Rekrutteringsfirma

rekrutteringsfirma

Rekrutteringsfirma, med speciale i rekruttering af talenter

Rekrutteringsfirma som arbejder med rekruttering af sælgere ledere, funktionærer og specialister.

Vi benytter os af personanalyser, allerede i screeningsfasen, for at spotte det talent som kan være et perfekt match til jobbet hos jer.

Jemac er et certificeret rekrutteringsfirma med en høj hitrate. Det sikrer din virksomhed de bedste talenter – hver gang.

Vi har igennem 20 års erfaring med salg og ledelse i byggebranchen og industrien opbygget stor ekspertise indenfor rekruttering.

Den enkelte organisations kultur, værdier og normer stiller forskellige krav til talenterne.

Derfor foretager vi altid en grundig organisationsanalyse, inden vi påbegynder rekrutteringsprocessen, så vi har et helt klart billede af forventninger og krav til talenterne – både de faglige og adfærdsmæssige.

Som certificeret rekrutteringsfirma har vi specialiseret os i rekruttering af talenter inden for salg, som kan skabe resultater for virksomhederne.

Vi finder også det perfekte match, når der kommer til ledere som forstår sig på mennesker og funktionærer og specialister som er et godt match til din virksomhed.

Vores velafprøvede screeningsmetoder sikrer din virksomhed de bedste forudsætninger for en vellykket rekrutteringsproces – lige fra den første afklaringssamtale til underskrivelse af kontrakt.

Rekrutteringsfirma, som sikrer det perfekte match

Når din virksomhed kigger efter nye medarbejdere, er det naturligvis afgørende, at talenterne har de rigtige faglige kompetencer.

Derfor beror vores metoder blandt andet på GIA-analyser, som tester, om ansøgeren har det forventede fagmæssige potentiale.

Det adfærdsmæssige aspekt har dog om muligt endnu større indflydelse på, om et potential talent kan fungere tilfredsstillende under din virksomheds kultur og værdier, og derfor lægger vi stor vægt på personanalyser i forbindelse med en rekrutteringsproces.

Når du vælger Jemac som samarbejdspartner, tager vi i høj grad udgangspunkt i, om talenterne rent personlighedsmæssigt passer ind i organisationens rammer.

Det sikrer, at din kommende medarbejder altid lever op til alle forventninger til mentalitet, følelsesmæssig intelligens, evne til at socialisere og andre vigtige personlighedsfaktorer.

Rekrutteringsfirma og personanalyser

I forbindelse med en rekrutteringsproces benytter vi os af følgende personanalyser:

  • PPA (disc) – analyse af kandidatens forventede adfærd
  • Jobkravsanalyser – analyse af den forventede profil med henblik på at opnå det bedste match
  • GIA – test af kandidatens evner, færdigheder og IQ
  • 360 graders analyse – online-baseret værktøj, som giver et nuanceret og flersidet billede af
  • TEIQue analyse – online-baseret analyse, som tester kandidatens følelsesmæssige intelligens

Rekrutteringsfirma med fokus på resultater

Vi er et rekrutteringsfirma som tilstræber at skabe det perfekte match mellem det rigtige talent og din virksomhed.

Vi garanterer, at forløbet er omkostningsfrit, hvis du ikke ender med at ansætte et af de talenter som vi har udvalgt – dog med undtagelse af udgifter til personanalyser og annoncering.

Kontakt os i dagRekrutteringsfirma, hvis du ønsker et samarbejde med et resultatorienteret rekrutteringsfirma, der tager din rekrutteringsproces alvorligt.

Følg Jemac Kommunikation på Linkedin 

JEMAC hvis talentet skal matche jobbet

 

 

Få styr på talenterne

Vi hjælper med at finde og rekruttere det rigtige talent til din virksomhed. Hvis du ikke har set vores reklamefilm endnu, så har du muligheden nedenfor.

Læs mere om emnet her:

Rekruttering af sælgere…..den svære kunst

Adfærdstest bruges flittigt af en rekrutteringskonsulent

Rekruttering, og 16 gode spørgsmål

JEMAC hvis talentet skal matche jobbet

Hvorfor skal man bruge et rekrutteringsfirma ?

Når mange virksomheder vælger, at bruge et rekrutteringsfirma, hænger det sammen med, at man som leder ofte har en travl hverdag. Det kan være svært at afse tiden til selve processen. En anden grund er, at mange ledere ikke er uddannet til at varetage processen selv.

Hvad koster en rekruttering ?

Der kan være mange forskellige priser på rekruttering. Dels hænger det sammen med det niveau, der skal rekrutteres til, og dels hænger det sammen med antallet af rekrutteringer der skal foretages.

Kontakt

Jemac Kommunikation ApS
Virkensbjerget 64
5250 Odense SV

+45 21283409
jemac@jemac.dk

CVR: 35664106
Salgs- og leveringsbetingelser
Privatlivspolitik

Find os

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og hold dig opdateret.

Tilmeld mig nu

×

Skriv

Ring

Menu