Headhunting
hvis talentet skal matche jobbet

Headhunting

Headhunting

Headhunting er en disciplin, som har vi har gjort til vores speciale, og vi har arbejdet med headhunting i over 10 år.

Vi hjælper virksomheder over hele landet med at finde de rigtige talenter, så det er muligt at skabe et perfekt match til det ledige job. Den bedste metode til dette er helt klart headhunting.

JEMAC Aps’s lange erfaring med headhunting og rekruttering af talenter betyder, at vi har en af landets bedste hitrater. Vi kan med sikkerhed også hjælpe dig med at finde din næste stjernemedarbejder.

Headhunting og vores speciale

Vores speciale er headhunting og rekruttering af sælgere, ledere, funktionærer og specialister på alle niveauer.

Vi laver i øvrigt headhunting på alle opgaver, uanset om de kommer ind som en rekrutteringsopgave eller som en headhunting opgave.

Det gør vi for at finde så mange kvalificerede kandidater som muligt til vores kunder, når vi kører en proces. Undersøgelser viser, at de gode talenter ofte ikke er jobsøgende som sådan, men de kan meget vel være åbne for gode forslag, når vi henvender os direkte til dem.

Headhunting – derfor skal du bruge os

 • Vi skaber det perfekte match mellem job og talent
 • Du får en målrettet headhunting-proces
 • Vi finder de rigtige kandidater
 • Vi har stort netværk, som vi bruger aktivt i processen
 • Du oplever en god kvalitet
 • Vi er effektive
 • Du vil opleve en hurtigere proces
 • Vi er grundige, når vi leder efter det perfekte match

Headhunting og landsdækkende netværk

Når vi arbejder med headhunting og rekruttering, hjælper vi virksomheder over hele landet med at finde de rigtige talenter.

Når vi lykkes så godt med at finde egnede kandidater, hænger det sammen med vores store landsdækkende netværk af spændende talenter.

Vi lykkes ofte med at finde virksomhedens nye medarbejder, hvor andre må give op.

Det skyldes bl.a. vores store netværk. Erhvervscoach og talentspejder Jesper Dalhus, som ejer JEMAC, kan bl.a. byde ind med et netværk på over 12.000 forbindelser på LinkedIn.

Headhunting er en nødvendighed for at finde den helt rigtige!

Når vi løser opgaver inden for headhuntning og rekruttering, er det altid en kombination af et jobopslag og en direkte kontakt til relevante talenter.

Det gør vi for at skabe et så stort udvalgt af talenter som muligt, så I som virksomhed har flest muligt gode kandidater at vælge imellem.

Det er klart en fordel for jer som virksomhed, at det er os som konsulenter, der tager fat i de mulige kandidater. På denne måde kan I som virksomhed bevare jeres integritet.

De systemer, som vi benytter os af

Vores konsulenter er certificerede i både jobkravanalyser, adfærdsanalyser og IQ-analyser. Dette er et kvalitetssignal til dig som kunde, og vi går ikke på kompromis med vores kvalitet.

Når vi giver feedback på de forskellige analyser, er vi altid objektive.

Jobkravanalysen:

Bruges til at opstille en ønskekandidat til jer, rent adfærdsmæssigt. Det er super vigtigt, at jeres nye medarbejder passer ind i både jeres virksomheds adfærd og kultur.

I den forbindelse stiller vi 24 spørgsmål, så vi er sikre på, hvad vi skal søge efter til jer.

Adfærdsanalysen:

Samtlige talenter, der søger job igennem JEMAC ApS, får lavet en kort adfærdsanalyse, allerede i screeningfasen (dette er naturligvis med i prisen).

For virksomhedens ledere er det en stor fordel, da de bliver i stand til at træffe deres beslutning på et helt andet grundlag. Samtidig med, at det er meget tidsbesparende i forhold til den traditionelle proces.

IQ-analysen: 

Vi benytter os også af IQ-analyser ved særlige lejligheder. Disse beskriver kandidaternes mentale kapacitet. Eller sagt på en anden måde, hvor hurtigt en kandidat kan udføre forskellige typer af opgaver.

Headhunting og information

Du bliver naturligvis holdt løbende orienteret, når vi hjælper dig med at finde det helt rigtige match til det ledige job. Vi går langt for at finde det perfekte talent, som kan hjælpe jeres virksomhed med at skabe flotte resultater.

Når vi benytter os af headhunting, skyldes det, at det er en særdeles effektiv metode til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige talenter, som passer både til jobbet og til jeres virksomhed.

Headhunting er super effektivt

Det er utroligt effektivt, når vi arbejder med headhunting. Dels er det tidsbesparende, og dels er det muligt at komme i dialog med talenter, som ikke er aktivt jobsøgende.

Det er i øvrigt ofte på den måde, det lykkes at skaffe langt den bedste kvalitet, når det kommer til kandidater.

Headhunting er også tidsbesparende – og vi løser af og til også opgaver, der ønskes behandlet anonymt.

Vi kan dog opnå langt det bedste resultat, når vi nævner jeres spændende virksomhed i opslaget, som vi sender til relevante talenter.

Manden bag det hele

Headhunting ved erhvervscoach Jesper DalhusJesper Dalhus Erhvervscoach og Talentspejder.
Jesper har arbejdet professionelt med rekruttering og headhunting i mere end 10 år.

Det er en klar fordel, at Jesper har en fortid med salg – og han lykkes som nævnt ofte med at kunne pege på en kandidat til en stilling, som andre må give op på.

Jesper har et stort netværk både inden for industrien og byggebranchen, og hans uddannelse som erhvervscoach giver mulighed for, at han kan spotte de små signaler, som kandidaterne udsender via deres kropssprog.

Hvis der ikke er overensstemmelse mellem kropssproget og det, der bliver sagt, bliver der spurgt ind /boret i emnet.

Dette giver en ekstra dimension og udover at tiltrække de gode talenter, sikrer Jesper sig også, at han kan præsentere det helt rigtige match til det ledige job.

Erhvervscoach Jesper Dalhus hjælper virksomheder i hele landet, og i og med, at Jesper selv kommer fra byggebranchen og industrien, kommer mange af kunderne derfra. Når det er sagt, løser Jesper opgaver i mange forskellige brancher.

Connect gerne på LinkedIn

Du har muligheden for at følge JEMAC rekruttering på LinkedIn her

Du kan læse mere om rekruttering her

Hent min e-bog om rekruttering her

JEMAC hvis talentet skal matche jobbet

Hvad betyder headhunting ?

Hvad vil det sige at blive headhuntet? Når man bliver headhuntet vil sige, at du bliver kontaktet ang. et job. Når en headhunter kontakter dig er det fordi pågældende, finder din profil int.

Hvad koster headhunting?

Der er mange forskellige priser på headhuntning, afhængig af branche og det niveau, der skal findes en ny medarbejder til. Det er altid en god ide, at spørge ind til konsulentens uddannelsmæssige baggrund.

Hvordan kontakter man en headhunter ?

Headhunterens primære arbejdsredskab er LinkedIn. For i det hele taget at have mulighed for at blive fundet, er det en forudsætning, at du har en god og gennemarbejdet LinkedIn profil, som er søgeordsoptimeret.

Anbefalinger

 • Jeg brugte Jesper Dalhus til at finde den rette mand til min stilling som energikonsulent, og han leverede en super god proces.

  1. Professionelt udført stillingsopslag
  2. Håndtering og screening af alle kandidater, således kun de kandidater, der matchede vores ønskede adfærdsprofil kom til samtale.
  3. Styring af samtalerne så intet blev glemt og alle de rigtige spørgsmål blev stillet og ikke mindst besvaret!

  Jesper har en super veltrænet evne til at spotte kandidaterne udstråling og fange selv de mindste signaler i vurderingen af kandidaternes mere skjulte sider.
  På den måde kunne jeg bruge mit primære fokus på vurdering af kandidaterne faglighed, og hvordan de ville kunne passe ind i virksomheden.

  Jesper kan klart anbefales til en rekrutteringsproces, så tag gerne en indledende snak med ham for mere info.

  Kasper Rudolfsen, Kundechef, Adm direktør Kasper Rudolfsen CB Group

Kontakt

Jemac Kommunikation ApS
Virkensbjerget 64
5250 Odense SV

+45 21283409
jemac@jemac.dk

CVR: 35664106
Salgs- og leveringsbetingelser
Privatlivspolitik

Find os

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og hold dig opdateret.

Tilmeld mig nu

×

Skriv

Ring

Menu