Analyse ved rekruttering

Jemac – certificereret rekrutteringsfirma

Rekruttering, der tager udgangspunkt i din organisation

Jemac er et certificeret rekrutteringsfirma med en høj hitrate. Det sikrer din virksomhed de bedste kandidater – hver gang.
Vi har igennem 20 års erfaring med salg og ledelse i byggebranchen og industrien opbygget stor ekspertise indenfor rekruttering. Derfor ved vi også, at der ikke findes et overordnet facit på den perfekte kandidat.

Den enkelte organisations kultur, værdier og normer stiller forskellige krav til ansøgerne.
Derfor foretager vi altid en grundig organisationsanalyse, inden vi påbegynder rekrutteringsprocessen, så vi har et helt klart billede af forventninger og krav til kandidaterne – både de faglige og adfærdsmæssige.

Som certificeret rekrutteringsfirma specialiserer vi os i rekruttering af sælgere, ledere, funktionære og specialister, og vores velafprøvede screeningsmetoder sikrer din virksomhed de bedste forudsætninger for en vellykket rekrutteringsproces – lige fra den første afklaringssamtale til underskrivelse af kontrakt.

Vi sikrer det perfekte match

Når din virksomhed kigger efter nye jobkandidater, er det naturligvis afgørende, at kandidaterne har de rigtige faglige kompetencer. Derfor beror vores metoder blandt andet på GIA-analyser, som tester, om ansøgeren har det forventede fagmæssige potentiale.

Det adfærdsmæssige aspekt har dog om muligt endnu større indflydelse på, om en potential kandidat kan fungere tilfredsstillende under din virksomheds kultur og værdier, og derfor lægger vi stor vægt på personanalyser i forbindelse med en rekrutteringsproces.

Når du vælger Jemac som rekrutteringsfirma, tager vi i høj grad udgangspunkt i, om ansøgerne rent personlighedsmæssigt passer ind i organisationens rammer. Det sikrer, at din kommende medarbejder altid lever op til alle forventninger til mentalitet, følelsesmæssig intelligens, evne til at socialisere og andre vigtige personlighedsfaktorer.

I forbindelse med en rekrutteringsproces benytter vi os af følgende personanalyser:

  • PPA (disc) – analyse af kandidatens forventede adfærd
  • Jobkravsanalyser – analyse af den forventede profil med henblik på at opnå det bedste match
  • GIA – test af kandidatens evner, færdigheder og IQ
  • 360 graders analyse – online-baseret værktøj, som giver et nuanceret og flersidet billede af
  • TEIQue analyse – online-baseret analyse, som tester kandidatens følelsesmæssige intelligens

Rekrutteringsfirma med fokus på resultater

Vi tilstræber til enhver tid at skabe det perfekte match mellem kandidaterne og din virksomhed, og vi garanterer, at forløbet er omkostningsfrit, hvis du ikke ender med at ansætte en kandidat, som vi har udvalgt – dog med undtagelse af udgifter til personanalyser og annoncering.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker et samarbejde med et resultatorienteret rekrutteringsfirma, der tager din rekrutteringsproces alvorligt.

Kontakt

Jemac Kommunikation ApS
Virkensbjerget 64
5250 Odense SV

+45 21283409
jemac@jemac.dk

CVR: 35664106
Salgs- og leveringsbetingelser
Privatlivspolitik

Find os

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og hold dig opdateret.

Tilmeld mig nu

×

Skriv

Ring

Menu