Outplacement og offboarding – hjælp din medarbejder godt videre

Outplacement og offboarding

Outplacement

Outplacement og offboarding, styrker din virksomhed og dine medarbejdere

Outplacement: Det er helt naturligt, at en virksomhed bliver nødt til at tilpasse antallet af medarbejdere, og lige så naturligt bør det være, at det foregår i en god og fælles forståelse.

Din medarbejder vil derfor have stort udbytte af en god rådgivning vedr. sit kommende jobskifte og sin jobsøgning – og for virksomheden er det vigtigt at sikre, at medarbejderens interne viden og opbyggede erfaringer forbliver i virksomheden.

Outplacement og employer-branding

Det er mindst lige så vigtigt at sikre, at den medarbejder, som skal forlade virksomheden, taler pænt om jer og derved er med til at styrke virksomhedens employer-brand.

JEMAC tilbyder intensive og effektive outplacement- og offboarding-forløb, der erfaringsmæssigt er en stor fordel for både virksomhed og den eller de medarbejdere, der skal godt videre til næste job:

Det er aldrig sjovt at skulle afskedige en medarbejder. Uanset årsagen er det en kæmpe omvæltning for både virksomheden og den opsagte medarbejder.

Hos JEMAC tilbyder vi et professionelt outplacement-forløb, der sikrer dine opsagte medarbejdere de bedste muligheder, for at komme godt videre i deres arbejdsliv og hen i mod deres næste job.

Når vi indgår en aftale med jeres virksomhed ang. outplacementforløb, bliver I mødt med professionel sparring i en vanskelig tid.

Vores outplacementforløb er primært målrettet til sælgere, ledere funktionærer og specialister og vi hjælper virksomheder over hele landet.

Vi har en stor erfaring rekruttering og arbejdsmarkedet hvilket gør os til den oplagte partner, når det kommer til outplacement og offboarding.

Outplacement og fordele for virksomheden:

  • Bevar de gode relationer til medarbejderne
  • Fremstå som en ansvarlig og positiv virksomhed.
  • Bevar værdifuld viden og erfaringer i virksomheden
  • Processen underbygger jeres employer-brand

Outplacement og fordele din medarbejder:

  • Sikrer den bedst mulige overgang til næste job
  • Bliver hjulpet af erfaren erhvervscoach med et stort netværk
  • Kommer hurtigst muligt i dialog med sin kommende chef
  • Bliver overbevisende i sin kommunikation og derved, bedre til at sælge sig selv til det næste job.

I medarbejderens forløb med mig som erhvervscoach inden for outplacement/ offboarding trænes der på de punkter, hvor der er det største behov. Dette sikrer, at medarbejderen er klædt så godt på som muligt i jagten på det næste job.

Medarbejderen bliver en del af Jemac´s netværk på LinkedIn med over 10.000 forbindelser

Outplacement og offboarding varighed

Selve forløbet med outplacement og offboarding af dine medarbejdere foregår over 6-12 gange – typisk med 2 timer pr. gang. Forløbets længde kan tilpasses virksomhedens behov.

Step 1: Adfærdsanalyse

Vi lægger ud med en adfærdsanalyse, så jeg efterfølgende kan tilrettelægge den mest effektive træning, der passer bedst muligt til medarbejderen og hans/hendes naturlige talent.

Medarbejderen får personlig feedback på analysen, og i denne forbindelse kan jeg ”pege” medarbejderen i den retning rent jobmæssigt, der vil passe til medarbejderens naturlige adfærd.

Step 2: Ansøgning og CV

En ansøgning skal både være ærlig og samtidig understrege ansøgerens faglige og personlige kvaliteter.  Via en afprøvet model tilpasses CV’et, så det fremhæver styrker og kvalifikationer bedst muligt. Medarbejderen bliver ligeledes trænet i at skrive en ansøgning, som ”sælger” pågældende bedst muligt.

Step 3: LinkedIn træning

LinkedIn er fantastisk til bl.a. jobsøgning og karriereudvikling. Jeg træner medarbejderen, så han/hun kan bruge LinkedIn aktivt i sin jobsøgning. Bl.a. lærer vedkommende at søgeordsoptimere sin profil, så den er interessant og synlig for kommende arbejdsgivere.

LinkedIns søgeværktøjer præsenteres, så jobsøgeren kan søge efter spændende virksomheder og lære, hvordan man laver opslag, som andre lægger mærke til.

Step 4: Brug video i jobsøgningen

En video siger meget mere om ansøgeren end mange ord, og jeg anbefaler på det kraftigste, at en jobansøgning ledsages af en videopræsentation. Jeg viser, hvordan man på sin smartphone optager en video af sig selv, som kan bruges i forbindelse med jobsøgningen. Jeg viser også, hvordan man kan redigere i videoen.

Step 5: Jobsøgningskanaler

Hvordan kommer man hurtigst muligt i en god dialog med sin kommende arbejdsgiver: Hvilke kanaler kan man med fordel benytte i jagten på drømmejobbet. Jeg introducerer både traditionelle og lidt utraditionelle tilgange…

Step 6: personlig coaching

Her arbejder vi med at styrke personen på det personlige plan. Med udgangspunkt i adfærdsanalysen i Step 1, tilbyder jeg medarbejderen personlig sparring, hvor vi arbejder med overbevisninger, værdier og ikke mindst jobsøgerens adfærd.

Step 7: Personlig handlingsplan

Jeg hjælper med at opsætte mål og giver input til at lave en konkret handlingsplan, som har til formål, at medarbejderen hurtigst muligt kommer i job igen.

Outplacement og udbytte for jeres medarbejder

Medarbejderen lærer at opstille konkrete mål og bliver i stand til at gå efter dem. Samtidig bliver han eller hun god til at præsentere sine styrker på en overbevisende måde og kommer derfor hurtigere i job.

Den kommende chef kender sin nye medarbejders kvaliteter – et godt grundlag for et godt og længerevarende samarbejde.

Outplacement og mere info

Kontakt mig, hvis du er interesseret i at høre mere om vores løsning inden for outplacement og offboarding.

Ring eller skriv for en indledende afklaringssamtale. Dette er naturligvis uden omkostninger for jer som virksomhed. Kontakt mig for at høre nærmere.

Betaling: Virksomheden betaler forud for igangsætning af forløb. Ønskes forløbet afholde på ekstern lokation, betales dette af virksomheden.

Tidspunkt: Aftales.

Sted: Træningen kan både foregår online, i virksomheden – eller på en lokation, som aftales nærmere.

Hvis du henvender dig som Jobcenter/ fagforening

Som 2. aktør, kan vi hjælpe med at køre forløb, både for enkeltpersoner og for hold, kontakt os venligst for nærmere for ydereligere info.

Min baggrund for at kunne hjælpe både virksomhed og medarbejdere

Jeg har mere end 20 års erfaring med salg og salgsledelse. De sidste 10 år har jeg været selvstændig og ejer virksomheden JEMAC ApS.

Et af de forretningsområder, jeg arbejder med, er rekruttering. Det er primært sælgere, ledere, funktionærer og specialister, jeg arbejder med. Udover rekruttering arbejder jeg med LinkedIn træning og salgstræning.

Jeg er uddannet erhvervscoach og NLP-træner og hjælper dagligt mennesker med at få skabt de forandringer, der skal til for, at de kan nå deres mål.

Jeg ser frem til at høre fra jer, så vi i fællesskab kan hjælpe jeres medarbejder godt videre til det næste job.

Outplacement og erhvervscoach Jesper DalhusMvh. Jesper Dalhus, Erhvervscoach & Talentspejder

Du kan læse mere her om Jemac Kommunikation her 

Du kan iøvrigt følge Jemac Kommunikation på LinkedIn her

Ekstra: Gode fif til dig...:

16 gode spørgsmål, du kan bruge til rekruttering og samtalen

Men, hvordan får man så lige overblikket, efter en god rekruttering

JEMAC hvis talentet skal matche jobbet

Hvad er et outplacement forløb?

Et outplacement forløb er en struktureret proces, hvor man får hjælp til at komme videre i sin karriere. Det er typisk en dygtig erhvervscoach som står for træningen, så man får styrket talentet, hos den person der kommer igennem et outplacementforløb.

Hvad koster et outplacement forløb?

Der kan være mange forskellige priser på et outlacementforløb. Typisk ligger priserne mellem 10.000 - 50.000. Der vil typisk være flere outplacementpakker at vælge imellem

 

Kontakt

Jemac Kommunikation ApS
Virkensbjerget 64
5250 Odense SV

+45 21283409
jemac@jemac.dk

CVR: 35664106
Salgs- og leveringsbetingelser
Privatlivspolitik

Find os

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og hold dig opdateret.

Tilmeld mig nu

×

Skriv

Ring

Menu