LinkedIn træning…Stories are comming…..Nyhed på LinkedIn.

LinkedIn træning

LinkedIn træning…Som du måske kender det fra Snapchat, Instagram og Facebook er der noget der hedder ”Stories…. Og nu kommer LinkedIn så også med Stories.

Stories… som med sikkerhed kommer til at være med i min fremtidig LinkedIn træning

Det er en ny måde at dele 24-timers opdateringer på platformen.. 24 timer… og så er de gone.. Stories er til dig, som vil dele øjebliksbilleder og som ikke har så meget lyst til, at have dit content liggende fremme altid..

Der er lige et par ting, du skal være opmærksom på….

Når LinkedIn kommer med nyheder… bliver de ikke rullet ud til alle på en gang…. Planen er dog, at alle får adgang til Stories….via mobilen, hold øje med, hvornår du får adgang…

Du kan udelukkende få adgang til Stories…via din mobil….LinkedIn træning

Når du har offentliggjort din Storie..vises de i klikbare bobler øverst på LinkedIn-feed på mobilen. ‘

De kan også sendes direkte til andre på LinkedIn, og det en hurtig og lidt uformel måde at holde kontakten til andre på LinkedIn.

Men hvad bruges Stories så til…?

Nogle gange kan det være godt at have en ”letvægtsmulighed” som er lidt mere uformel og sjov, tilgængelig på platformen.

Eksempelvis når vi skriver med vores kollegaer.

Du kan også dele midlertidigt content med dit professionelle netværk og det er en kreativ måde at tale business på, som er lidt mere uformel.

LinkedIn træning og 4 måder du kan bruge LinkedIn-Stories i din marketing:

Ligesom du måske kender det fra Instagram, får du her en super god mulighed for at fastholde og udbygge relationen med dit publikum på LinkedIn.

Inden du springer direkte ind i din nye LinkedIn Stories-indholdsstrategi, er det måske værd at overveje følgende…..

Hvem taler du med, og hvorfor du vil gerne fange deres opmærksomhed…..?

Her kommer de 4 Stories-strategier, som du med fordel kan benytte dig af..:

1: Opfordre eksperter til at give professionelle tips.

LinkedIn er et kæmpe netværk fyldt med super dygtige folk, og dette nye “snapagtige” -format er en fantastisk måde at fremvise din viden, på en sjov og engagerende måde.

2: Del her og nu begivenheder.

LinkedIn-Stories har kun en kort levetid, hvilket gør dem perfekte til at dele mindre poleret indhold direkte fra en live begivenhed. Eks. en reception, et foredrag mm.

Du kan også skabe ekstra opmærksomhed ang. begivenheder på LinkedIn… eks. hvis du holder et online event. Det giver også dine kunder en oplagt mulighed at ”få lov til, at smugkigge lidt ind i din forretning…”

3: Spørgsmål og svar.

Ligesom Instagram Stories giver LinkedIn Stories en fantastisk måde at vise en mere menneskelig og autentisk side på dit brand på det sociale medier.

Det er også en gode måde hvor man kan lære de mennesker at kende som står bag ved jeres brand.

4: Del nyheder ang. dit brand eller hvis I kommer med nye produkter.

Nyhedens interesse…. Som det er lige nu, er LinkedIn Stories ret nyt for de fleste, det kan du bruge til din fordel, til at markedsføre dit brand.

Så hvis du som “brand” begynder at bruge Stories, før dine konkurrenter, vil du få mere taletid, og hvem ved ”gafle nogle nye kunder…”

Med det i tankerne kan det være en god ide at bruge denne nye platform til at dele alle dine vigtige brandopdateringer – selvom du også har et feed-indlæg om dem.

Uanset om I har en spændende jobmulighed eller lancering af et nyt produkt, er denne nye mulighed ret spændende at udforske…

LinkedIn træningJeg er certificeret direkte hos LinkedIn, som en af de eneste danskere, og jeg underviser løbende virksomheder og sælgere rundt om i hele landet.

Mit fokus i min LinkedIn træning er, hvordan du med fordel kan anvende LinkedIn, som et fedt salgs- og mødebookingsværktøj.

Jeg underviser både Live og online – for grupper, eller for enkeltpersoner…

Så…hvis du kunne tænke dig at blive en ”haj” til LinkedIn så ”hiv fat i mig…”

JEMAC hvis talentet skal matche jobbet

HUSK: Jeg tilbyder 1 times gratis LinkedIn foredrag….

Foredraget kan naturligvis både holdes online og offline….

Det eneste det kræver er, at du enten er ansat i en spændende virksomhed, eller du sidder i et aktivt erhvervsnetværk og……I kunne tænke jer et indlæg, som med sikkerhed får deltagerne “helt frem i stolen…”

Jeg holder foredraget over hele landet… ikke engang brændstoffet skal du betale for…

Med venlig hilsen Erhvervscoach Jesper Dalhus

Følg Jemac Kommunikation på LinkedIn 

Læs mere om emnet her:

Brænd igennem på LinkedIn

5 genveje til bedre søgninger på LinkedIn, på rekordtid

LinkedIn træning og undertekster til dine videoer