Online LinkedIn kursus for ledige borgere

Online LinkedIn kursus for ledige borgere

ONLINE LinkedIn kursus – basic træning, hvor den ledige bliver trænet i hvordan man kan bruge LinkedIn, som et effektivt værktøj i forbindelse med deres jobsøgning.

Indhold

Forudsætninger:

Deltagelse forudsætter et vist kendskab til computer, på alm. brugerniveau.

Det er bedst, når man deltager, at det er via en computer (man kan bruge Ipad og lign. men der kan være en lidt anden brugerflade).

Deltagerne skal have oprettet en LinkedIn profil inden kurset.

Deltagelse:

Jobcentret står for indkaldelse og markedsføring til borgerne af dette LinkedIn kursus. Jeg anbefaler, at der deltager minimum en medarbejder fra Jobcentret.

Max antal deltagere pr. hold 30 personer

Varighed:

2 timer.

Tidspunkt aftales mellem Jemac Kommunikation ApS og Jobcentret.

Der er mulighed for at lave en abonnementløsning, så der fast bliver afholdt et LinkedIn kursus, for ledige borgere eks. en gang pr. mdr. Hør nærmere om denne løsning.

Deltagerprofil

Forudsætningen for at deltage i dette ONLINE LinkedIn kursus er, at du er ledig og tilmeldt et jobcenter. Det er jobcentret som bevilliger din deltagelse i kurset.

Det praktiske

Tidspunkt aftales mellem Jemac Kommunikation ApS og Jobcentret. Jemac Kommunikation Aps tilsender webinar-link til Jobcentret, som efterfølgende sender det ud til borgerne.

Selve webinaret bliver afholdt i programmet TEAM (event-delen) som er et MICROSOFT program. Der skal ikke installeres noget på deltagernes enheder, da webinaret bliver afholdt i deltagerens browser.

Betaling: Jobcentret afregner med Jemac Kommunikation Aps, efter vores normale salgs- og leveringsbetingelser

Underviseren

Kurset bliver afholdt af erhvervscoach Jesper Dalhus, som ejer virksomheden Jemac Kommunikation ApS – læs mere om virksomheden her: www.jemac.dk

Jesper Dalhus er iøvrigt en af de eneste i Danmark, som er certificeret direkte af LinkedIn.

Udover at undervise i LinkedIn arbejder Jesper også med rekruttering, salgstræning og lederudvikling. Jesper er i øvrigt certificeret direkte af LinkedIn som en af de eneste i landet.

Jesper Dalhus holder løbende kurser og foredrag om LinkedIn rundt om i landet og mange af Jespers kunder kommer i dag via LinkedIn.

JEMAC hvis talentet skal matche jobbet

Læs mere om emnet her:

5 genveje til bedre søgninger på LinkedIn, på rekordtid

10 step til, hvordan du kan lave undertekster til dine LinkedIn videoer

Udover at undervise I LinkedIn arbejder Jesper Dalhus også med rekrutteringsalgstræning og lederudvikling

Følg Jemac Kommunikation på LinkedIn

Hvordan skriver man på LinkedIn, at man er jobsøgende ?

Der er realt flere måder du kan gøre opmærksom på, at du er jobsøgende. Du kan sætte en grøn ring rundt om dit billede, som viser at du pt. er på udkig efter et nyt job. Du kan skrive det i din overskrift, eller lave en update, hvor du beder om hjælp, fra netværket.

Er LinkedIn nødvendigt ?

Mange rekrutteringskonsulenter bruger Linkedin aktivt, når de skal have besat et job. I den forbindelse er Linkedin nødvendigt for at komme med i søgningerne. Der er dog forskel fra branche til branche.

Hvor mange får job via LinkedIn ?

Der er rigtig mange jobs, som aldrig bliver slået op, hvor netværket på Linkedin kan være afgørende for om man får job eller ej. Langt de fleste rekrutteringskonsulenter bruger LinkedIn som deres redskab nr. 1.

Referencer