder i København og på hele Sjælland. Vi har faktisk også rigtig mange kunder i Nordsjælland i resten af Danmark.

En vigtig del af vores arbejde med rekruttering er bl.a. ved at integrere screening via tests fra Thomas International i vores rekrutteringsproces. Dette sikrer, at vi kan identificere de mest egnede kandidater. Især ift. om de passer ind i jeres virksomheds nuværende kultur og ift. talentets adfærdstræk.

Uanset om det drejer sig om bogholderi og regnskab, finans, HR, salg, ledelse eller andre specialiserede områder, kan vi med vores mange års erfaring og ekspertise matche de rette færdigheder og personlighedstræk med jeres virksomhed.

Nogle gange er det nødvendigt at lede blandt talenter, der allerede er i job, og som umiddelbart ikke søger nye veje. Det er her vores kompetencer inden for headhunting i København og resten af landet kommer i spil.

For jer betyder det, at vi igennem vores store netværk ofte kan skaffe adgang til de skjulte talenter.

Her kan vi finde kandidater, der ofte vil passe perfekt ind i jeres virksomhed. Det kan for mange virksomheder betyde en mere effektiv rekruttering, færre omkostninger og store konkurrencefordele.

Hvorfor skal du vælge os som din samarbejdspartner

Vi tilbyder eksperthjælp til rekruttering af ledelse, sælgere, ingeniører, talenter m.m.

Vores konsulenter er certificerede i følgende personanalyser:

Når det kommer til rekruttering af bogholdere og andre fagfolk, er vores rekrutteringskonsulent, Jesper Dalhus, en helt central del af processen.

Med en baggrund som uddannet erhvervscoach og en passion for løbende videreuddannelse, er Jesper den perfekte matchmaker.

Med næsten 12 års erfaring i branchen og et omfattende professionelt netværk i hele landet, er Jespers hitrate utrolig høj. Det betyder også, at kunderne kommer igen for at få hjælp til flere succesfulde rekrutteringer.

En stor del af Jespers kompetencer er hans evne til at afkode talenternes kropssprog og vurdere individet bag kvalifikationerne. Det gør, at han ikke blot finder dygtige fagfolk. Han finder også dem der matcher jeres virksomheds værdier og kultur.

Som et nyligt eksempel har JEMAC ApS netop hjulpet BEVO med at ansætte en ny sælger i Danmark samt bistået ved ansættelsen af en ny sælger i Sverige.

Virksomheden BEVO udtaler:

Det har været en virkelig god oplevelse og Jespers forståelse for hvad der ligger bag mennesket- skinner så meget igennem. Den absolut bedste rekrutteringsproces vi nogensinde har været igennem. Det gør vi helt sikkert igen (vi er faktisk allerede i gang).

Søger du et rekrutteringsbureau som hjælper i København og på hele Sjælland? Så tag fat i os i dag

Vi står altid klar til at tage en samtale med jer, om hvordan vi kan sammensætte den perfekte rekrutteringsprocess til det næste talent til jeres virksomhed.

Giv os et kald på tlf. 21 28 34 09, så identificerer vi sammen jeres ønsker og behov.
I kan også altid benytte jer af vores kontaktformular her på siden. Skriver I igennem den, vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Vores rekrutteringsbureau har kunder i København og på resten af Sjælland – ja faktisk i hele Danmark.

rekrutterringsbureau

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Sammen kan vi finde dit næste talent.
Med venlig hilsen

Erhvervscoach & Talentspejder

Jesper Dalhus

Kort sagt..JEMAC, hvis talentet skal matche jobbet

Hvad koster en rekruttering ?

Der er stor forskel på priserne, når det kommer til rekruttering. På samme måde er der også stor forskel på kvaliteten. Det er en god ide, at spørge ind til konsulentens uddannelsesmæssige niveau.

Hvad er en vellykket rekruttering ?

En vellykket rekruttering er, når det er lykkes at tiltrække et talent, som er et perfekt match til det ledige job, rent adfærdsmæssigt.

Anbefalinger