Vi hjælper dig med at udvikle dine ledere til talenter

Lederudvikling

Lederudvikling, hvis talentet skal matche jobbet

Lederudvikling fra Jemac Kommunikation tilbyder forløb med fuld fokus på udvikling af dig som leder eller dit ledelsesteam.

På vores kurser for lederudvikling får deltageren konkrete værktøjer med hjem – værktøjer som styrker både kommunikation, ledelsesevner og hjælper dig med at indfri virksomhedens mål.

Lederudvikling med stor værdi for din virksomhed

Et kursus i lederudvikling hos Jemac er skræddersyet til at klæde deltageren på til at blive bedre til at håndtere ledelsesmæssige udforinger, brænde igennem som leder og blive mere effektiv som leder.

Kurset er målrettet til at skabe en stor merværdi for din virksomhed, da lederne er dem som kommer i berøring med hele organisationen og derfor kan sætte en positiv, udviklende og resultatskabende dagsorden.

Vores kursus giver dig, som deltager, konkrete ledelsesværktøjer med hjem. Værktøjer som du kan bruge i din virksomhed med det samme og som gør en relevant og positiv forskel i den daglige ledelse uanset niveau.

Lederudvikling tilpasset personligt til dig som deltager

Hos Jemac hjælper vi dig med at skabe de forandringer, der skal til, for at du kan nå dine mål som leder.

Vi giver dig værktøjer med i rygsækken, som styrker kommunikationen mellem dig og dine medarbejdere, og som kan inspirere – til gavn for hele virksomheden.

I vores lederudvikling, kombinerer vi gerne ledertræning i kursusform, med 1 til 1 coaching, da vi ved det kan skabe meget flotte resultater, når vi samler de to elementer.

Vores kursus i personlig lederudvikling tager som oftest udgangspunkt i en adfærdstest, som viser dine styrker og udviklingsområder, som leder.

Du får konkrete værktøjer med dig hjem

Du bliver desuden trænet i de værktøjer, som er nødvendige for netop dig. Efterfølgende bliver du coachet, sådan at du formår at bringe værktøjerne i spil i din hverdag.

Forløbet bliver derfor skræddersyet til hver eneste deltager, så vi maksimerer udbyttet af vores tid sammen.

Vi tilpasser desuden altid vores træning til deltagernes og virksomhedens behov og ønsker.

Vi tror på, at kurser og workshops skal være korte og personlige, hvis de skal være effektive, vores kurser er derfor ofte delt op i korte forløb.

Efterfølgende er det vigtigt at komme hjem i virksomheden og anvende de nye værktøjer, så de kan gøre nytte, mens de stadig sidder friske i erindringen og inspiration og motivation er på sit højeste.

Når vi arbejder med lederudvikling og kommunikationstræning, tilbyder vi det indenfor:

 • Stresshåndtering
 • MUS-samtalen
 • Kommunikation og konflikthåndtering
 • Coaching for ledere
 • Forandringsledelse
 • Lederseminar
 • Rekruttering for ledere
 • Personlig udvikling
 • Erhvervscoaching

Hvem er vores lederudvikling for?

Ledere på alle niveauer i virksomheden kan deltage. Især ledere, som har behov for effektive værktøjer for at blive skarpere i den daglige kommunikation og blive bedre til at håndtere udfordringer i dagligdagen, vil kunne få stort udbytte af vores kursus.

Vi kombinerer gerne kurset med 1:1 coaching af alle de relevante ledere i virksomheden, så hele ledelsesteamet løftes maksimalt.

Vil du have bedre ledelse og bedre resultater i din virksomhed?

Lederudvikling Kontakt os, hvis du vil høre mere om muligheden for at udvikle dine lederkompetencer eller skærpe lederkompetencerne i din virksomhed.

Vores kurser i lederudvikling afholdes i hele landet, I jeres virksomhed eller lokaler efter jeres ønske.

JEMAC hvis talentet skal matche jobbet

 

Mere info om lederudvikling

 • Indhold

  Vi tilpasser altid vores ledertræning til din virksomhed – og til den enkelte leders behov. Som udgangspunkt kan en aftale om lederudvikling indeholde følgende elementer:

  • En personanalyse. Analysen viser, hvor dine styrker – og eventuelle svagheder – ligger som leder. Analysen følges op af en personlig feedback.
  • Din målsætning som leder.
  • En workshop for ledergruppen eller en personlig træning, som lægger vægt på at styrke dine kommunikative evner, med henblik på at skabe to vindere.
  • Erhvervscoaching – 1:1 – hvor vi arbejder med at implementere de nye værktøjer i din hverdag.
  • Personlig handlingsplan – hvordan kommer jeg – som leder – videre herfra?
 • Udbytte

  • Du bliver opmærksom på såvel egne, som andres styrker og begrænsninger i den daglige kommunikation.
  • Du bliver trænet i at styrke dine medarbejderes motivation.
  • Du får mulighed for at styrke kommunikationen – og dermed samarbejdet i ledergruppen.
  • Du får værktøjer, som skaber det bedste mulige match mellem job og medarbejdere – til fordel for din virksomheds resultater.
  • Du får skærpet dine evner inden for kommunikation – og den styrkede kommunikation gør dig i stand til at målrette dine budskaber. Sådan at dine budskaber når ud til alle medarbejdere.
  • Du opnår det optimale udbytte af dine medarbejderes færdigheder og talenter – og det giver dig mulighed for at skabe et inspirerende arbejdsmiljø.
  • Du bliver bevidst om, at kommunikation er en oplagt udviklingsmulighed for både dig og dine medarbejdere.
 • Tid og sted

  Vi holder lederudvikling i hele landet. Tid og sted aftales nærmere.

Vi har et samarbejde med Thomas International, som er en af verdens største udbydere indenfor personanalyser, ledelsesværktøjer og lederudvikling.

Følg Jemac Kommunikation på LinkedIn

Mere om emnet her:

Den bedste lederudvikling er, når der sker forskelsbehandling

Sådan tager du ansvar for din kommunikation

Anbefalinger

 • “Jeg har med Jemac / Jesper Dalhus haft rigtig god sparring omkring lederudvikling af vores direktørgruppe i distriktet. Resultatet blev videreført med et kursusforløb, hvor vi med afsæt i de enkelte gruppemedlemmers DISC-profil fokuserede på samarbejde og kommunikation. En meget givende session. Jeg vil gerne anbefale Jesper Dalhus / Jemac – stort engagement og højt energiniveau. Tom Filstrup – Distriktsdirektør Scandic hotels.”

  Tom Filstrup, District director, Scandic Hotels

 • “Bedre kommunikation og større forståelse for din kollega i teamet var udfordringen til Jesper da han besøgte firmaet i foråret. Med et godt tilrettelagt program som inkluderede DISC profiler på samtlige deltagere og efterfølgende workshop, fik alle en meget bedre forståelse for teamets styrker og hvorledes kommunikationen kan forbedres. Det kan anbefales.”

  Tommy Svendsen, Kundechef, Leasing Fyn Bank A/S

Kontakt

Jemac Kommunikation ApS
Virkensbjerget 64
5250 Odense SV

+45 21283409
jemac@jemac.dk

CVR: 35664106
Salgs- og leveringsbetingelser
Privatlivspolitik

Find os

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og hold dig opdateret.

Tilmeld mig nu

×

Skriv

Ring

Menu