Salgskurser der løfter dine sælgeres talent til næste niveau

Salgskursus online og offline

Salgskursus der rykker dine sælgere

Dette salgskursus, til dig der har brug for at få slebet salgsværktøjerne? Eller skal I som virksomhed bare op på det næste niveau?

JEMAC udfører kurser og forløb med salgstræning, som virkelig kan rykke din virksomhed!

 

Vi skræddersyer dit salgskursus 100% efter din virksomheds behov og branche – og løfter sælgere på alle niveauer.

Et forløb med salgstræning fra JEMAC tager udgangspunkt i de aktuelle behov, som din virksomhed og dine sælgerne har.

Vi samarbejder direkte med dig og dit team, om at løse jeres udfordringer, udnytte jeres muligheder og opfylde jeres kunders behov.

Hvem kan få gavn af salgstræning hos JEMAC?

JEMAC hjælper virksomheder til at nå det næste niveau, og vi fokuserer på at løfte hele salgsorganisation.

Vi har erfaring fra alle brancher og har bl.a. trænet professionelle salgsafdelinger, håndværkere, tekniske virksomheder, butikssælgere og store virksomheder med en store organisationer bag sig.

Vi kombinerer gerne salgskurserne med et decideret salgstræningsforløb, hvor vi arbejder både med psykologi, salgsteknik, salgscoaching og personlig udvikling blandt medarbejderne. Alt sammen fokuseret på at løfte jeres organisation og salgsevner.

Kort sagt: vil I som virksomhed være dygtigere til salg, så hjælper JEMAC gerne. Med et salgskursus hos JEMAC får din virksomhed salgstræning skræddersyet direkte til jeres behov.

Virksomhedstilpasset salgskursus

Vores salgstræning er altid virksomhedstilpasset, så vi kan sikre, at I bliver trænet der, hvor I har behov for det.

Salgskursus

Samtidig er et salgskursus hos os altid tilpasset lige netop jeres branche. Når I bestiller et salgskursus hos JEMAC vil I opleve et kursus, der er sammensat specifikt til jeres branche, virksomhed og markedsbehov.

Det betyder, at vi tilbyder ét kursus til professionelle sælgere, et andet til medarbejdere i detailhandlen og et tredje til håndværkere, som ønsker at kombinere deres faglige kompetencer med salgsteknik og en generelt bedre forståelse af kundekontakt.

Hvordan er vores træning opbygget?

Ofte følger vi et forløb i 3 trin, for at give maksimalt udbytte til dig og dit salgsteam:

Trin 1: Salgstræning

Første trin er et kursus for hele salgsafdelingen med salgsteknik, arbejde med indvendinger, argumentation, spørgeteknik mv.

Her lærer deltagerne salgets fine kunst og får nye værktøjer at arbejde med.

Trin 2: Salgspsykologi

Andet trin er et udvidet kursus, der bygger ovenpå første trin og styrker forståelsen for kunden og ens egne styrker og svagheder i forhold til salg.

Vi arbejder med at bedre forstå kundens adfærd, kropssprog og hvordan man tilpasser sin egen adfærd og spejler kunden. Samtidigt lærer du som leder hvordan du bedre kan lede og motivere hver af dine ansatte, ved bedre at forstå deres psykologi og motivationsform.

Trin 3: Salgscoaching

Sidste trin er decideret træning i marken hvor Jemac tager med sælgerne ud og besøger kunder, og arbejder 1:1 med hver sælger. Dette trin kan også udføres som 1:1 coaching i jeres virksomhed, uden sambesøg hos kunderne, hvis det passer jer bedre.

Her arbejdes med overbevisninger, adfærd, værdier og vi udfordrer alt der holder sælgeren tilbage. for at nå sit maksimale udbytte.

Baggrund for vores salgskursus

Hele konceptet bygger på mere end 20 års erfaring med salg og salgsledelse. Værktøjerne er løbende forfinet og tilpasset, så de passer til moderne business. De effektive modeller og værktøjer, som vi benytter os af, er afprøvet med succes gennem mange år.

SalgskursusHvis du vil høre mere om, hvad din virksomhed kan få ud af et salgskursus hos JEMAC

Jeg ser frem til at høre fra dig

Med venlig hilsen

Erhvervscoach Jesper Dalhus

JEMAC hvis talentet skal matche jobbet

Du kan læse mere specifikt om salgskursus for professionelle sælgere her eller finde uddybende information om vores træning for håndværkere her.

Følg Jemac Kommunikation på LinkedIn

Hvorfor salgskursus ?

Uanset hvilket kompetenceniveau dine sælgere er på, skal jeres kommende salgskursus bidrag til at løfte kompetencerne og ikke mindst sælgernes bevidsthed. Et salgskursus hjælper sælgeren til at kunne gennemfører en professionel salgssamtale, så kunderne føler sig godt mødt.

Hvad får man ud af et salgskursus ?

Det er muligt at træne en øget kundeforståelse med et kursus i salg. Salg handler realt om psykologi og i de fleste salgskurser indgår der elementer fra psykologien.

 

 

 

Vi tilbyder følgende kurser


 • Den professionelle sælger

  Dette forløb er til dig, som har behov for konkrete værktøjer til at få succes med dit salg.

  Vi gennemgår alle salgets faser og du får værktøjer som kan hjælpe dig. Du får salgstræning i de nødvendige salgsmodeller som sikrer dig succes i dit salg.

  Læs mere

 • Salgscoaching

  Udover salgstræning arbejder vi med salgscoaching. Dette er et yderst effektivt værktøj, som hjælper sælgerne til at nå deres mål. Vi arbejder både med adfærd og teknik under et salgscoachingsforløb, og tager altid udgangspunkt i den enkelte sælgers behov.

  Vi tager udgangspunkt i din hverdag og dine udfordringer i salget, og du bliver bevidst om dine egne styrker og begrænsninger i en salgssituation. Derfra bygger vi op og på, til gavn for både sælger og virksomhed.

  Læs mere

 • Salgspsykologi

  Dette forløb er til dig, som gerne vil kende til psykologien bag et godt salg.

  Du lærer at målrette din kommunikation til den enkelte kundetype. Derudover får du viden om dine egne styrker og begrænsninger i salget.

  Læs mere

 • Salgstræning for håndværkere

  Denne workshop er til dig, som ikke er sælger, men som arbejder med kundekontakt til daglig, og som har behov for konkrete værktøjer til at skabe mersalg hos dine kunder.

  Læs mere

Anbefalinger

 • “Vi samarbejder med Jesper i forbindelse med salgskurser for iværksættere. Jesper er en engageret og dygtig underviser, der forstår at trække tingene ned på jorden, så alle kan være med. Han veksler fint mellem teori og praksis, og vores kursister har alle haft konkrete salgs-værktøjer med hjem efterfølgende, så de kan komme videre med deres salg. Det virker.”

  Per Hein, centerleder i udviklingspark Vejle

 • “I forbindelse med vort opkøb af konkurrerende virksomhed havde vi et stort behov for et fælles sprog samt
  en fælles måde at kommunikere på. Vi havde en snak med Jesper og i den forbindelse valgte vi at køre et
  salgskursus baseret på disc profil ( salgspsykologi ) samt et Linkedin kursus. Det har i den grad givet positiv feedback samt en god energi i salgsgruppen.

  Det er bestemt ikke sidste gang vi vil benytte os af Jesper og hans gode energi og ikke mindst hans super kompetencer indenfor salg og kommunikation. Vi takker for et par gode dage.”

  Lennart Nielsen, Sales Director, Modul-System Denmark

 • “Jeg har oplevet Jesper i aktion i 2 forskellige workshops med salg og salgstræning som hovedemne. Det kan varmt anbefales! Jeg har ligeledes fået udarbejdet en personanalyse på baggrund af en DISC-test.

  Analysen ramte plet må man sige, og jeg fik brugbare værktøjer af Jesper til at arbejde videre med blandt andet mine stærke og svage sider.”

  Jeanette Pilegaard Engelbreth, direktør Årslev malerforretning A/S

 • “Jeg har brugt Jesper i forbindelse med undervisning i salg af kurser på JCI Odenses trainer akademi. Jesper
  formåede at vække folk op af stolene, holde dem til ilden og det til trods for det var søndag morgen efter 4
  dages intensivt forløb.

  Jesper leverede et resultat som alle snakkede om bagefter. Deltagerne på kurserne fik værdi med hjem efter Jespers undervisning. Undervisningen bar præg af stor faglighed, holdning, aktivitet og ligefremhed. Helt klart Jesper, jeg vil bruge fremover til lign. kursusaktiviteter. Christian Kjær JCI Odense”

  Christian Kjær, JCI Odense

 • “Jesper er en rigtig dygtig og utrolig positiv person at arbejde sammen med. Han er en sand energigiver, og
  har styr på det, han arbejder med. Vi har her i Leasing Fyn benyttet Jesper til to salgsforløb for to af vores konsulenter – individuelt tilpasset den enkelte.

  Startende med en DISC-profil, henover målsætning, salgsteori og salgscoaching i form af samkørsel. Jeg kan bestemt anbefale Jesper, hvis du i din virksomhed har brug for sparring, når det gælder salg.”

  Bettina Kristensen, Marketingschef Leasing Fyn

 • “Hos AURA Fiber har vi erfarne sælgere. Alligevel har jeg ønsket at give dem værktøjer til at forfine deres
  salgsteknik. Jesper Dalhus fik opgaven, og har med stor succes afviklet en workshop i salgspsykologi for os.
  Før mødet gennemgik sælgere en test efter DISC-konceptet. Denne blev udleveret i starten af workshoppen.

  Deltagerne havde stor glæde af at opdage egne og kollegers styrker og begrænsninger. På workshoppen blev
  købsbarrierer, kundekarakteristika, kropssprog i forhandlingssituationen mm. gennemgået. Workshoppen
  indeholdt rigtig mange praktiske øvelser og rollespil, som virkelig udfordrede deltagerne og gav rigtig nyttig læring.

  Her 2 måneder efter workshoppen arbejder deltagerne stadig aktivt på at styrke deres begrænsninger
  og forfine deres teknikker. Deltagerne og jeg var meget tilfredse med workshoppen og kan give Jesper vores
  anbefaling.”

  Flemming Seidelin, Salgschef, AURA energi

 • “Troede ikke at en gammel snu sælger ræv kunne lære flere tricks !!!!! Men hatten af for Jemac Jesper og
  Cold Canvas som vi prøvede af sammen. Må godt nok sige at Jesper Dalhus brænder igennem på sin helt
  egen rolige måde. Tak til Jesper Dalhus for nogle hyggelige dage sammen og ikke mindst det nye værktøj som jeg fik med mig hjem.”

  Henrik Vad, salgsingeniør, Titech Eletric

 • “Vi har haft 2 spændende sessioner med Jesper, hvor vores chauffører har fået nogle enkle men megeteffektfulde værktøjer som de kan bruge i hverdagen. Jesper formår at aktivere og indvoldvere medarbejdernepå en sjov og underholdende måde. Jeg kan stærkt anbefale Jesper til salgstræning på alle niveauer. ”

  Erik Lind Jacobsen, Nordic Operations Director, Eden Springs

Kontakt

Jemac Kommunikation ApS
Virkensbjerget 64
5250 Odense SV

+45 21283409
jemac@jemac.dk

CVR: 35664106
Salgs- og leveringsbetingelser
Privatlivspolitik

Find os

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og hold dig opdateret.

Tilmeld mig nu

×

Skriv

Ring

Menu