Få succes med din virksomhed på LinkedIn

Sådan opbygger I en stærk virksomhedsprofil på LinkedIn

LinkedIn for virksomheder

LinkedIn for virksomheder, er et kursus som går i dybden med LinkedIn som et fantastisk værktøj til at øge kendskabsgraden til din virksomhed via branding, rekruttering, markedsføring, annoncering og salg.

På dette kursus får I som virksomhed alle detaljerne, teknikkerne, nuancerne og pointerne om, hvordan I med fordel kan bruge LinkedIn, som virksomhed, til at skabe succes.

Virksomhedens side på LinkedIn er omdrejningspunktet for branding, kendskab, markedsføring, annoncering, salg og rekruttering.

Det er ikke bare vigtigt, men et “must” i dag at være dygtig på LinkedIn, da så mange områder af din virksomheder kan påvirkes positivt af brugen.

LinkedIn for virksomheder – kursus i professionelt brug af LinkedIn

Mange virksomheder efterspørger kurset fordi:

 • Virksomheden kan være med til at skabe sit brand online
 • Flere mennesker lærer virksomheden at kende og der skabes større synlighed via LinkedIn
 • Salg og produktkendskab øges
 • Rekruttering gøres lettere – den rigtige nøglemedarbejder er essentiel for en velfungerende virksomhed/afdeling
 • Det bliver muligt at annoncere direkte til potentielle kunder, som er i markedet efter jeres løsninger og produkter

Hvorfor vælge Jemac til at hjælpe dig og din virksomhed med LinkedIn?

LinkedIn for virksomheder

Hos Jemac har vi en kæmpe passion for (og erfaring med) at hjælpe virksomheder med at få mere ud af deres profiler på LinkedIn. Både medarbejderes personlige profil og virksomhedens egen side.

Her vil du få flere konkrete værktøjer, som du kan gøre brug af i dagligdagen i din virksomhed.

Jemac Kommunikation er certificerede af LinkedIn, til at hjælpe virksomheder til at mere succes på deres platform.

LinkedIn for virksomheder – hvem er kurset for?

Kurset er målrettet ansatte og ledere i virksomheder, som ønsker at arbejde professionelt med LinkedIn.

LinkedIn for virksomheder er et kursus som er målrettet til din virksomhed og afholdes der hvor det passer jer.

Måske har virksomheden allerede en firmaside på LinkedIn – men ønsker lidt flere værktøjer til at mestre LinkedIn. Hvis virksomheden ikke allerede har en side, opretter vi blot en på kurset og kommer rigtigt fra start med siden.

Forudsætningerne for at deltage på dette LinkedIn-kursus er, at du har en personlig LinkedIn-profil og et grundlæggende kendskab til LinkedIn. Foruden skal du selvfølgelig have et ønske om at lære om “virksomheden på LinkedIn”.

Detaljer om virksomhedskurset i LinkedIn

Vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov i forhold til LinkedIn. Jemac’s LinkedIn-kursus kan afholdes over hele landet – også i din virksomhed.

Kurset er opbygget som workshop med løbende oplæg. Undervejs kommer du selv til at arbejde med LinkedIn.

Medbring egen computer med trådløst internet (Helst IKKE  iPad og lignende).

Kurset afholdes af erhvervscoach Jesper Dalhus, som er kendt for sin inddragende undervisningsform.

Jesper har mere end 20 års erfaring indenfor salg og salgsledelse og underviser løbende både store og små virksomheder i LinkedIn i hele landet.

Jesper Dalhus bruger selv det sociale medie aktivt i salg og ca. halvdelen af Jespers kunder kommer i dag via LinkedIn. Kom og lær hvordan I også kan bruge LinkedIn aktivt til salg og branding.

Book kurset til din virksomhed her

Kontakt os for nærmere info via kontaktformularen til højre – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe på telefon 21 28 34 09 eller til at sende en mail på jemac@jemac.dk.

Detaljer om LinkedIn kurset

 • Indhold og udbytte

  • Du lærer, hvordan du kan være med til at sikre en professionel tilstedeværelse for jeres virksomhed på LinkedIn.
  • Du bliver trænet i, hvordan du brander virksomheden på LinkedIn.
  • Du bliver trænet i opbygning og måling af annoncer.
  • Du får en forståelse for, hvordan du kan anvende LinkedIn som et professionelt værktøj i din dagligdag, skabe flere kunder samt vedligeholde dine nuværende kunder.
 • Formål med kurset

  • Give dig en forståelse for hvordan du med fordel kan anvende LinkedIn strategisk i dit salg.
  • Du forstår, hvordan du kan anvende LinkedIn til at skabe flere kunder, samt vedligeholde dine nuværende kunder.
  • Du opnår forståelse for hvordan du med fordel kan anvende LinkedIn som et effektivt mødebookingsværktøj, og det vil være med til at gøre dit salgsarbejde lettere.
  • Give dig forståelse for, at hvor vigtigt din kommunikation er på LinkedIn.
 • Tid og sted

  Alle hverdage og weekender efter aftale. Datoen aftales pr. gang, kontakt os venligst, så vi kan finde en dato, som passer dig.

  Kurset kan holdes i dit firma eller på hotel efter aftale over hele landet.​

Kort om Jemac Kommunikation

Jemac drives til daglig af erhvervscoach Jesper Dalhus og udover at være en af de eneste i landet, som er certificeret direkte fra LinkedIn, arbejder han også med rekruttering i forskellige brancher.

Samtidig tilbyder Jemac Kommunikation salgstræning via salgskurser for sælgere og salgsledere.

Vi deler også ud af viden om LinkedIn. Vi lægger løbende videoer op på vores Youtube-kanal, hvor du kan høre mere om, hvordan du mestrer teknikker, som giver dig flere følgere og udvider dit netværk.

Hvis du vil høre mere, kan du deltage på vores LinkedIn-kursus og få opdateret din viden om verdens største faglige netværk.

Politik om sociale medier på arbejdspladsen

Noget af det første du skal gøre, når din virksomhed skal på de sociale medier, er at udforme en politik, som du og/eller dine medarbejdere skal følge. Det er med til at ensrette brugen af de sociale medier.

Hvis du ønsker at få korte og konkrete råd til din virksomheds LinkedIn-profil, kan du med fordel besøge vores youtube-kanal.

Book kurset her

JEMAC hvis talentet skal matche jobbet

Læs mere om emnet her:

LinkedIn kursus online..sådan deltager du sikkert

5 genveje til bedre søgninger på LinkedIn, på rekordtid

Hvordan bruger man LinkedIn som virksomhed ?

Som virksomhed er der flere måder at bruge LinkedIn på. Eks. til branding, salg, employerbranding.

Hvorfor skal virksomheder være på LinkedIn ?

Det er en god ide at være på LinkedIn som virksomhed, da det er en nem måde at opbygge kendskabsgraden til virksomheden. LinkedIn er også et godt medier, når det kommer til at tiltrække nye medarbejdere.

Hvor ofte skal man som virksomhed poste

Man har fundet ud af, at det er bedst at komme med en update tirsdag, onsdag og torsdag, da der er flest mennesker, der ser virksomhedens update disse dage.

Anbefalinger

 • “Jeg har som medlem af Danske Kloakmestres bestyrelse dettaget i et af Jemac´s Jesper Dalhus. Formålet med kurset var at vi skulle have større og bedre kendskab til LinkedIn, til gavn for vores 480 medlemmer.

  Kurset blev af Jesper gennemført på højeste professionelle niveau, og vi vil i bestyrelsen fremadrettet arbejde på at vores medlemmer bliver bedre kendte hos Jemac Kommunikation.

  Jesper forstår at få alle med i kurstes forløb, og underviser i et højt fagligt niveau, godt krydret af en stor gejst, og mægtigt humør. Jesper kan på alle plan anbefales af Danske Kloakmestre.”

  Tom Ewers, Aut.kloakmester, Syn & Skøns forretning., Sydkystens Brolægning & Kloak

 • “Jeg var fornylig på en inspirerende kursusaften om brug af LinkedIn med Jesper Dalhus fra Jemac Kommunikation. Jesper gav mig en helt ny opfattelse af hvordan man – og jeg – kan bruge LinkedIn. Jespers tilgang er helt lige til og ud af busken – og langt ud af comfort zonen.

  Jesper gav mig sådan et venligt skub, som jeg tror man skal have en gang imellem når man skal ændre på sine vaner. Tak for inspirationen!”

  Linda Kaul, Souschef at Holstebro Musikskole

 • “Jesper underviste nogle kolleger og jeg i salg på LinkedIn. Personligt fik jeg rigtig meget ud af det, både business-mæssigt og personligt. Når der skal arbejdes professionelt på LinkedIn, er det først og fremmest vigtigt, at ens egen LinkedIn profil er god – og på dette kursus fik jeg rigtig mange gode inputs til, hvordan jeg kunne forbedre min profil.”

  Katrine Kristoffersen, Projektassistent at SOF IT, Koncernservice, Københavns Kommune

 • “Hej Jesper, Jeg sender lige en anbefaling din vej! Du skal have stor tak for en super lærerig og inspirerende dag med LinkedIn kursus i Vejle. Jeg ved at vores andre afdelinger, som du også har undervist i LinkedIn, er gået fra kurset med stor begejstring og har sidenhen arbejdet ihærdigt med brugen af LinkedIn aktivt i salget.

  Flere af vores sælgere har sågar allerede fået ordre ind af døren via LinkedIn, så det har vist sig at være den helt rigtige beslutning!

  Jeg vil klart anbefale dig/Jesper til andre, som går og leger med tanken om at bruge LinkedIn på en mere professionel måde.”

  Henrik Vestergaard Nielsen, Salgsdirektør, Mogens Daarbaak A/S

 • “Jeg havde længe haft en profil på linkedin, men uden egentligt at bruge den til noget særligt, og uden at vide hvad jeg rent faktisk ville (eller kunne) med den. En dag hørte jeg Jesper Dalhus holde et oplæg om at bruge linkedin som et salgsværktøj i en af de netværksgrupper jeg sidder i, og meldte mig til hans kursus. Og jeg må sige at det var noget der rykkede mig, samt min forretning!

  I dag bruger jeg linkedin på daglig basis (er så godt som eneste salgsværktøj jeg bruger), jeg er gået fra 174 forbindelser til næsten 1.000, jeg bliver flere gange om ugen tagget i opslag på linked, og jeg er pludselig begyndt at få lov til at sende tilbud 4-6 gange om ugen, til kunder jeg ellers aldrig var kommet i forbindelse med. Blot i 2015 har jeg nok omsat for et 6 cifret beløb kun via linkedin, og jeg kan se tendensen forsætter her i 2016.

  Så hvis du også har lyst til at booste både dit personlige og faglige netværk, og ønsker mere omsætning i butikken, så har Jesper Dalhus mine varmeste anbefalinger! P.S. Og så er han altså også bare en super hyggelig fyr, som altid gerne hjælper når han kan med det han kan.”

  Thomas Witthoff Voss, Udlejningschef for PS Biludlejning i Danmark

 • “Jesper trænede os i brug af Linkedin og med fokus på det værdiskabende for virksomheden og den enkle
  leder. Jesper er yderest kompetent og god til at formidle budskabet så alle kan være med og derigennem skabe
  det optimale udbytte. Jeg vil varmt anbefale Jesper til andre og bruger ham meget gerne igen til en opfølgning og fremtidige opgaver. Hilsen Michael Hald. Direktør Scandic Bygholm Park”

  Michael Hald. Direktør Scandic Bygholm Park

 • “Jeg har lige haft fornøjelsen i at have Jesper til at undervise mig i brugen af Linkedin. Han super god til at lære fra sig, på en helt “nede på jorden” måde.

  Det var ikke bare teori, men hele tiden praktiske eksempler på hvad der virker og hvordan det kan bruges i hverdagen. Ud over det havde vi en rigtig god og givende dialog. Han får min bedste anbefaling!”

  Finn Boysen, Owner, IngeniørTeam

 • “Til iværksættermøde i Krifa Erhverv i uge 47 oplevede jeg Jesper på scenen, hvor han underviste i salg via LinkedIn. Jeg oplevede, at Jesper var god til at formidle stoffet med engagement og højt humør.

  For mig er det tydeligt, at Jesper har reelle positive erfaringer med LinkedIn, og at det også har betydet nye ordrer i hans virksomhed.”

  Hasse Hagsteen, Erhvervschef, Krifa Erhverv

 • “Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Jesper i forbindelse med en række LinkedIn-seminarer, vi har
  afholdt i JFM Academy. Jesper har inspireret og underholdt vores deltagere, der alle har givet udtryk for stor tilfredshed med hans undervisning. Vi ser frem til de næste LinkedIn-seminarer i rækken, hvor vi også har Jesper ved roret:)”

  Kathrine Thyrri Jørgensen, Web & Social Media Manager, Jysk Fynske Medier P/S

 • “Bo Michelsen A/S har brugt Jesper Dalhus i forbindelse med udarbejdelse og forbedringer af vores LindkedIn-profiler samt hvordan vi aktivt kan bruge LinkedIn i opsøgende salg og profilering af virksomheden via sociale medier.

  Derudover fik vi en spændende undervisning i effektive salgsværktøjer og effektiv kommunikation. Workshoppen var utrolig udbytterig, ikke mindst på grund af Jespers positive tilgangsvinkel og gode formidlingsevne, og jeg kan kun give Jesper Dalhus de bedste anbefalinger.”

  Jeppe Markmann Olesen, Afdelingschef, Bo Michelsen A/S

 • “Med henblik på at få et større udbytte og nogle bedre rutiner i brugen af LinkedIn afholdte Jesper Dalhus et internt LinkedIn seminar for AGENDA advokater. Seminaret blev tilpasset vores konkrete ønsker – krydret
  med input og gode råd fra Jesper Dalhus, der tydeligvis er en meget erfaren og dygtig bruger af værktøjet.

  Vi kan varmt anbefale at tage fat i Jesper Dalhus, JEMAC Kommunikation, hvis ønsket er at få et større udbytte og bedre adfærd i brugen af LinkedIn.”

  Morten Søndergaard Olsen, Advokat / partner, AGENDA Advokater

Kontakt

Jemac Kommunikation ApS
Virkensbjerget 64
5250 Odense SV

+45 21283409
jemac@jemac.dk

CVR: 35664106
Salgs- og leveringsbetingelser
Privatlivspolitik

Find os

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og hold dig opdateret.

Tilmeld mig nu

×

Skriv

Ring

Menu