Kommunikation der rykker.

Erhvervscoaching – med erfaren erhvervscoach

Er du på vej mod stjernerne? Har du brug for sparring om, hvordan du når dine mål? Eller har du brug for at blive mere skarp i din kommunikation og at tilegne dig værktøjer, som motiverer dine ansatte?

I Jemac’s kurser i erhvervscoaching tager vi udgangspunkt i lige netop dine behov. Vi arbejder med dine styrker og begrænsninger i kommunikationen, og du bliver bevidst om din adfærd i forhold til dine medarbejdere.

Hvem bør deltage i erhvervscoaching?

Både ledere, medarbejdere og iværksættere kan drage nytte af et forløb med en erhvervscoach. Kursets formål er at give deltagerne en større indsigt i egne styrker og svagheder samt en bedre forståelse for forskellig adfærd. Ligeledes henvender erhvervscoaching sig til ledere og mellemledere på alle niveauer med behov for konkrete ledelsesværktøjer, der er anvendelige i praksis.

Udbytte ved at benytte en erhvervscoach

Når vi arbejder med erhvervscoaching, tager vi udgangspunkt i dine behov og hjælper dig med at skabe de forandringer, der skal til, for at du kan nå dine mål. Med afsæt i dine personlige udfordringer, styrker og begrænsninger tilrettelægger vi en strategi, som er anvendelig for dig.

Din erhvervscoach arbejder med din adfærd og tager udgangspunkt i den måde, du arbejder på. Du vil blive i stand til at målrette din kommunikation til forskellige mennesker og tilpasse den til deres behov. Du vil blive bedre til at konkretisere og opstille specifikke mål – og at nå dem. Du vil lære at anerkende egne og andres motivationsfaktorer, og du vil blive trænet grundigt i kommunikation med udgangspunkt i dine individuelle forudsætninger.

Baggrund for at afholde kurser i erhvervscoaching

Jemac er en virksomhed med stor ekspertise indenfor kommunikation og erhvervscoaching. Kurserne afholdes af erhvervscoach Jesper Dalhus, som gennem sine 20 år indenfor salg og salgsledelse har tilegnet sig en række værktøjer til ledelsesudvikling.

Jesper Dalhus’ metoder beror i høj grad på udvikling af løsninger, som tager afsæt i adfærd, overbevisning og værdier – og disses indvirkning på resultater. Forløbene er sammensat på baggrund af Jespers erfaring men fokuserer dog altid på den enkelte deltagers styrker, mål og behov.

Kontakt os, og hør nærmere

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i erhvervscoaching. Sammen kan vi skabe kommunikation, der rykker.

Mere info

 • Indhold

  • Vi arbejder med dine egne mål
  • Du vil opleve one2one sparring
  • Vi tager udgangspunkt i dine styrker
  • Vi arbejder med din adfærd, dine overbevisninger og dine værdier
  • Vi hjælper dig til at skabe de forandringer, som du ønsker dig
 • Formål med kurset

  • Give deltagerne en forståelse for forskellig adfærd, samt en større indsigt omkring egne styrker/begrænsninger.
  • Du bliver i stand til at kunne opstille konkrete mål, og du bliver i stand til at nå dem.
  • Du lærer at spotte dine og andres personlige motivationsfaktorer.
  • Sidst men ikke mindst, bliver du trænet i kommunikation, helt ud fra dine aktuelle behov.
 • Tid og sted

  Datoen aftales pr. gang, kontakt os venligst, så vi kan finde en dato som kan passe dig.

  Erhvervscoaching kan afholdes over hele landet, sted aftales nærmere.

  Tilmelding: Send en mail jemac@jemac.dk eller ring på mobil +45 2128 3409.

  Vi har et samarbejde med Thomas int. som er en af verdens største udbydere af persontest og ledelsesværktøjer.

Anbefalinger

 • “Jeg har lige haft fornøjelsen af et 1-1 møde med Jesper, hvor han på vores korte møde, flere gange rammer plet, på præcis, der hvor jeg kan gøre en forskel for at optimere mit salg. Han er lige til,”taler mit sprog” og møder mig der hvor jeg er, på en venlig, men professionel måde. Jeg ersikker på vi fremadrettet, skal samarbejde på en eller anden måde. Vil varmt anbefale dig videre :)”

  Signe Rønnebro, Psykoterapeut

 • “Jeg har haft den glæde, at have møde med Jesper Dalhus. Jesper gav mig en ordentlig portion livsmod, positive tanker og virksomme værktøjer til der hvor jeg er i mit liv pt. Gik fra mødet med masser af ny energi og inspiration. Hermed mine allerbedste og positive anbefalinger.”

  Lykke Andersen – Shopmanager hos Wolford

 • “Meget engageret, energisk og nærværende coach, som arbejder målrettet og ser muligheder frem for begrænsninger. Jesper Dalhus evner at fastholde og guide på en hensigtsmæssig og udviklende måde, således flere komponenter bringes i spil i den pågældende proces. Dette bidrager til at processen bliver mere optimal og at refleksionerne undervejs tydeliggøres og derved kan bruges til at implementerer nye tanker omkring nye metoder og udvikling.

  Jeg oplever at blive efterladt med optimisme og et særdeles fagligt godt input i vores samarbejder.”

  Klinik Sommergaard v/psykoterapeut Pia Marie Sommergaard

 • “Har idag haft en helt fantastisk coaching session med Jesper Dalhus, hvor han virkelig fik åbnet mine øjne for en masse mulighder, som jeg ikke selv havde set. Utrolig effektiv, behagelig og virkelig dygtig coach. Tak for din helt fantastiske hjælp – kæmpe anbefaling herfra.”

  Lisbeth B. Nielsen – intern salgschef Sanistål A/S

 • “In my role as Global Strategic Account Manager, I have been working with Jesper on and off for a year. The task was to improve my personal skills, on “Time Management”, “Presenting to Top Management”, “PowerPoint” and “Coaching”. Jesper helped me develop a personal plan to reachmy most important goals both professionally and personal.

  With the Personal Test from “Thomas”, I learned many important things about myself and even better, with the people I work with. I find the “Thomas” tool very interesting and it’s in fact a very small investment compared to immediate valuable payback. Jesper’s techniques are different compared to other coaches that I have worked with over the past years. The rather small investmentmy company has made, is not comparable with the results we have achieved. I have just hired Jesper again this week, to work on several urgent needs regarding LinkedIn. Jesper is a true specialist in LinkedIn.

  I can only give my very best recommendations to Jesper and will for sure keep working with him moving forward. Should you need a personal recommendation for Jesper Dalhus, please feel free to contact me. ”

  Philip Hilt, Global Account Manager, SKF International

 • “Jeg har haft fornøjelsen af at modtage telefonisk coaching af Jesper i forhold til karrierevejledning. Jesper er skarp i at stille spørgsmål, der sætter gang tankerne, og der indbyder til at tænke ud af boksen.

  Han har en optimistisk, ligetil og motiverende tilgang, der gør, at man tør udfordre fremtidsperspektivet, således en bredere vifte af muligheder gøres tilgængelige. En fed og inspirerende snak. Tak!”

  Zitta Egede, Cand .pæd. i pædagogisk psykologi

Kontakt

Jemac Kommunikation ApS
Virkensbjerget 64
5250 Odense SV

+45 21283409
jemac@jemac.dk

CVR: 35664106
Salgs- og leveringsbetingelser
Privatlivspolitik

Find os

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og hold dig opdateret.

Tilmeld mig nu

×

Skriv

Ring

Menu