Kommunikation der rykker.

Præsentationsteknik – Brænd igennem på “scenen”

Underviser du andre mennesker – eller skal du formidle et budskab til større forsamlinger? Måske skal du sælge dit budskab til flere beslutningstagere – og kunne du godt tænke dig at besidde nødvendige værktøjer, som gør dig i stand til at brænde igennem overfor dit publikum, så de virkelig husker dine budskaber? Så er denne workshop om præsentationsteknik et oplagt valg for dig.

Målgruppen

Især sælgere, ledere, virksomhedsejere og foredragsholdere vil kunne drage fordel af kurset. Workshoppen henvender sig dog til alle, der har behov for konkrete værktøjer, der gør dem bedre til at brænde igennem foran en gruppe af mennesker.

Forudsætning for at deltage

Det kræver ingen specielle forudsætninger for at deltage i vores kursus i præsentationsteknik – foruden et ønske om at kunne stå foran et publikum og at brænde igennem på “scenen”. Du skal forvente, at du selv kommer til at lave flere korte præsentationer, og at du får løbende feedback fra de andre deltagere. Dermed kan vi aktivt arbejde med din præsentationsteknik.

Derfor skal du have forberedt 2-3 emner på forhånd, som du ønsker at formidle. Emnemæssigt kan dine præsentationer handle om alt mellem himmel og jord. Indholdet er ikke så vigtigt i sig selv. Derimod har kurset fokus på at lære dig at besidde en række universelle metoder, som kan omsættes til en hvilken som helst præsentation.

OBS: Dette er ikke en workshop i, hvordan du laver en PowerPoint-præsentation. Derimod er formålet med workshoppen at lære dig, hvordan du brænder igennem overfor publikum – uanset formen du benytter dig af.

Om kurset i præsentationsteknik

Vi tager udgangspunkt i dine behov omkring præsentationsteknik. Måske er du vant til at være på – måske er det at stå foran en større forsamling helt nyt for dig. Under alle omstændigheder vil du få stor glæde af værktøjerne, som vil kunne hjælpe dig til at brænde igennem foran et publikum.

Du vil blive undervist i, hvordan du skaber god kemi til dit dine tilhørere, og hvordan dit kropssprog har indflydelse på præsentationen – og dermed den endelige påvirkning på dine modtagere. Ikke mindst lærer du at forstå vigtigheden i en grundig forberedelse, der sikrer, at du får dit budskab igennem.

Du lærer mange af de præsentationsteknikker, som de dygtige skuespillere benytter sig af, når de står på scenen – og du bliver i stand til at inddrage dit publikum på en helt ny måde.

Tilmelding

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil være mere tryg ved at stå foran et publikum. Kurset kan afholdes over hele landet – såvel i din virksomhed som på hotel eller konferencecenter.

Vores præsentationsteknik kursus afholdes af Jesper Dalhus, som har over 20 års erfaring med salg og salgsledelse – og selv anvender præsentationsteknikker i sit daglige virke som erhvervscoach og NLP træner.

Mere info

 • Indhold

  • Forberedelsen – hvordan sikrer du dig allerede i forberedelsesfasen af din præsentation, at deltagerne får det med hjem, som de ønsker sig.
  • Hvordan får du publikum til at acceptere dine budskaber
  • Hvordan skaber du god kemi til dit publikum
  • De 4 læringsstile – hvordan får du dit publikum med dig
  • Strategi i din præsentation
  • Storytelling – hvordan fortæller du en fantastisk historie i forbindelse med din undervisning – som fanger og fastholder deltagernes interesse
  • Brug dit kropssprog aktivt i din præsentation
  • Modstand – og hvordan du håndtere den
  • Opfattelsespositioner – du bliver trænet i at kunne skifte synsvinkel
  • Aflæs dit publikum – så du ved, hvornår de er med dig.
 • Udbytte af workshoppen

  Du lærer at stå foran publikum og være tryg ved det.

  Du får værktøjerne, som gør dig i stand til at brænde igennem over for dit publikum.

  Du bliver trænet, så du får mulighed for at blive en excellent formidler.

  Du får masser af personlig udvikling – undervisningen er tilrettelagt sådan, at du løbende kommer til at lave præsentationer – og du får oplevelsesbaseret feedback fra deltagerne.

 • Tid og sted

  Workshoppen varer 1 eller 2 dage fra kl. 09.00-16.00 afhængig af behov. Max 10 deltagere pr. gang

  Til workshoppen skal du have 2-3 emner med, som du kunne tænke dig at holde et indlæg om – dine emner er naturligvis selvvalgte.

  Det betyder ikke så meget – hvilke emner du bruger, da det er de samme metoder der går igen, uanset emne.

  Workshoppen i præsentationsteknik afholdes af erhvervscoach og NLP træner Jesper Dalhus som har mere end 20 års erfaring inden for salg og salgsledelse. Han bruger dagligt værktøjerne selv når han underviser.

  Workshoppen kan holdes i dit firma, eller på hotel efter aftale.
  kan afholdes over hele landet.

Anbefalinger

 • “HAR du, ligesom jeg, udfordringer i forhold til at stille dig op foran 70 mennesker og holde et oplæg? Dobbelt hjerterytme og gele i knæene er nogle af mine udfordringer. Nu har jeg besluttet, at det skal være slut, og har derfor taget kontakt til fra . Jeg havde en fantastisk undervisningsdag sammen med ham.

  Inden jeg nåede at tage notesblokken frem, stod jeg allerede selv på gulvet, og deltog aktivt i undervisningen, brugte de metoder og værktøjer, som Jesper lige havde lært mig. Jeg er taknemmelig, og nu skal der trænes. Varmeste anbefalinger!”

  Susan Thomsen, Sexolog

 • “Tak for et spændende, udfordrende og lærerigt kursus i dag. Du bragte nogle gode værktøjer og indfaldsvinkler på banen og jeg fik, som alle deltagerne, flere muligheder for at prøve disse af i plenum. Kan bestemt anbefale at bruge en dag med Jesper, hvis du gerne vil klædes på med konkrete værktøjer og tør tage udfordringen op i ”sikre omgivelser” med masser af god feedback fra både Jesper og de øvrige deltagere.

  Efter en inspirerende dag kunne både jeg selv og de andre deltagere se betydelige positive forandringer i min måde at præsentere mig og min virksomhed på”

  Kurt Larsen, Larsen Management

 • “Jeg har netop været på et spændende og lærerigt kursus i præsentationsteknik med Jesper Dalhus – Det
  har været en fornøjelse! Jesper er har en smittende energi og uden tvivl meget kompetent.

  Han har en god fornemmelse for os kursister – han er OBS og fanger hurtigt, hvor vi er, og hvordan han får det bedste frem i os. Jeg har fået mange gode værktøjer, som jeg kan bruge fremadrettet.”

  Vibeke Amstrup, Direktør, Amstrup Skilte

 • “Jeg har haft fornøjelsen af at anvende Jesper Dalhus som oplægsholder ved et møde for 150 håndværkere og
  bygge/anlægsvirksomheder her i Næstved. Jeg valgte Jesper som oplægsholder, da han både har solid indsigt
  i salg, markedsføring og sociale medier samt praktisk erfaring med disse områder fra samme branche som
  mødets målgruppe. Oplægget levede til fulde op til forventningerne.

  Jesper leverede et oplæg med en masse substans, der samtidig blev formidlet på en afslappet og uformel facon. Jeg kan derfor anbefale Jesper Dalhus som oplægsholder ved lignende arrangementer.”

  Peter Fjerring, Erhvervskonsulent, Næstved Erhverv A/S

Kontakt

Jemac Kommunikation ApS
Virkensbjerget 64
5250 Odense SV

+45 21283409
jemac@jemac.dk

CVR: 35664106
Salgs- og leveringsbetingelser
Privatlivspolitik

Find os

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og hold dig opdateret.

Tilmeld mig nu

×

Skriv

Ring

Menu