Bliv en bedre leder

Har du en lederstilling? Så ved du om nogen, hvor mange kompetencer en sådan stilling kræver. For ikke nok med at du har mange jern i ilden – du må også konstant have fokus på arbejdsdeling og kommunikation. 

Ansvaret som leder er således stort, og det er både udfordrende og krævende at leve op til de mange forventninger fra alle led og kanter. Dette gælder uanset hvilken virksomhed, du er leder i.

Hos Jemac Kommunikation har vi specialiseret os i at gøre dig til en bedre leder. Dette gør vi gennem målrettet lederudvikling, der henvender sig til både dig, der har brug for forandring, og dig, som konstant forsøger at blive bedre til det, du brænder for; dit lederjob.

Lær at udvikle dine kompetencer som leder

Mange spørger sig selv, hvordan de kan blive en bedre leder. Det kan være vanskeligt konkret at besvare dette spørgsmål, men ikke desto mindre kan vi hos Jemac Kommunikation give dig et enkelt svar: Tag på kursus i lederudvikling!

For at kunne udvikle dine kompetencer som leder er det nødvendigt, at du indimellem får nye værktøjer og inspiration, der kan hjælpe og styrke dig i dit daglige arbejde. Og dette kan du netop få på et kursus skræddersyet til at gøre dig til en bedre leder.

På kurset vil din lederrolle på kort tid forstærkes, idet du inden for en overkommelig tidsramme gør din kommunikation, produktivitet og evne til at håndtere problemstillinger skarpere. På denne måde optimerer du både dig selv, dine ledelsesevner samt dine evner til at se, hvordan du kan hjælpe personerne omkring dig på bedst mulig vis.

5 tegn på at du er en god leder

  1. Du uddelegerer ansvar og arbejdsopgaver
  2. Du går forrest – også når der er utilfredshed i luften
  3. Du kan engagere og motivere folkene omkring dig
  4. Du har øje for samt tillid til både individet og fællesskabet
  5. Du kan holde fokus på arbejdsopgaverne – selv når tingene brænder på

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan du udvikler dine kompetencer som leder eller melde dig på et af vores kurser, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt

Jemac Kommunikation ApS
Virkensbjerget 64
5250 Odense SV

+45 21283409
jemac@jemac.dk

CVR: 35664106
Salgs- og leveringsbetingelser
Privatlivspolitik

Find os

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og hold dig opdateret.

Tilmeld mig nu

×

Skriv

Ring

Menu