Få kunden til at slappe af…

Hvorfor er det en god ide, at starte med smalltalk…?

Det kan der være flere årsager til, og jeg ved ikke om du kender dette….hvis man møder en sælger, og det første der sker er, at han prøver at sælge dig noget…. nej vel….tror de fleste mennesker har prøvet dette….og hvad sker der i langt de fleste tilfælde….netop…man bakker ud.

Læs mere

Hvorfor er spørgsmål overhovedet vigtige… 

De spørgsmål….de spørgsmål

Jeg kan godt lide, når jeg arbejder med rekruttering, at kandidaterne møder velforberedte op. Det kan man jo gøre på super mange måder…En af måderne som kan have direkte indvirkning på om et bliver et ja eller nej, er hvilke spørgsmål kandidaten har – hvis der da er nogle… 

Læs mere

Men….hvordan får man så lige overblikket..

Den 1. dag…

Nu ved jeg ikke om du har prøvet dette…. du skal starte i en ny virksomhed, og 1. dag du træder ind af døren, kan det hele godt virke lidt overvældende… alt det du havde styr på tidligere, er pludselig lidt langt væk… alt det du kunne tidligere, kan du pludselig ikke mere…

I denne korte video får du lige et lille tip til, hvordan du med fordel kan give den nye medarbejder et super godt overblik over jeres organisation

Læs mere

Adfærden spiller en afgørende rolle i salget…

 

Nedenfor har jeg beskrevet en række faser i salget, hvor sælgerens adfærd spiller kraftigt ind i forhold til, om salget lykkes. Vi er meget forskellige som mennesker, og derved har vi også en meget forskellig adfærd. Når jeg arbejder med rekruttering af sælgere, laver jeg altid en adfærdstest allerede i screeningsfasen, og denne test afdækker nedenstående faser meget grundigt.

Læs mere

Luk handlen med lukkede spørgsmål

Lukkede spørgsmål…

Lukkede spørgsmål er måske ikke det første, de erfarene sælgere vil gribe til….nogle sælgere vil måske endda påstå, at man skal undgå de lukkede spørgsmål. Det er jeg nødvendigvis ikke helt enig i, og brugt på den rigtige måde, kan de lukkede spørgsmål hjælpe dig til at lukke ordren….

Læs mere

Oka, nu bliver det lidt nørdet…

Boolean søgninger

Efter LinkedIn har lagt deres avanceret søgningsværktøj over på deres betalingsversion, har de begrænset søgemulighederne på gratis profilerne. Sådan behøver det dog ikke at være…Du kan komme langt ved at bruge de såkaldte boolske søgninger (eller boolske opreratorer, som nogen også kalder dem) på LinkedIn. Det kan hjælpe dig til at gøre dine søgninger mere effektive..

Læs mere

Nyansat….og hvad så…?

Opskrift på en succesfuld onboarding:

En ting er at finde de dygtige medarbejdere, en anden er, hvordan bliver de nye medarbejdere modtaget i virksomheden.

I mit arbejde som rekrutteringskonsulent oplever jeg mange forskellige onboardingsprocesser. I de fleste virksomheder går denne proces heldigvis rigtigt godt, og der er styr på tingene, og i andre virksomheder er der stadig en del at ønske ang. onboardingsprocessen. Det har inspireret mig til at skrive dette blogindlæg, jeg håber at du kan bruge nogle af metoderne, og du er velkommen til at plukke dem ud, som taler mest til dig.

Læs mere

Kroppen sladrer

Kroppen sladrer

Kropssproget fylder meget mere, end de fleste tror. Nogle siger at omtrent 55 procent af vores samlede kommunikation består af krops-sprogHvad siger du så? 55 procent……! Var du klar over denne fordeling? Omkring 38 procent af vores kommunikation er måden som vi siger tingene på. Og de sidste 7 procent er så dine ord! Ret tankevækkende…..

Læs mere

Træning, træning, træning….

Fodbold og sælgere

Jeg ved det godt. Du har sgu da ikke brug for træning, vel? Du har jo kørt som sælger i 15 år, så du kan alle de teknikker, som der er behov for, ikke? Eller…..? Jeg har lige lidt ny info til dig: Det kan være en okay god ide, at træne løbende…… Prøv en gang at tænke på de professionelle fodboldspillere. De spiller jo ikke kun kampe! Hvor meget tid tror du, at de bruger på at træne? Og hvor meget tid bruger du egentlig på at træne inden en vigtig “kamp”….? 

Læs mere

Kontakt

Jemac Kommunikation ApS
Virkensbjerget 64
5250 Odense SV

+45 21283409
jemac@jemac.dk

CVR: 35664106
Salgs- og leveringsbetingelser
Privatlivspolitik

Find os

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og hold dig opdateret.

Tilmeld mig nu

×

Skriv

Ring

Menu