Personlighedstest der udvikler dit talent

Om JEMAC kommunikations- & rekrutteringsbureau

JEMAC ApS er et kommunikations- & rekrutteringsbureau i Odense med stor erfaring i at hjælpe virksomhedsledere og sælgere med at tage de rigtige beslutninger indenfor rekruttering, salg, ledelsesudvikling og kommunikation.

Jemac - Kommunkations- & rekrutteringsbureau i OdenseHos JEMAC har vi fokus på at løse menneskers helt konkrete udfordringer.

Vores løsninger gør, at der skabes de nødvendige forandringer. Forandringer som gør det muligt for vores kunder at nå deres mål.

Et afgørende aspekt i denne sammenhæng er den enkelte persons overbevisning, værdier – og ikke mindst adfærd.

Bag JEMAC står Jesper Dalhus. Gennem de seneste 20 år har han været beskæftiget med salg og salgsledelse i henholdsvis byggebranchen og industrien.

Det har givet ham et stort netværk blandt beslutningstagere. Endelig er han uddannet indenfor kommunikation som erhvervscoach og NLP træner. Og siden 2006 har han arbejdet med erhvervscoaching.

Rekrutteringsbureau

Som professionelt rekrutteringsbureau har vi stor fokus på at afdække kandidaternes adfærd i forhold til de opslåede stillinger, sådan at virksomhederne får ansat det rigtige talent, som er et perfekt match til jobbet.

kurser, workshops og foredrag

Hos JEMAC holder vi løbende kurser i kommunikation, salgstræning, ledelsesudvikling og personlig udvikling.

Kurserne lægger ofte vægt på det mentale aspekt, både hvad salgstræning og lederudvikling angår. Formålet er naturligvis at give deltagerne nogle vigtige værktøjer, som de kan bruge ude i virksomhederne.

Hvis ikke den rette kommunikation og formidling er til stede, så er vejen længere til den gode ledelse – og i sidste ende et godt salg.

Salg via LinkedIn er et andet af vores specialer. LinkedIn er nemlig et effektivt salgs- og mødebookingværktøj. Vi tilbyder således workshops, kurser og foredrag om Social Selling via LinkedIn.

Gennem de senere år har vi hjulpet mange forskellige typer virksomheder landet over.

Du kan læse mere om JEMAC som rekrutteringsbureau her 

Læs mere om salgstræning her

Brug salgspsykologi til, at lukke flere ordrer

Du kan følge JEMAC på LinkedIn her

Her kan du læse mere

Rekruttering af talenter

Du kan følge JEMAC på LinkedIn her

 

JEMAC hvis talentet skal matche jobbet

Kontakt

Jemac Kommunikation ApS
Virkensbjerget 64
5250 Odense SV

+45 21283409
jemac@jemac.dk

CVR: 35664106
Salgs- og leveringsbetingelser
Privatlivspolitik

Find os

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og hold dig opdateret.

Tilmeld mig nu

×

Skriv

Ring

Menu