Fra kunder hvor JEMAC var et godt match

Referencer

Læs udtalelser fra glade kunder herunder

“Hej Jesper, Jeg sender lige en anbefaling din vej! Du skal have stor tak for en super lærerig og inspirerende dag med LinkedIn kursus i Vejle. Jeg ved at vores andre afdelinger, som du også har undervist i LinkedIn, er gået fra kurset med stor begejstring og har sidenhen arbejdet ihærdigt med brugen af LinkedIn aktivt i salget.

Flere af vores sælgere har sågar allerede fået ordre ind af døren via LinkedIn, så det har vist sig at være den helt rigtige beslutning!

Jeg vil klart anbefale dig/Jesper til andre, som går og leger med tanken om at bruge LinkedIn på en mere professionel måde.”

Henrik Vestergaard Nielsen, Salgsdirektør, Mogens Daarbaak A/S

“Tak for en inspirerende dag, på et højt fagligt niveau. Selvom vi er godt kørende i DISC i vores salgsteam er det en fornøjelse når teori og praksis går op i en højere enhed. Jeg glæder mig til at komme igang med det videre arbejde i dagligdagen, der skal sættes fokus på spørgeteknik. Jeg vil anbefale alle salgsteams at tage en dag med Jesper Dalhus fra Jemac, der kan skræddersy programmet til teamets behov.”

Karin Elvison Bjørn, Afdelingsleder salg og marketing, Frie Funktionærer

“Vi har samarbejdet med Jesper om adskillige rekrutteringer – fra rekruttering af sælgere til, senest, rekruttering af en salgschef. Processen har været professionel, og dialogen har været åben og direkte, hvilket har været meget værdifuldt for os. Jesper har desuden været en værdsat sparringspartner under hele forløbet, og han har været utroligt fleksibel i forhold til sin tilgængelighed. I en travl hverdag gør det en stor forskel – især når der er behov for hurtige løsninger. I samarbejdet med Jesper har vi i den grad følt at vi får ”value for money”, og vi kan kun medgive Jesper vores allerbedste anbefalinger.”

Tina Damborg Hove, HR Manager, MyPlanet International A/S

“Jeg har med Jemac / Jesper Dalhus haft rigtig god sparring omkring lederudvikling af vores direktørgruppe i distriktet. Resultatet blev videreført med et kursusforløb, hvor vi med afsæt i de enkelte gruppemedlemmers DISC-profil fokuserede på samarbejde og kommunikation. En meget givende session. Jeg vil gerne anbefale Jesper Dalhus / Jemac – stort engagement og højt energiniveau. Tom Filstrup – Distriktsdirektør Scandic hotels. ”

Tom Filstrup, District director, Scandic Hotels

“Jesper trænede os i brug af Linkedin og med fokus på det værdiskabende for virksomheden og den enkle leder. Jesper er yderest kompetent og god til at formidle budskabet så alle kan være med og derigennem skabe det optimale udbytte. Jeg vil varmt anbefale Jesper til andre og bruger ham meget gerne igen til en opfølgning og fremtidige opgaver. Hilsen Michael Hald. Direktør Scandic Bygholm Park”

Michael Hald. Direktør Scandic Bygholm Park

“Hos AURA Fiber har vi erfarne sælgere. Alligevel har jeg ønsket at give dem værktøjer til at forfine deres salgsteknik. Jesper Dalhus fik opgaven, og har med stor succes afviklet en workshop i salgspsykologi for os. Før mødet gennemgik sælgere en test efter DISC-konceptet. Denne blev udleveret i starten af workshoppen. Deltagerne havde stor glæde af at opdage egne og kollegers styrker og begrænsninger. På workshoppen blev købsbarrierer, kundekarakteristika, kropssprog i forhandlingssituationen mm. gennemgået. Workshoppen indeholdt rigtig mange praktiske øvelser og rollespil, som virkelig udfordrede deltagerne og gav rigtig nyttig læring. Her 2 måneder efter workshoppen arbejder deltagerne stadig aktivt på at styrke deres begrænsninger og forfine deres teknikker. Deltagerne og jeg var meget tilfredse med workshoppen og kan give Jesper vores anbefaling.”

Flemming Seidelin, Salgschef, AURA energi

“Jeg har netop været på et spændende og lærerigt kursus i præsentationsteknik med Jesper Dalhus – Det har været en fornøjelse! Jesper er har en smittende energi og uden tvivl meget kompetent. Han har en god fornemmelse for os kursister – han er OBS og fanger hurtigt, hvor vi er, og hvordan han får det bedste frem i os. Jeg har fået mange gode værktøjer, som jeg kan bruge fremadrettet.”

Vibeke Amstrup, Direktør, Amstrup Skilte

“In my role as Global Strategic Account Manager, I have been working with Jesper on and off for a year. The task was to improve my personal skills, on “Time Management”, “Presenting to Top Management”, “PowerPoint” and “Coaching”. Jesper helped me develop a personal plan to reachmy most important goals both professionally and personal.

With the Personal Test from “Thomas”, I learned many important things about myself and even better, with the people I work with. I find the “Thomas” tool very interesting and it’s in fact a very small investment compared to immediate valuable payback. Jesper’s techniques are different compared to other coaches that I have worked with over the past years. The rather small investmentmy company has made, is not comparable with the results we have achieved. I have just hired Jesper again this week, to work on several urgent needs regarding LinkedIn. Jesper is a true specialist in LinkedIn.

I can only give my very best recommendations to Jesper and will for sure keep working with him moving forward. Should you need a personal recommendation for Jesper Dalhus, please feel free to contact me. ”

Philip Hilt, Global Account Manager, SKF International

“Jesper og undertegnede har haft et par coachincsessions og Jesper leverer en yderst professionelt og praksisnær coaching, der gennem finesse og skarphed, giver motiverende input og sparring forløbet igennem.”

Peter T. Petersen, storkundesælger, Würth Danmark A/S

Kontakt

Jemac Kommunikation ApS
Virkensbjerget 64
5250 Odense SV

+45 21283409
jemac@jemac.dk

CVR: 35664106
Salgs- og leveringsbetingelser
Privatlivspolitik

Find os

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og hold dig opdateret.

Tilmeld mig nu

×

Skriv

Ring

Menu