Adfærdstest bruges flittigt af en rekrutteringskonsulent

rekrutteringskonsulent og adfærdstest

Hvis du søger job, kan du lige så godt forberede dig på, at du med stor sandsynlighed, bliver bedt om at lave en test i forbindelse med ansøgningsprocessen.

I hvert fald hvis der er et rekrutteringsbureau ind over. Det kan både være til at køre hele processen eller kun til testdelen.

Langt de fleste virksomheder bruger i dag en eller anden form for test, og jeg kan sige en ting med sikkerhed, de er kommet for at blive.

Læs mere

10 step til, hvordan du kan lave undertekster til dine LinkedIn videoer

Når jeg holder mine LinkedIn kurser rundt om i landet, er en helt naturlig del af undervisningen også at lave en kort undervisning i, hvordan deltagerne med fordel kan skyde video til brug i deres updates.

Tidligere på ugen lovede jeg dig en opskrift, så du selv kan lave dine undertekster til LinkedIn..den kommer her..

LinkedIn kursus hos et jobcenter

Dette blog indlæg handler ikke om, hvordan du kan lave video, men mere om, hvordan du kan lave dine undertekster til dine videoer på LinkedIn, når du har skudt dine videoer…

Kan man ikke bare smide tekster på sine YouTube videoer…, og så bare dele linket…? Det kan man sagtens gøre, og det virker også super fint, men…

Undersøgelser viser dog, at dine budskaber på LinkedIn – bliver delt mere, hvis du bliver på platformen, og det kan jo være en ekstra fordel……

OBS: I dette tilfælde bruger vi kun YouTube til at få lavet teksterne. YouTubes program til at lave undertekster med, er super smart og mega brugervenligt.

Læs mere

LinkedIn kursus online..sådan deltager du sikkert

I disse tider med Coronavirus, er det nærmest oplagt, at tænke opkvalificering af medarbejderne ind, så de kan være klar til at skaffe dig flere kunder, når de møder ind på jobbet igen.

Men hvad kræver det så af medarbejderne…?

Spændende Linkedin kursus

Ikke meget faktisk…. Det eneste det kræver for at de kan deltage på dette LinkedIn kursus er, at de har en computer – (helst ikke en Ipad og lign., da der er en lidt anden brugerflade), og at de er online.

Og, at de lige har fået oprettet en LinkedIn profil – thats it, så er vi kørende…Det vil virke på samme måde, som når man deltager på et af mine kurser, hvor man sidder i lokalet.

 

Læs mere

De 4 bedste tips til din salgstræning, sådan får du kunden til at slappe af…

Hvorfor er det en god ide, at starte med smalltalk…?

Når jeg arbejder med salgstræning er smalltalk altid vigtig…Det kan der være flere årsager til, og jeg ved ikke om du kender dette….hvis man møder en sælger, og det første der sker er, at han prøver at sælge dig noget…. nej vel….tror de fleste mennesker har prøvet dette….og hvad sker der i langt de fleste tilfælde….netop…man bakker ud.

Læs mere

16 gode spørgsmål, du kan bruge til rekruttering og samtalen

Rekruttering af medarbejdere

De spørgsmål….de spørgsmål

Jeg kan godt lide, når jeg arbejder med rekruttering, at kandidaterne møder velforberedte op. Det kan man jo gøre på super mange måder…En af måderne som kan have direkte indvirkning på om et bliver et ja eller nej, er hvilke spørgsmål kandidaten har – hvis der da er nogle… 

Læs mere

Men, hvordan får man så lige overblikket, efter en god rekruttering

Den 1. dag…

Nu ved jeg ikke om du har prøvet dette…. du skal starte i en ny virksomhed, og 1. dag du træder ind af døren, kan det hele godt virke lidt overvældende… alt det du havde styr på tidligere, er pludselig lidt langt væk… alt det du kunne tidligere, kan du pludselig ikke mere…

I denne korte video får du lige et lille tip til, hvordan du med fordel kan give den nye medarbejder et super godt overblik over jeres organisation

Læs mere

Salgstræning, hvor adfærden spiller en afgørende rolle

 

salgstræning er vigtig

Nedenfor har jeg beskrevet en række faser i salget, hvor sælgerens adfærd spiller kraftigt ind i forhold til, om salget lykkes.

Vi er meget forskellige som mennesker, og derved har vi også en meget forskellig adfærd.

Når jeg arbejder med rekruttering af sælgere, laver jeg altid en adfærdstest allerede i screeningsfasen, og denne test afdækker nedenstående faser meget grundigt.

Læs mere

Salgstræning, luk handlen med de lukkede spørgsmål

Lukkede spørgsmål…

Lukkede spørgsmål er måske ikke det første, de erfarene sælgere vil gribe til….nogle sælgere vil måske endda påstå, at man skal undgå de lukkede spørgsmål. Det er jeg nødvendigvis ikke helt enig i, og brugt på den rigtige måde, kan de lukkede spørgsmål hjælpe dig til at lukke ordren….

Læs mere

5 genveje til bedre søgninger på LinkedIn, på rekordtid

Avanceret LinkedIn træning

Boolean søgninger

Efter LinkedIn har lagt deres avanceret søgningsværktøj over på deres betalingsversion, har de begrænset søgemulighederne på gratis profilerne. Sådan behøver det dog ikke at være…Du kan komme langt ved at bruge de såkaldte boolske søgninger (eller boolske opreratorer, som nogen også kalder dem) på LinkedIn. Det kan hjælpe dig til at gøre dine søgninger mere effektive..

Læs mere

Kontakt

Jemac Kommunikation ApS
Virkensbjerget 64
5250 Odense SV

+45 21283409
jemac@jemac.dk

CVR: 35664106
Salgs- og leveringsbetingelser
Privatlivspolitik

Find os

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og hold dig opdateret.

Tilmeld mig nu

×

Skriv

Ring

Menu