Salgstræning B2B

Et salg ligner sjældent det forrige. For at styrke dig selv som sælger, skal du hele tiden kunne tilpasse dig – både til et foranderligt marked – og til de mennesker, du hver dag skal tale med – og sælge til. Alle mennesker er forskellige, og derfor er det også nødvendigt, at du tilpasser din salgsteknik og din måde at agere på i forhold det menneske, du står overfor. I hvert fald hvis du ønsker at blive en dygtig og motiveret sælger. Drop derfor den standiserede salgstale og få i stedet nye værktøjer til at styrke din profil som sælger.

Tilpas dine salgsteknikker til din branche

Ligesom der er forskel på mennesker, er der forskel på, hvordan sælgere i forskellige brancher håndterer deres salg. Hos Jemac arbejder vi meget med virksomhedstilpasset salgstræning. Derfor vil B2B-salgstræning altid tage udgangspunkt i din branche og din virksomheds virkelighed og aktuelle behov.

Find dine styrker og svagheder

Hvis du vil være en god sælger, må du også kende dine styrker og svagheder. Derfor arbejder vi meget med feedback og evaluering. Det indebærer først og fremmest, at du selv evaluerer, hvad du gør godt, og hvad du kan blive bedre til. Desuden vil vi som salgscoaches komme med vores inputs til din præstation. Hos Jemac kan vi godt lide hands on-løsninger, og derfor vil et coachingforløb foregå i marken – altså i den virkelighed, som forløbet er orienteret imod.

Hav et mål med dine kundebesøg

Du kan med fordel opstille nogle konkrete mål, når du skal ud til kunder frem for at have et færdigt manuskript. Først og fremmest fordi det bliver nemmere at tilpasse din adfærd og afstemme dine spørgeteknikker, når du har en klar målsætning med det enkelte besøg. Men også fordi du får bedre mulighed for at evaluere din egen indsats efterfølgende, når du på forhånd har en håndgribelig vision med besøget.

Styrk dit salg

På Jemacs salgskurser vil du lære at mestre en række salgsværktøjer, som du kan anvende i din hverdag – uanset om du er professionel sælger, butiksansat eller håndværker med regelmæssig kundekontakt.

Kontakt

Jemac Kommunikation ApS
Virkensbjerget 64
5250 Odense SV

+45 21283409
jemac@jemac.dk

CVR: 35664106
Salgs- og leveringsbetingelser
Privatlivspolitik

Find os

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og hold dig opdateret.

Tilmeld mig nu

×

Skriv

Ring

Menu