Brænd igennem på LinkedIn

Brænd igennem på LinkedIn

Brænd igennem på LinkedIn…. ja tak, men…hvordan… Jeg ved ikke om du kender dette… men nogle gange tænker du måske… Nu er det tiden, nu vil jeg give den max gas på LinkedIn…

Det kan der være rigtigt meget fornuft i, især i disse tider, hvor der er lidt stille, kan det være en rigtig god ide at bruge LinkedIn, så andre husker dig… også efter krisen..

Brænd igennem på LinkedIn… okay…, og så er det, at det ”larmende” spørgsmål melder sig… men hvad skal jeg så skrive om…?

Nedenfor får du lige min ”opskrift” som består af ikke mindre end 10 metoder, som kan hjælpe dig til at brænde igennem med dine budskaber på LinkedIn….

Du kan vælge at bruge dem til blogindlæg eller til updates…og når du får dem tilpasset, så de passer til dig, og din situation, så skal du bare se løjer..

Prøv dem af og vælg dem ud, som taler mest til dig…

1. Brænd igennem på LinkedIn… med anderkendelse

Det giver god karma (siger det bare..) når du anderkender andre mennesker for deres arbejde, og i andres øjne virker det positivt, at du har så meget overskud, at du anderkender andre mennesker.

Det er også noget man måske ikke ser så tit… og måske netop derfor…

Når du så har skrevet dit indlæg, så kan du med fordel tagge den anden person… Du kunne jo være heldig, at den anden person også havde lyst til at dele dit indlæg.

2. Fortæl om din rejse..

Brænd igennem, og fortæl din historie…..Hvis du nu har succes med din virksomhed, så fortæl hvordan din ”rejse” har været.

Gør det ægte, det er jo fedt nok at høre om dine succeser, men fortæl også gerne noget om, hvordan det var, dengang du var ved at give op og hvad du gjorde undervejs, hvordan holdt du din motivation kørende, selv når det var svært…

Der sidder med sikkerhed andre mennesker derude som læser med, og som kan spejle sig i det du skriver. Eller som kan lære noget.

3. Er du opmærksom på..

Vidensdeling er altid godt. Den gode nyhed er så, at du faktisk slet ikke behøver opfinde al dit conten selv… Det giver mindst lige så meget ”credit” hvis du finder et indlæg, andre har skrevet og som du deler i dit netværk…

Husk lige… når du deler, så skriv din egen holdning til det du deler og hvorfor andre i det hele taget skal være opmærksom på dette.

4. Det sværeste du har oplevet..

Hvad er det sværeste du har oplevet i Corona-krisen. Det er nærmest oplagt at lave et indlæg om det… altså det sværeste… og hvad har du gjort for, ikke at gå ned på det.

Der er jo masser af mennesker der oplever svære tider lige nu og på denne måde, kan du skabe engagement, da andre kan spejle sig i det du skriver.

Og.. det kunne jo være, med lige præcis det du skriver, at du har mulighed for, at hjælpe andre godt på vej. Mange mennesker vil ofte gerne vise deres taknemmelighed, ved at deltage i dialogen..

5. Brænd igennem på LinkedIn, ved at give tips, 10 tips, eller 8….

Eks. som jeg gør her. Du får lige mine 10 brandvarme tips, som du kan bruge til at brænde igennem på LinkedIn. Der går jo ingen ting fra mig, ved at dele min viden, nærmest tværtimod, sådan vil det også være med dine læsere.

Det er jo dig der er ”eksperten” på dit felt, og du har med sikkerhed noget viden, andre mennesker kan have glæde af. Det kan også være en e-bog, et whitepaper, eller nogle nye metoder som bare virker mega godt.

6. Det bliver du bare nødt til at have..

Hvis du eksempelvis har opdaget en ny software, som gør det hammer nemt for dig, at dele dine indlæg automatisk på LinkedIn, på de tidspunkter du vil have det..

Eller.. hvis du eksempelvis selv bruger en bestemt mikrofon, når du optager dine videoer, som give dig en masse fordele… eller….? Så kan det være en rigtig god ide, at dele denne viden.

Dels får du andres holdninger til dette og man kan få startet en videns udveksling, som kan være super inspirerende, både for dem som selv deltager aktivt i dialogen og for dem som ”bare” læser med.

7. Den største fejl du har lavet..

Når du skriver på LinkedIn kræver det måske lidt mod at indrømme det,,,

På den anden måde… så virker du måske også lidt mere ”menneskelig”, når du indrømmer, at du faktisk også kan lave fejl.. Vi laver alle fejl, også dig.

Når det er sagt, er det interessant at læse om, hvordan du kom videre, hvilke følelser du havde, da det skete, og ikke mindst, hvordan andre reagerede på din fejl.

8. Brænd igennem på LinkedIn, med dine ”hemmeligheder..”

Brænd igennem på LinkedIn,  ved at fortælle noget “hemmeligt..” Oka…. Så du dyrker kampsport… (Kan jo være hvad som helst, som andre måske ikke lige ved om dig….)

Hvordan kan du bruge det i din hverdag som eks. salgschef…?

Hvad giver det dig at dyrke kampsport og når du kommer i pressede situationer, hvilken forskel gør det så for dig. Hvad kan andre mennesker lære ved dette og hvad er dine bedste råd i denne forbindelse.

9. Hvad sker der bagved ”scenen” ..

Hvis du eksempelvis er super skarp til at lave fede videoer til LinkedIn, så prøv en gang at åbne op for, hvad der faktisk sker bagved scenen….

Hvordan gør du dig klar, hvilke udfordringer prøver du på at undgå at løbe ind i, hvordan klipper du din film, hvordan arbejder du i, i-movie, hvor lang tid ligger der bag ved en super vellykket film osv.

Det behøver jo på ingen måder være film, men det er altid fedt for andre at komme ”backstage” …Hvis du har prøvet det til en koncert, så ved du, hvad jeg taler om.

10. Ide-udvikling..

Hvad gør du for at skabe nye spændende ideer…. Hvad gør du, for at det ikke bare bliver ved med at være en ide..?

Hvordan kvalitetsikrer du din ide, hvordan får du andre med på din ide…, hvornår ved du det er en god/ dårlig ide…Hvornår har du sidst fået en god ide og ført den ud i livet… og hvad skete der..?

Det var så det…

Når jeg ikke lige skriver blogindlæg… så arbejder jeg også med salgstræning, LinkedIn træning, lederudvikling og rekruttering. Jeg ejer virksomheden Jemac Kommunikation ApS www.jemac.dk

Brænd igennem på LInkedInHer i krisen har jeg fået givet hele ONLINE tanken et kæmpe ”spark” – og jeg haft “held” med at køre flere rekrutteringer ONLINE, trænet sælgere fra hele landet samt kørt kurser i LinkedIn.

Selvom det er en svær tid for mange af os, så er det super at opleve, de virksomheder som tænker i muligheder og som tænker i fremtiden…

I denne forbindelse er det fedt at opleve, hvordan netværket har spillet ind, med gratis hjælp…. Det har gjort en stor forskel for mig… så mange tak…

Med venlig hilsen

Jesper Dalhus, erhvervscoach

PS: Hvis du selv kunne tænke dig at komme i gang med TEAMS eller ZOOM, og du ikke lige ved hvordan, så hjælper jeg dig gerne igang….

Er du iøvrigt opmærksom på, at jeg har skrevet en e-bog om netop dette emne…? Brænd igennem på LinkedIn

E-bogen hedder “Skriv så andre husker dig” Du kan hente din e-bog – ved at klikke på billedet af bogen.

I e-bogen får du en kæmpe “pose” af guldkorn, til hvordan du skal skrive dit næste succesfulde blogindlæg, en fængende opdatering på LinkedIn eller lign.

Du kan b.la. læse om:

  • Hvorfor du skal bruge tid på at skrive, selvom alle andre laver video
  • Hvordan du skiller dig ud fra mængden på LinkedIn
  • Hvad du skal skrive og hvordan du laver et fedt blogindlæg, der huskes og skaber salg og resultater
  • Hvordan du bedre rammer din ønskede modtager
  • Hvor meget, hvor lidt, hvor friskt, til hvem, hvornår og .. Du får masser af konkrete råd!
  • Hvordan du håndterer negative kommentarer
  • En simpel måde til aldrig at løbe tør for idéer til hvad du skal skrive om

Følg mig på LinkedIn 

Mere om emnet:

5 genveje til bedre søgninger på LinkedIn, på rekordtid

10 step til, hvordan du kan lave undertekster til dine LinkedIn videoer