Kommunikation der rykker.

Om

Jemac Kommunikation ApS er en rekrutterings- og kommunikationsvirksomhed med stor erfaring i at hjælpe virksomhedsledere og sælgere med at tage de rigtige beslutninger indenfor kommunikation, rekruttering, salg og ledelsesudvikling.

om jemacJeg sætter fokus på at løse menneskers helt konkrete udfordringer. Mine løsninger gør, at de får skabt de nødvendige forandringer. Forandringer som gør det muligt for dem at nå deres mål. Et afgørende aspekt i denne sammenhæng er den enkelte persons overbevisning, værdier – og ikke mindst adfærd.

Gennem de seneste 20 år har jeg været beskæftiget med salg og salgsledelse i henholdsvis byggebranchen og industrien. Det har givet mig et stort netværk blandt beslutningstagerene. Endelig er jeg uddannet inden for kommunikation som erhvervscoach og NLP træner. Og siden 2006 har jeg arbejdet med erhvervscoaching.

Jeg holder løbende kurser i kommunikation, salgstræning og ledelsesudvikling. Og mine kurser lægger ofte vægt på det mentale aspekt. Både hvad salgstræning og lederudvikling angår. Formålet er naturligvis at give deltagerne nogle vigtige værktøjer, som de kan bruge ude i virksomhederne. Hvis ikke den rette kommunikation og formidling er til stede, så er vejen længere til den gode ledelse – og i sidste ende et godt salg.

Salg via LinkedIn er et andet af mine specialer. LinkedIn er nemlig et effektivt salgs- og mødebookingværktøj. Jeg tilbyder således workshops, kurser og foredrag om Social Selling via LinkedIn.

Gennem de senere år har jeg hjulpet mange forskellige typer virksomheder landet over. Som professionel rekrutteringskonsulent har jeg stor fokus på at afdække kandidaternes adfærd i forhold til de opslåede stillinger, sådan at virksomhederne får ansat den rigtige kandidat.

Kontakt

Jemac Kommunikation ApS
Virkensbjerget 64
5250 Odense SV

+45 21283409
jemac@jemac.dk

CVR: 35664106
Salgs- og leveringsbetingelser
Privatlivspolitik

Find os

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og hold dig opdateret.

Tilmeld mig nu

×

Skriv

Ring

Menu