Kommunikation der rykker.

Rekruttering af sælgere og ledere Vi er eksperter i rekruttering

Rekrutteringsbureau – rekruttering af sælgere, ledere, specialister og funktionærer er vores speciale

Vi har specialiseret os i rekruttering af sælgere, ledere, funktionærer og specialister. Med over 20 års erfaring med salg og ledelse i byggebranchen og industrien ved vi, hvad vi skal kigge efter hos kandidaten. Det sikrer, at din kommende medarbejder har potentiale til at skabe de resultater, som du ønsker.

Vi tester samtlige kandidater og holder dem op imod en optimal profil, som vi udarbejder i fællesskab med dig og din virksomhed.

Jemac er et certificeret rekrutteringsbureau, og vi har en høj hitrate med vores rekrutteringer. Vi kan med sikkerhed også hjælpe dig med at finde kvalificerede medarbejdere.

Typisk proces i forbindelse med rekruttering

Vi kan altid skræddersy et rekrutteringsforløb efter dit ønske eller behov. Nedenfor kan du se, hvordan processen typisk ser ud, når du vælger os som dit foretrukne rekrutteringsbureau.

 • Afklaringssamtale med dig: Hvad er dit behov?
 • Jobkravanalyse: Vi opstiller din optimal-profil, så vi ved, hvilken adfærd vi skal kigge efter hos din kommende medarbejder
 • Annoncering – primært online: Du godkender, vi håndterer
 • Adfærdsanalyse: Samtlige kandidater får lavet en adfærdsanalyse allerede i starten af ansøgningsprocessen, under screeningen. Det betyder, at vi på et meget tidligt tidspunkt ved, hvilke kandidater der adfærdsmæssigt passer ind i forhold til dine ønsker. Det kan have afgørende betydning for trivslen på sigt
 • 1. udvælgelse: Vi sender typisk de 10 bedste kandidater til dig, og du vælger dem ud, som du ønsker se til den 1. samtale
 • 1. samtale: Typisk 5-6 kandidater som passer til din virksomhed på papiret, både på fagligheden og på adfærden
 • Udvælgelse til test: Her vælges typisk 2-3 kandidater til test
 • Referencetagning: Vi tager kontakt til relevante referencer
 • Personlighedstest: PPA som fortæller om den forventede adfærd og evt. GIA, som er en IQ test
 • 2. samtale: Vi deltager og giver feedback til kandidaten på personlighedstesten
 • Afrapportering: Vi drøfter sammen topkandidaterne

Hvorfor skal du vælge os som rekrutteringsbureau?

 • Du vælger selv processen – skal vi kun screene og teste kandidater, eller skal vi stå for hele forløbet?
 • Du betaler kun, hvis vi finder en kandidat, som du ansætter
 • Vi er certificerede i Thomas PPA (adfærdstest) & GIA personanalyser (IQ-test)
 • Du undgår de skjulte omkostninger (arbejdstid, indkaldelser mm.)
 • Grundig analyse af kravene til kandidaterne
 • Rapportering igennem hele forløbet

Certificeret rekrutteringsbureau

Vores konsulenter er certificerede i følgende personanalyser:

 • Thomas PPA personanalyser, som bruges ved rekruttering. Analysen fortæller om den forventede adfærd hos kandidaten i en jobsituation
 • Thomas GIA personanalyser, der fortæller om kandidatens evner og færdigheder (også kaldet IQ)
 • Thomas TEIQue analysen, som tester kandidatens følelsesmæssige intelligens. Testen giver indblik i, hvordan personen reagerer under stress og håndterer relationen til andre mennesker

Vi har i øvrigt mulighed for at give feedback til kandidater på persontest på over 30 forskellige sprog, så skal du ansætte medarbejdere i eller fra udlandet, kan vi også hjælpe dig med rekruttering hér.

Som uddannede erhvervscoaches arbejder vi desuden meget med afkodning af kropssprog og såkaldte ubevidste signaler hos kandidaterne.

Kort sagt har vi redskaberne og erfaringen til at fungere som dit professionelle rekrutteringsbureau, der kan varetage alle faser i ansættelsesprocessen i din virksomhed.

Du kan læse mere om alle vores analyser til rekrutteringprocessen her eller finde mere information specifikt om vores personanalyser her

Kontakt os hvis vi skal hjælpe dig med at finde den medarbejder, som kan skabe de resultater, du ønsker dig.

Anbefalinger

 • “Vi har samarbejdet med Jesper om adskillige rekrutteringer – fra rekruttering af sælgere til, senest, rekruttering af en salgschef.

  Processen har været professionel, og dialogen har været åben og direkte, hvilket har været meget værdifuldt for os. Jesper har desuden været en værdsat sparringspartner under hele forløbet, og han har været utroligt fleksibel i forhold til sin tilgængelighed. I en travl hverdag gør det en stor forskel – især når der er behov for hurtige løsninger.

  I samarbejdet med Jesper har vi i den grad følt at vi får ”value for money”, og vi kan kun medgive Jesper vores allerbedste anbefalinger.”

  Tina Damborg Hove, HR Manager, MyPlanet International A/S

 • “Zehnder Denmark har brugt Jesper Dalhus til rekruttering af salgskonsulent og processen var præget af åbenhed, samarbejde og god dialog begge veje, hvor flere sten blev vendt – også sten som jeg ikke umiddelbart havde set, for Jespers baggrund som Sælger/Key Account/Salgschef fornægter sig bestemt ikke.

  Han har en meget direkte tilgang til ansøgerne og flere gav udtryk for at han stillede “skæve” spørgsmål og udfordrede dem på både CV og personlighed. Jeg kan kun give Jemac og Jesper Dalhus de bedste anbefalinger.”

  Allan Møller, Clean Air Activist for Zehnder Denmark Clean Air Solutions, Zehnder Group

Kontakt

Jemac Kommunikation ApS
Virkensbjerget 64
5250 Odense SV

+45 21283409
jemac@jemac.dk

CVR: 35664106
Salgs- og leveringsbetingelser
Privatlivspolitik

Find os

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og hold dig opdateret.

Tilmeld mig nu

×

Skriv

Ring

Menu