Personlighedstest der udvikler dit talent

Om Jemac

Jemac Kommunikation ApS er et kommunikations- & rekrutteringsbureau i Odense med stor erfaring i at hjælpe virksomhedsledere og sælgere med at tage de rigtige beslutninger indenfor rekruttering, salg, ledelsesudvikling og kommunikation.

Jemac - Kommunkations- & rekrutteringsbureau i OdenseHos Jemac har vi fokus på at løse menneskers helt konkrete udfordringer.

Vores løsninger gør, at der skabes de nødvendige forandringer. Forandringer som gør det muligt for vores kunder at nå deres mål.

Et afgørende aspekt i denne sammenhæng er den enkelte persons overbevisning, værdier – og ikke mindst adfærd.

Bag Jemac Kommunikation står Jesper Dalhus. Gennem de seneste 20 år har jeg været beskæftiget med salg og salgsledelse i henholdsvis byggebranchen og industrien.

Det har givet mig et stort netværk blandt beslutningstagere. Endelig er jeg uddannet indenfor kommunikation som erhvervscoach og NLP træner. Og siden 2006 har jeg arbejdet med erhvervscoaching.

Jemac kurser, workshops og foredrag

Hos Jemac holder vi løbende kurser i kommunikation, salgstræning, ledelsesudvikling og personlig udvikling.

Kurserne lægger ofte vægt på det mentale aspekt, både hvad salgstræning og lederudvikling angår. Formålet er naturligvis at give deltagerne nogle vigtige værktøjer, som de kan bruge ude i virksomhederne.

Hvis ikke den rette kommunikation og formidling er til stede, så er vejen længere til den gode ledelse – og i sidste ende et godt salg.

Salg via LinkedIn er et andet af vores specialer. LinkedIn er nemlig et effektivt salgs- og mødebookingværktøj. Vi tilbyder således workshops, kurser og foredrag om Social Selling via LinkedIn.

Gennem de senere år har vi hjulpet mange forskellige typer virksomheder landet over.

Som professionelt rekrutteringsbureau har vi stor fokus på at afdække kandidaternes adfærd i forhold til de opslåede stillinger, sådan at virksomhederne får ansat den helt rigtige kandidat.

JEMAC hvis talentet skal matche jobbet

Kontakt

Jemac Kommunikation ApS
Virkensbjerget 64
5250 Odense SV

+45 21283409
jemac@jemac.dk

CVR: 35664106
Salgs- og leveringsbetingelser
Privatlivspolitik

Find os

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og hold dig opdateret.

Tilmeld mig nu

×

Skriv

Ring

Menu