Salgscoaching ved sælgerens side

Ryk dine sælgere med nye værktøjer og overbevisninger ude ved kunden. Vi får sælgernes talent frem

Salgscoaching

Salgscoaching der rykker dine sælgere

Salgscoaching kan rykke dine sælgere til nye “højder” Vi tilbyder 1:1 sambesøg og træning med dine sælgere, så de virkelige kan rykke sig, flytte overbevisninger og få finpudset deres salgsteknik.

Når vi laver salgscoaching, tager vi udgangspunkt i dine sælgeres behov. Forløbet er 100% tilpasset til din virksomhed. Vi arbejder med sælgernes styrker og begrænsninger i salget, og de bliver bevidstgjort om deres adfærd ude hos kunderne.

Vi løfter hele holdet, ved at bygge ovenpå deres individuelle erfaring og evner – og hjælper dem til at tænke i nye baner, for at skabe et større salg og en god kontakt med kunden.

Hvem bør få salgscoaching?

Sælgere og salgschefer samt andre, der har behov for personlig sparring i salget med henblik på at blive mere bevidste om egne styrker og svagheder i forskellige salgssituationer. Vi åbner også helt op for værktøjskassen, både i forhold til salgsteknik, men også til at udvikle sælgerens mentalitet og tro på egne evner.

Udbytte ved at deltage

Sælgerne bliver trænet “on the job” ved samkørsel eller sidemandssparring, og de får løbende feedback på deres præstationer.

Når vi arbejder med salgscoaching, tager vi udgangspunkt i dine sælgeres behov, og vi bearbejder alle udfordringer og begrænsninger som holder dem tilbage. Det bliver nemmere for sælgeren at sætte mål – og at levere resultater.

Vi tager udgangspunkt i sælgerens hverdag, marked, kunder og udfordringer i forbindelse med salg.

Hvad arbejder vi med i et salgscoaching-forløb?

Et salgscoachings-forløb hos Jemac tager udgangspunkt i de styrker, dine sælgere besidder i forvejen. Vi arbejder videre med de områder, hvor dine sælgere allerede er stærke og selvsikre for at kunne finpudse og slibe deres salgsværktøjer.

Efter et salgscoachings-forløb hos Jemac vil deltagerne fremstå endnu mere skarpe overfor jeres kunder – med forbedrede resultater og vækst for jeres virksomhed til følge.

Vi arbejder med sælgernes adfærd og tager udgangspunkt i den måde, de arbejder på.

Dine sælgere vil blive i stand til at målrette og tilpasse deres kommunikation til forskellige kundetyper afhængig af individuelle behov hos kunden.

Udover dette arbejder vi med sælgernes overbevisninger og deres værdier, så de bliver i stand til at skabe de forandringer, der skal til, for at de når deres mål.

Det er i øvrigt muligt at lave en adfærdsanalyse, som beskriver sælgerens styrker og eventuelle begrænsninger i forbindelse med et udviklingsforløb. Læs mere om analysen her.

Vi kombinerer gerne vores salgscoaching med vores salgstræningsforløb, for at skabe det maksimale resultater for din virksomhed.

Tilmelding til salgscoaching

Salgscoaching er en yderst effektivt metode til at få skabt varige forandringer hos dine sælgere, som gør dem mere trygge i forskellige salgssituationer.

Kontakt os, hvis du vil give dine sælgere brugbare værktøjer, som skaber vækst, der kan ses på bundlinjen.

Hos Jemac har vi stor erfaring indenfor salg og salgscoaching, og vi sætter fokus på at løse vores kunders konkrete udfordringer. Sammen kan vi skabe kommunikation, der rykker.

SalgscoachingJesper Dalhus, som står for forløbet, er uddannet erhvervscoach og NLP Træner med over 20 års erfaring indenfor salg og salgsledelse.

Det er naturligvis muligt at lave en indledende afklaringssamtale – helt uden omkostninger.

 

 

 

Mere info

 • Indhold

  • Vi arbejder med sælgerens egne mål
  • Du vil opleve 1:1 coaching og samkørsel med dine sælgere
  • Vi tager udgangspunkt i sælgernes styrker
  • Vi arbejder med sælgernes adfærd – så de bliver i stand til at tilpasse egen adfærd, til de forskellige kundetyper de møder.
  • Vi arbejder med sælgernes overbevisninger – og deres værdier
  • Som sælger, får du oplevelsesbaseret feedback på dine egne præstationer.
  • Vi kommer hele vejen omkring et vellykket salg
  • Træningen bliver planlagt som et forløb, så vi kan skabe vedvarende forandringer
  • Efter endt forløb, blive der udarbejdet en rapport til ledelsen
 • Formål med salgscoaching

  • Træne sælgerne på deres egen hjemmebane, med deres egne produkter og kunder.
  • Give deltagerne en forståelse for forskellig adfærd, samt en større indsigt omkring egne styrker/begrænsninger i salget.
  • At kunne opstille konkrete mål, og være i stand til at nå dem.
  • Sidst men ikke mindst bliver deltagerne trænet i salg, helt ud fra deres aktuelle behov.
 • Tid og sted

  Datoen aftales pr. gang, kontakt os venligst, så vi kan finde en dato som kan passe dig.

  Salgscoaching kan afholdes over hele landet, sted aftales nærmere.

Læs mere om salgstræning her: Salgstræning for den professionelle sælger

Anbefalinger

 • “Jesper og undertegnede har haft et par coachincsessions og Jesper leverer en yderst professionelt og praksisnær coaching, der gennem finesse og skarphed, giver motiverende input og sparring forløbet igennem.”

  Peter T. Petersen, storkundesælger, Würth Danmark A/S

 • “In my role as Global Strategic Account Manager, I have been working with Jesper on and off for a year. The task was to improve my personal skills, on “Time Management”, “Presenting to Top Management”, “PowerPoint” and “Coaching”. Jesper helped me develop a personal plan to reachmy most important goals both professionally and personal.

  With the Personal Test from “Thomas”, I learned many important things about myself and even better, with the people I work with. I find the “Thomas” tool very interesting and it’s in fact a very small investment compared to immediate valuable payback. Jesper’s techniques are different compared to other coaches that I have worked with over the past years. The rather small investmentmy company has made, is not comparable with the results we have achieved. I have just hired Jesper again this week, to work on several urgent needs regarding LinkedIn. Jesper is a true specialist in LinkedIn.

  I can only give my very best recommendations to Jesper and will for sure keep working with him moving forward. Should you need a personal recommendation for Jesper Dalhus, please feel free to contact me. ”

  Philip Hilt, Global Account Manager, SKF International

Kontakt

Jemac Kommunikation ApS
Virkensbjerget 64
5250 Odense SV

+45 21283409
jemac@jemac.dk

CVR: 35664106
Salgs- og leveringsbetingelser
Privatlivspolitik

Find os

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og hold dig opdateret.

Tilmeld mig nu

×

Skriv

Ring

Menu