Få succes med dit B2B salg…

Et salg ligner sjældent det forrige. For at styrke dig selv som sælger, skal du hele tiden kunne tilpasse dig – både til et foranderligt marked – og til de mennesker, du hver dag skal tale med – og sælge til. Alle mennesker er forskellige, og derfor er det også nødvendigt, at du tilpasser din salgsteknik og din måde at agere på i forhold det menneske, du står overfor. I hvert fald hvis du ønsker at blive en dygtig og motiveret sælger. Drop derfor den standiserede salgstale og få i stedet nye værktøjer til at styrke din profil som sælger.

Tilpas dine salgsteknikker til din branche

De er er forskel på mennesker og der er der forskel på, hvordan sælgere i forskellige brancher håndterer deres salg. Det er vigtig for mig at sige, at nogle salgsteknikker virker i nogle situationer, og andre vil være lidt uheldige…Det kræver naturligvis også erfaring, det bedste er, at du deltager på et kursus, og så efterfølgende gør salgsteknikkerne til dine egne. Når alt kommer til alt, er det jo dig som kender dine kunder bedst. Det må ikke virke for skolet, så bliver det ikke naturligt.

Husk nu på, at et salg…..bare er en samtale mellem 2 mennesker, hvor du styrer kommunikationen i den retning du kunne tænke dig, b.la. ved at bruge din spørgeteknik mm.

Find dine styrker og svagheder

Hvis du vil være en god sælger, må du også kende dine styrker og svagheder. Derfor arbejder vi meget med feedback og evaluering. Det indebærer først og fremmest, at du selv evaluerer, hvad du gør godt, og hvad du kan blive bedre til. Desuden vil vi som salgscoaches komme med vores inputs til din præstation. Jeg er stor fortaler for hands on-løsninger, og derfor vil et coachingforløb foregå i marken – altså i den virkelighed, som forløbet er orienteret imod.

Hav et mål med dine kundebesøg

Du kan med fordel opstille nogle konkrete mål, når du skal ud til kunder frem for at have et færdigt manuskript. Først og fremmest fordi det bliver nemmere at tilpasse din adfærd og afstemme dine spørgeteknikker, når du har en klar målsætning med det enkelte besøg. Men også fordi du får bedre mulighed for at evaluere din egen indsats efterfølgende, når du på forhånd har en håndgribelig vision med besøget.

Styrk dit salg

På Jemac´s salgskurser vil du lære at mestre en række salgsværktøjer, som du kan anvende i din hverdag – uanset om du er professionel sælger, butiksansat eller håndværker med regelmæssig kundekontakt.

Læs mere om emnet her:

Salgstræning..Få kunden til at slappe af…

Adfærden spiller en afgørende rolle i salget…

Luk handlen med lukkede spørgsmål