Kursus i teambuilding

Lær hvordan I skaber et talentfuldt team fyldt med tillid og arbejdsglæde

Teambuilding

Teambuilding

Teambuilding, som et effektivt værktøj til samarbejde i jeres team

Teambuilding er et kursus for alle der arbejder i teams – og især tilpasset sælgere og ledere.

Deltagerne får et stærkt kursus der indeholder nyeste viden om teamwork og praktiske metoder til at opbygge tillid i teamet, så I sammen kan nå jeres mål og skabe resultater.

Metoderne løfter samtidigt arbejdsglæden og sikrer trivslen fremadrettet i jeres team.

Stærkt teamwork kan både mærkes i dagligdagen og ses på bundlinjen.

Få en bedre forståelse for samarbejdet i jeres team – og de resultater I kan skabe i fællesskab

Kurset går meget dybere end traditionelle kurser. Vi har fokus på at finpudse deltagernes kommunikation og forståelse for hinanden. Deltagerne vil også lære, hvordan sammenspillet mellem teammedlemmerne giver mulighed for at skabe helt unikke resultater i fælleskab.

Hvad lærer I på kurset i teambuilding?

På dette kursus vil deltagerne lære, hvordan de kan skabe så meget tillid imellem deltagerne i teamet, at sammenholdet bliver ekstra stærkt. Så stærkt, at man som teammedlem ”tør” at vise sårbarhed og række ud efter hjælp.

Dine teammedlemmer er alle forskellige som mennesker. Det spiller derfor en vigtig rolle, at du bliver i stand til at tilpasse din kommunikation til det enkelte teammedlems adfærdsstil. Både som chef og som “menigt teammedlem”.

På denne måde møder du andre ”i øjenhøjde” – og kan dermed øge forståelsen af din kommunikation.

For når du ved, hvad dine teammedlemmer lægger vægt på, vil du også have bedre forudsætninger for at tilpasse din kommunikation.

I sidste ende giver det glæde, forståelse og et stærkere bånd, når teamet kommunikerer bedre med hinanden.

Teambuilding, at kende sig selv bedre, som en stærk del af et team

I løbet af kurset vil deltageren også lære sig selv bedre at kende.

For det er afgørende, at du kender din egen adfærd og personlighed, hvis du skal kunne være på bølgelængde med dine teammedlemmer.

Du vil blive udfordret på din komfortzone – og “tvunget” til at tænke i andre baner, end du er vant til. Det er ofte både udfordrende, lærerigt og giver et stort udbytte for deltagerne.

Kurset giver jer som team en ny indgangsvinkel, til at forstærke teamets indsats.

Du vil som deltager styrke dine kommunikative evner og bringe dig selv og dit team op på et højere niveau. Og du vil opleve, at I sammen opnår større resultater, når du også har en forståelse for, hvordan I opbygger endnu mere tillid i jeres team.

Teambuilding og samarbejde, er lig med resultater

TeambuildingKontakt os for nærmere info, hvis du er interesseret i at finde ud af, hvilken forskel jeres team kan skabe og hvordan I når jeres mål, som team.

Kurset vil give deltageren en bedre forståelse for, hvordan tillid og kommunikation styrker fællesskabet og giver bedre resultater.

Hos Jemac har vi fokus på vækst og resultater.

Vi ser frem til at hjælpe dig og dit team med redskaber, som kan skabe arbejdsglæde, bedre trivsel, og masser af god energi!

JEMAC, hvis talentet skal matche jobbet

Kursets varighed

Du har mulighed for at vælge det forløb, der passer til jeres teams behov.

Indholdet kan køres som en 4 timers workshop, et dagskursus og endelig et forløb over 6 eller 12 gange, hvor vi arbejder i dybden med at udvikle jeres team. Indholdet bliver naturligvis tilpasset til jeres team, og jeres aktuelle udfordringer.

Kursuspris

Kontakt os for nærmere info, hvis du er interesseret i kursus i teambuilding eller et komplet udviklingsforløb af jeres team.

Mere info om vores teambuildingkursus

 • Indhold

  • Kickoff.Feedback på din adfærdsanalyse, gennemgang af DISC som metode til at forstå de øvrige teammedlemmer bedre.
  • Modul 1: Tillid. Teammedlemmerne lærer metoder til at skabe mere tillid til hinanden. Når I er åbne og ærlige overfor hinanden, bliver I, i stand til at opbygge mere tillid, til hinanden. I denne forbindelse får deltagerne lavet en adfærdsanalyse, som beskriver deltagernes styrker og svagheder, som teammedlem.
  • Modul 2: Konflikter. Hvordan kan man som teammedlem engagere sig i konflikter, som handler om holdninger. Når der er tillid, kan teammedlemmerne engagere sig i konstruktive diskussioner, uden filter. Vi arbejder hvordan uenighed kan føre konstruktive ideer med sig.
  • Modul 3: Commitment. Når teammedlemmerne kan udveksle synspunkter og debattere holdninger, er de også mere tilbøjelige til at committe sig til beslutningerne. På dette modul arbejder vi med metoder der hjælper den enkelte til at committe sig, til teamets beslutninger.
  • Modul 4: Ansvar. Når alle committer sig, til en klar handlingsplan, er de også mere villige til at holde hinanden ansvarlige, som teammedlem.
  • Modul 5: Målet. Fokus på at opnå et fælles resultat for teamet. Det ultimative mål, med at opbygge større tillid, sunde konflikter, commitment, og ansvar handler om en ting, at opnå resultater i jeres team.
 • Udbytte for dig som deltager

  • Kurset ”Teambuilding” giver dig en række værktøjer, som kan styrke jeres team.
  • Du får konkret viden om, hvordan I styrker samarbejdet i jeres team.
  • Du får en god forståelse for, hvilken betydning tillid, har for opbygning af et succesfuldt team.
  • Efter kurset ved du, hvordan man som teammedlem, kan engagere sig i konstruktive diskussioner og konflikter, så man sikrer at alle bliver hørt.
  • Hvordan I skaber et fælleskab baseret på respekt for hinandens forskelligheder.
  • Konkret handlingsplan – hvad skal du personligt arbejde videre med og hvad skal teamet arbejde videre med.
  • Kort fortalt: mulighed for større succes for jeres team.
 • Tid og sted

  Vi tager udgangspunkt i dine behov omkring teamudvikling og teambuilding. Kurset/ forløbet kan afholdes alle hverdage over hele landet, også i din virksomhed.

  Ring og aftal et tidspunkt.

Følg os på LinkedIn her

Læs mere om emnet her:

Så kom jeg lige i “Berlingeren..” med mit nye kursus i teambuilding

Kontakt

Jemac Kommunikation ApS
Virkensbjerget 64
5250 Odense SV

+45 21283409
jemac@jemac.dk

CVR: 35664106
Salgs- og leveringsbetingelser
Privatlivspolitik

Find os

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og hold dig opdateret.

Tilmeld mig nu

×

Skriv

Ring

Menu